aaa çok geçmiş olsun sana daMerhaba kizlar,
Bugün bir güzel bayilmisim hayatımda ilk oldu. Hastaneye götürdü babam doktor yıllardır tanıdık bir güzel kızdı bana bu hal ne diye serum taktı iki tanesonra annemlere geçtik annem öyle bir sofra hazırlamış ki ... ben tabağıma incir ceviz falan aldım kızdı Yemen lazım diye azcıcik bir şeyler yedim bu hafta inşallah + olmaz da böyle kalmaya razıyım. Of bir an önce gelirim kendime inşallah
Allah razı olsun canım :)aaa çok geçmiş olsun sana da
Menün güzelmiş afiyet olsun Bu arada geçmiş olsunBugün ki menüm
KAHVALTI:
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
Domates
3 zeytin
1 kepek ekmek
1 saat yürüyüş
1 bardak zencefil limon kabuklu çay
ÖĞLEN:
1 tabak pırasa yemeği
Makarna omleti
AKŞAM:
1 kase mercimek çorbası
Salata
1 dilim kepek ekmek
Su 2,5 lt
Canım sporunu güzel yapmışsın tebriklerHerkese Geçmis olsun
Bugünkü Sofram
Kahvaltim 1 kepekli ekmek, beyaz peynir, labne peynir, siyah zeytin ve sade kahve
Öglen 3 haslama sosis 1 kepekli ekmek ve 1 portakal
Aksam Annem evde dolma hazirliyor ama yememeliyim disardan sandvic alacam.
20 mekik
20 squat
50 ip atlama
2 lt su
Geçmiş olsun Canım kendini terlet iyi gelirKızlar şuan battaniye içindeyim. Bütün kemiklerim ağrıyor. Etlerim ağrıyor.
Ilaç kullanıyorum kızlar teşekkür ederim.
Oglan bir uyuyor bir uyanıyor.
Cok yorgunum. Biraz uzansam bir daha kalkamam diye korkuyorum. Oturuyorum boş boş tv ye bakıyorum.
Geçmiş olsun Canım kendine dikkat et önce sağlıkMerhaba kizlar,
Bugün bir güzel bayilmisim hayatımda ilk oldu. Hastaneye götürdü babam doktor yıllardır tanıdık bir güzel kızdı bana bu hal ne diye serum taktı iki tanesonra annemlere geçtik annem öyle bir sofra hazırlamış ki ... ben tabağıma incir ceviz falan aldım kızdı Yemen lazım diye azcıcik bir şeyler yedim bu hafta inşallah + olmaz da böyle kalmaya razıyım. Of bir an önce gelirim kendime inşallah
Sakın yaptırma Canım kendine hakim olamayıp yersin birdeay annemler geldi aslında ondan yapmasını istediğim o kadar çok şey varki ama hepsi kilo aldırıcı. o sebeple istemiyorum bile . yaparsa dayanamam yerim çünkü
Maalesef yapmadimm sinava hazirlaniyorum pek vaktim olmuyor o yuzdenGüzel cayüzden or yaptın mı
Selam kızlar...nasılsınız herkes iyidir inşallah..
Benim bu gün misafirim vardı azcık yedim ama çok abartmadım... Zaten ben bu yarışmada sonuncuyum belli oldu.. İnşallah fazla kilo almadan bitiririm
yesa bir suru zayıflama çayı almıştım çeşit çeşit içecektim, ip almıştım atlayacaktım
Hepsi yalan oldu
Çok geçmiş olsun kız dikkat et kendineİkinizede geçmiş olsun canım bende bugün merdivenlerden düştüm ya nasıl becerdiysem artık kolum biraz ağrıyor
Cnm öğlen nasil dayandin aç birakma kendini yoksa msnün güzelmişMenum canlar
Sabah
1 küçücük dereotlu poğaça
1 bardak sekersiz cay (limonlu)
Öğlen
1 bardak tarcinli Türk kahvesi
Aksam
1 kase yogurtlu corba
1kase marol salatasi
1dilim tahil ekmek
Ara öğün
Tarcinli 1 det muz (küçük)
Su 3 litre
Spor 2 saat yürüyüş (tempolu)
Kuzum haklisin öğlen biraz gecistirmis oldum daha dikkat ederim cok sagolCnm öğlen nasil dayandin aç birakma kendini yoksa msnün güzelmiş
Mesela oğlen yiyecek bişey bulmadiysan bol salata yap ye çok güzel oluyoKuzum haklisin öğlen biraz geciktrmis oldum daha dikkat ederim cok sagol
Selam kizlar hayirli akşamlar herkese menümü paylaşayim
Sabah1 dilim ekmek 1 kk peynir 1yumurta tavada
oğlen 1tabak bamya sulusu4 kaşiik bulgur pilavi
ara 1 yeşil elma
akşam 3adet islim kofte 1 bardak ayran
gün içerisinde 2 litre su1,5 saat egzersiz bnden bu kadar fıstıklarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?