• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Ben bugün o krizlerden birini geciridim dolapta profiterol. Yaş pasta havuç kek cevizli sucuk yöresel cevizli helva ve yaprak sarması.. köfte ve fırında patates vardı benim işkencemi düşünün :KK70:

Önce sakin oldum ve tabağına bi elma bi portakal bi domates koydum yedim tabi aklım başka şeylerde... sonra güzel vücutlu kızların fotolarına baktım :KK8: bide kendi gobisime :KK34:. .. sonra dolaba gittim formda patatesin çok kalorili olmadığını öğrendim onu yedim 2 köfte yedim sonra profiterildan bi çatal yas pastadan bi catal cevizl sucuk vs.. bi çatal aldım muzdan azı icik kestim sonrada tarçınlı şekersiz kompostomdan içtim sonunda doymuştum çok şükür ama yinede iyi atlattım bence :KK33:

Sonra aksam yemeğine acıkmadım bile 2 köfte 1 domates 1 ceviz 5 adette zeytinyağlı küçük sarma yedim doydum aç değilim en az zararla atlatmak önemli :KK72:
Tebrikler Canım gerçekten iyi atlamışsın :KK9:bunları yaptıktan sonra keşke spor yapsaydın enerjiye dönüşürdü:KK39::KK39:

Bu takım çok iyi oldu ya. Psikolojik olarak etkilesin diye girdim. Etkiledi! :KK73:
Malum haftadayım. Haftanın ilk 2 günü ağrıdan spor yapamadım, yediklerime dikkat etmeye çalıştım ( ne kadar faydalı olduysa artık)
Dünden beri çok şükür iştahımı dizginleyebilir oldum.Keşke böyle devam etse....
Hırs, bazen iyidir :KK66:
Teşekkürler hanımlar....

Bu takım çok iyi oldu ya. Psikolojik olarak etkilesin diye girdim. Etkiledi! :KK73:
Malum haftadayım. Haftanın ilk 2 günü ağrıdan spor yapamadım, yediklerime dikkat etmeye çalıştım ( ne kadar faydalı olduysa artık)
Dünden beri çok şükür iştahımı dizginleyebilir oldum.Keşke böyle devam etse....
Hırs, bazen iyidir :KK66:
Teşekkürler hanımlar....
Aynen bu gurubun banada çok faydasi oldu yesa1 iyiki bu konuyu açmişsin:)

Bende gittim tabi bana bir faydası olmadı çünkü bende tip 2 diyabet ve insülin direnci vardı ben araştırdım ve bol kitap okudum sonra çözümü Karatay oldu arkadaşımda gitti ağır bir depresyon geçirdi 15 kg verdi sonra diyetisyene gitmedi hop kilolar geri geldi o sadık kalmadı

Tabi haklısın diyetisyen tek başına bi anlami yok iradeli olmak lazim

Aynen bu gurubun banada çok faydasi oldu yesa1 iyiki bu konuyu açmişsin:)
Dün bişeye uzanıyorum, elime vurduğumu farkettim. Kendi kendime konuşuyorum. Canın istiyor mu bunu gerçekten diye. Yeme, yapma diye telkinde bulunur oldum, kendi kendime.
Eşim kilo vermemi istemiyor. Lütfen, bana destek ol diyorum. Geçen bişeye uzandım, yeme dedi. Yesa gibisin ha dedim. O kim der gibi yüzüme baktı :-)

Dün bişeye uzanıyorum, elime vurduğumu farkettim. Kendi kendime konuşuyorum. Canın istiyor mu bunu gerçekten diye. Yeme, yapma diye telkinde bulunur oldum, kendi kendime.
Eşim kilo vermemi istemiyor. Lütfen, bana destek ol diyorum. Geçen bişeye uzandım, yeme dedi. Yesa gibisin ha dedim. O kim der gibi yüzüme baktı :-)

Hahaha iyiymis valla :)

Back