1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Anka
Canım hayırlı uğurlu olsun. Karatay yalan oldu desene. Ama olsun yürüyüş ü bırakma. Bebek için cok önemli senin için de tabi.

Rabbim kucağına sağlıcakla almak nasip etsin

Sağol canım Allah razı olsun.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

Anka
Canım hayırlı uğurlu olsun. Karatay yalan oldu desene. Ama olsun yürüyüş ü bırakma. Bebek için cok önemli senin için de tabi.

Yok canım yazacağım buraya yine.. Karatayı bırakmayacağım... Hatta aksine kaçamaksız devam edeceğim ki bebek de iyi beslensin... Çok sağlıklı bi diyet sonuçta... Her gün 1 saat de yürürsem rahat geçer inşallah..

Bebis mi geliyor ALLAH bagislasin canimmmm

Sağol canım.... Evet 3. yu doğuracağım Allah izin verirse

Afiyet olsun canım... Spor da maşallah baya yapıyorsun...

MASALLAH canim benim

Kizlar sizce diyetisyene gitsemmi kendimmi devam etsem fikirlerinizi merak ediyorum

Evet canım.. 3. olacak Allah izin verirse..

Benim de var aslında ama çok üşeniyorum çıkıp yürümeye.. 2 gün gittim bu gün kaldı..
Ben haftanın 5 günü gidiyorum haftasonu gitmiyorum kendimi sıkmamak için sende öyle yapabilirsin Canım sıkılmazsın

Ben bugün o krizlerden birini geciridim dolapta profiterol. Yaş pasta havuç kek cevizli sucuk yöresel cevizli helva ve yaprak sarması.. köfte ve fırında patates vardı benim işkencemi düşünün

Önce sakin oldum ve tabağına bi elma bi portakal bi domates koydum yedim tabi aklım başka şeylerde... sonra güzel vücutlu kızların fotolarına baktım bide kendi gobisime . .. sonra dolaba gittim formda patatesin çok kalorili olmadığını öğrendim onu yedim 2 köfte yedim sonra profiterildan bi çatal yas pastadan bi catal cevizl sucuk vs.. bi çatal aldım muzdan azı icik kestim sonrada tarçınlı şekersiz kompostomdan içtim sonunda doymuştum çok şükür ama yinede iyi atlattım bence

Sonra aksam yemeğine acıkmadım bile 2 köfte 1 domates 1 ceviz 5 adette zeytinyağlı küçük sarma yedim doydum aç değilim en az zararla atlatmak önemli

Bi bakiyim ozaman gidiyim her hafta tartcakmis beni daha sorumluluk mu olur acaba bende oyuzden istiyorum
Bende gittim tabi bana bir faydası olmadı çünkü bende tip 2 diyabet ve insülin direnci vardı ben araştırdım ve bol kitap okudum sonra çözümü Karatay oldu arkadaşımda gitti ağır bir depresyon geçirdi 15 kg verdi sonra diyetisyene gitmedi hop kilolar geri geldi o sadık kalmadı

Canım iyi atlatmissin ama sen böyle açık açık yazınca bizim kızlar atlatamiyorlar canları çekiyor zararlı şeyler falan diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…