Tebrikler Canım gerçekten iyi atlamışsınBen bugün o krizlerden birini geciridim dolapta profiterol. Yaş pasta havuç kek cevizli sucuk yöresel cevizli helva ve yaprak sarması.. köfte ve fırında patates vardı benim işkencemi düşünün
Önce sakin oldum ve tabağına bi elma bi portakal bi domates koydum yedim tabi aklım başka şeylerde... sonra güzel vücutlu kızların fotolarına baktımbide kendi gobisime . .. sonra dolaba gittim formda patatesin çok kalorili olmadığını öğrendim onu yedim 2 köfte yedim sonra profiterildan bi çatal yas pastadan bi catal cevizl sucuk vs.. bi çatal aldım muzdan azı icik kestim sonrada tarçınlı şekersiz kompostomdan içtim sonunda doymuştum çok şükür ama yinede iyi atlattım bence
Sonra aksam yemeğine acıkmadım bile 2 köfte 1 domates 1 ceviz 5 adette zeytinyağlı küçük sarma yedim doydum aç değilim en az zararla atlatmak önemli
Evet her ptesi tartı günümüz degil miHer pazartesi sabah bizim topikte seni tartacak canım
Ayy az süre kaldi korkmaya basladim yaaEvet her ptesi tartı günümüz degil mi
Evet her ptesi tartı günümüz degil mi
Ben birde cuma takımında yarışıyorum yarında tartılıp Oraya yazıcamAyy az süre kaldi korkmaya basladim yaa
Evet ya dökülcezAynen canım şu pazartesi bi olsun da su listeyi azaltalim biraz. Dökülsun bi millet
İnşalah artilarla değilde eksilerle dökülcezEvet ya dökülcez
İnşallah Canımİnşalah artilarla değilde eksilerle dökülcez
Adin neydi cnm bn melis tanişmak istedimdeİnşallah Canım
Aynen bu gurubun banada çok faydasi oldu yesa1 iyiki bu konuyu açmişsin:)Bu takım çok iyi oldu ya. Psikolojik olarak etkilesin diye girdim. Etkiledi!
Malum haftadayım. Haftanın ilk 2 günü ağrıdan spor yapamadım, yediklerime dikkat etmeye çalıştım ( ne kadar faydalı olduysa artık)
Dünden beri çok şükür iştahımı dizginleyebilir oldum.Keşke böyle devam etse....
Hırs, bazen iyidir
Teşekkürler hanımlar....
Bende gittim tabi bana bir faydası olmadı çünkü bende tip 2 diyabet ve insülin direnci vardı ben araştırdım ve bol kitap okudum sonra çözümü Karatay oldu arkadaşımda gitti ağır bir depresyon geçirdi 15 kg verdi sonra diyetisyene gitmedi hop kilolar geri geldi o sadık kalmadı
Aynen bu gurubun banada çok faydasi oldu yesa1 iyiki bu konuyu açmişsin:)
Evet aynen Can'ım o yüzden söyledimTabi haklısın diyetisyen tek başına bi anlami yok iradeli olmak lazim
Dün bişeye uzanıyorum, elime vurduğumu farkettim. Kendi kendime konuşuyorum. Canın istiyor mu bunu gerçekten diye. Yeme, yapma diye telkinde bulunur oldum, kendi kendime.Aynen bu gurubun banada çok faydasi oldu yesa1 iyiki bu konuyu açmişsin:)
Evet Can'ım çok iyi oldu bu topik teşekkürler diğer grupda sondan birinci oldum umarım burası daha faydalı olurCanım asıl siz iyi ki geldiniz katıldiniz
Dün bişeye uzanıyorum, elime vurduğumu farkettim. Kendi kendime konuşuyorum. Canın istiyor mu bunu gerçekten diye. Yeme, yapma diye telkinde bulunur oldum, kendi kendime.
Eşim kilo vermemi istemiyor. Lütfen, bana destek ol diyorum. Geçen bişeye uzandım, yeme dedi. Yesa gibisin ha dedim. O kim der gibi yüzüme baktı
Menün güzelmiş afiyet olsun Bu arada geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun kız dikkat et kendine
Ay ne demek inş.istediğimiz kilolara ulaşalimdaCanım asıl siz iyi ki geldiniz katıldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?