Dikkat ederim bundan sonra canım iyi oldu söylediğin. bazen mecbur kalıyorum işyerinde genelde evden götürüyorum ama bazen olmuyor.
Seni mi kırcam yaparım bi daha
Az sonraa ayrıntılı açıklama çıkacak mesaj altında
Rabbim kucağına sağlıcakla almak nasip etsin
Anka
Canım hayırlı uğurlu olsun. Karatay yalan oldu desene. Ama olsun yürüyüş ü bırakma. Bebek için cok önemli senin için de tabi.
Bebis mi geliyor ALLAH bagislasin canimmmm
İyi akşamlar kızlar bugünki menümkahvaltıda 10 adet zeytin,2 parça peynir,1 muz ,1 kivi 2 bardak tarçınlı süt sonra 3 saat yürüyüş ve 1 saat Kardio ve 1 saat ağırlık çalıştım akşam ise haşlanmış et zeytinyağlı salata gün boyunca 3 litre su şimdi sadece şekersiz çay içiyorum
Evet Canım mecburen çünkü tip2 diyabet ve insülin direncim varAfiyet olsun canım... Spor da maşallah baya yapıyorsun...
Sağol canım Allah razı olsun.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..
Yok canım yazacağım buraya yine.. Karatayı bırakmayacağım... Hatta aksine kaçamaksız devam edeceğim ki bebek de iyi beslensin... Çok sağlıklı bi diyet sonuçta... Her gün 1 saat de yürürsem rahat geçer inşallah..
Sağol canım.... Evet 3. yu doğuracağım Allah izin verirse
Canım diyetisyene gitsen bile iş sende bitiyor eline verecek listeyi sen yinede bir git istersenKizlar sizce diyetisyene gitsemmi kendimmi devam etsem fikirlerinizi merak ediyorum
Evet Canım mecburen çünkü tip2 diyabet ve insülin direncim var
Ben haftanın 5 günü gidiyorum haftasonu gitmiyorum kendimi sıkmamak için sende öyle yapabilirsin Canım sıkılmazsınEvet canım.. 3. olacak Allah izin verirse..
Benim de var aslında ama çok üşeniyorum çıkıp yürümeye.. 2 gün gittim bu gün kaldı..
Ben haftanın 5 günü gidiyorum haftasonu gitmiyorum kendimi sıkmamak için sende öyle yapabilirsin Canım sıkılmazsın
Anladım Canım kıyafetlerini gözünün önüne koy ki giyinir ve çıkarsınEvet giyinip çıkmak zor geliyor... Giyinip çıksam baya yurur gelirim..
günaydın hanımlar
ya ben akşamları acayip aç hissediyorum... dün akşam dukan krep salata ve peynir yedim ama bir açlık vardı zor sabrettim... ani açlık krizlerine bi çözüm öneriniz varsa alayım lütfen.. kahve yaptım şekersiz biraz iyi geldi...
Canım diyetisyene gitsen bile iş sende bitiyor eline verecek listeyi sen yinede bir git istersen
Bende gittim tabi bana bir faydası olmadı çünkü bende tip 2 diyabet ve insülin direnci vardı ben araştırdım ve bol kitap okudum sonra çözümü Karatay oldu arkadaşımda gitti ağır bir depresyon geçirdi 15 kg verdi sonra diyetisyene gitmedi hop kilolar geri geldi o sadık kalmadıBi bakiyim ozaman gidiyim her hafta tartcakmis beni daha sorumluluk mu olur acaba bende oyuzden istiyorum
Ben bugün o krizlerden birini geciridim dolapta profiterol. Yaş pasta havuç kek cevizli sucuk yöresel cevizli helva ve yaprak sarması.. köfte ve fırında patates vardı benim işkencemi düşünün
Önce sakin oldum ve tabağına bi elma bi portakal bi domates koydum yedim tabi aklım başka şeylerde... sonra güzel vücutlu kızların fotolarına baktımbide kendi gobisime . .. sonra dolaba gittim formda patatesin çok kalorili olmadığını öğrendim onu yedim 2 köfte yedim sonra profiterildan bi çatal yas pastadan bi catal cevizl sucuk vs.. bi çatal aldım muzdan azı icik kestim sonrada tarçınlı şekersiz kompostomdan içtim sonunda doymuştum çok şükür ama yinede iyi atlattım bence
Sonra aksam yemeğine acıkmadım bile 2 köfte 1 domates 1 ceviz 5 adette zeytinyağlı küçük sarma yedim doydum aç değilim en az zararla atlatmak önemli
Bi bakiyim ozaman gidiyim her hafta tartcakmis beni daha sorumluluk mu olur acaba bende oyuzden istiyorum
Ayy ne doğru söylüyon kiz bn okurken resmen kendimi Yerlere attim canim gittiCanım iyi atlatmissin ama sen böyle açık açık yazınca bizim kızlar atlatamiyorlarcanları çekiyor zararlı şeyler falan diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?