- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Teşekkür ederim Canım senin menünde süpermenün ve sporun yine süper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Canım senin menünde süpermenün ve sporun yine süper
Hadi bakalım hepimize kolay gelsin Canımmerhaba kızlar bu topikten zamanında haberim olamadı, alımları kaçırdım o yüzden, ben de uzaktan uzaktan takip edeyim sizi şu an 56.8 kiloyum hedefim 53, ee hadi o zaman herkese ve bana da kolay gelsin
Merak etme Canım bugünden itibaren sıkı sarıldın mı hemen gider kilolargünaydın kızlar ben 2 gün rotarlı baaşladım misafir vardı ve kilo aldım ya ya vermek yerine
Evet Canım çok geçde olsa anlıyoruz söylenmemesi gerektiğinisağol canım bende başlıyım en iyisi çünkü başka spor yapamıyorum bebeğimden dolayı
ayy çok güzel kesin başlamam lazım:)
menü güzel canım
çok güzel
canım hepimiz istiyoruz inan evet çok zor ama kendimiz için başarmamız lazım kimse için değil
evet ben bu sefer eşime bile söylemiycem, kesinlikle katılıyorum
teşekkür ederim canımHadi bakalım hepimize kolay gelsin Canım
niye kızayım canım.. Allah'tan çayla aram yok gerçi olsa da şekersiz içiyorum.. ben özellikle şerbetli tatlılara hayır diyemiyorum. her gün mutlaka tatlı yiyorum. en kötü çikolata yiyorum düşün. ama yemeyeceğim artık. SÖZİşte aynısını ben yaptım malesef birde bende direnç var zor veriyorum insanlarda sen kilo vermiyorsun diyor haklılar ben bir gecede çayıma şeker atmadım bir günde ekmeği bıraktım inan bunları sende yaparsın sonuçta bende insanım sende beyninde bitir ben kitaplar okudum tavsiye ederim oku beden aklı ile zayıfla diye çayına 3 şekerim atıyorsun 2 indir sonra 1 sonra şekersiz çok basit bana kızma ama herşey senin elinde kimsenin sihirli değneği yok
Canım sen @eflalim ile birlikte zencefil çayı içecez sende yapsana hem içinde tarçın var tatlı isteğini yok ederniye kızayım canım.. Allah'tan çayla aram yok gerçi olsa da şekersiz içiyorum.. ben özellikle şerbetli tatlılara hayır diyemiyorum. her gün mutlaka tatlı yiyorum. en kötü çikolata yiyorum düşün. ama yemeyeceğim artık. SÖZ
Canım sen @eflalim ile birlikte zencefil çayı içecez sende yapsana hem içinde tarçın var tatlı isteğini yok ederniye kızayım canım.. Allah'tan çayla aram yok gerçi olsa da şekersiz içiyorum.. ben özellikle şerbetli tatlılara hayır diyemiyorum. her gün mutlaka tatlı yiyorum. en kötü çikolata yiyorum düşün. ama yemeyeceğim artık. SÖZ
midemde gastrit var bitki çayları çok iyi gelmiyor bana maalesef.Canım sen @eflalim ile birlikte zencefil çayı içecez sende yapsana hem içinde tarçın var tatlı isteğini yok eder
Anladım Canım tatlı yiyeceğin Zaman meyve yemidemde gastrit var bitki çayları çok iyi gelmiyor bana maalesef.
@masalperisi_ Kısa dönem çok şükür canım :) Ben biraz fazla bağlı olduğum için çok fazla tepki oldu da şimdi daha iyiyim çok şükür
@chentiq
Selahattin dönmezin zencefilli çayı ( demet şener doğum sonrası içmiş)
3 parça taze veya kuru zencefil, 1 yemek kaşığı bal, 1 dal veya rulo tarçın, 2 litre su ve iri doğranmış 1 adet limonun kabuğu mucize çayın malzemeleri.
Taze veya kuru zencefil parçaları ve limon kabuğu 2 litre suda kaynatılıp,içerisine rulo tarçın atılarak yaklaşık 10 dakika demlenmeye bırakılır. Su ılımaya yakın 1 yemek kaşığı bal ilave edilir ve karıştırılır. Süzüldükten sonra içime hazırdır. Ara öğünlerin ardından 1’er su bardağı tüketilmesi önerilir.
Çayın,artirit ağrıları,menstural kramplar, soğuk algınlığı, grip, boğaz ve baş ağrısına etkili olduğu belirtilmiş.Verilen bilgiye göre, yağ yakımını da hızlandıran çay, sindirimi kolaylaştırıp, mide bulantısı, gaz ve hazımsızlık şikayetlerini de azaltıyor.
Fakat Dönmez, kan sulandırıcı ilaç kullanan kişilerin zencefil tüketmemesini öneriyor.
Gerçekten kilo verdiriyor hanımlar, başladığım işi tamamlamama huyum olduğu için devam etmemiştim ben
aynen cok dillendirdim. hep diyete başlicam deyip hiç kilo veremedim. iş yerinde de öyle maalesef. samimi oldugum bi abim sen kilo verecen de ben görücem demişti bana
04.02.2016 perşembe
Kahvaltı: Yumurtalı patates,peynir, turp, iki zeytin, şekersiz kuşburnu çayı
Ara: Bir kivi, bir bardak tarçınlı süt
Öğlen: 4 kaşık ıspanak yemeği, bir küçük parça tavuk, bol salata
Ara: Bir galeta, sütlü türk kahvesi
Akşam: Bir kase diyet buğday gevreği
Ara: Bir parça balık
Akşama kadar ütü temizlik derken akşam yemeğimi yapamadım buğday gevreği yedim, sonra kv balık göndermiş ondan bir parça yedim
Bir kaç gündür nohut turp süt derken acayip gazım oldu ya resmen şiştim
sağol canım bende başlıyım en iyisi çünkü başka spor yapamıyorum bebeğimden dolayı
ayy çok güzel kesin başlamam lazım:)
menü güzel canım
çok güzel
canım hepimiz istiyoruz inan evet çok zor ama kendimiz için başarmamız lazım kimse için değil
evet ben bu sefer eşime bile söylemiycem, kesinlikle katılıyorum
Balim bende senin gibiyim oyuzden seni anliyorum hayirli teskereler olsun INŞALLAH