Geçmiş olsun canım ilaç kullanmiyoruz zor geçiyor dikkat et kendineGünaydın kızlar. Feci hastayım. Sabaha kadar dön dön yarım yamalak uyudum. Oglan da öksüre öksüre yatamadı. Şimdi rahat uyuyor. Gözlerim ağrıyor burnumdan alev cıkıyor sanki. Halsizlik var.
Dünkü menümü yazmayim dedim. Anneme geldim mi böyle oluyorum. Evlerimiz şehir içinde ama baya uzak. Geldigimde kalıyorum. Bayadır grip olmuyordum. Resmen grip olmayı unutmuşum. Bişeler yedim hemen ilaç ı içtim. Iyileşmem gerekiyor. Bugün evime geçicem. Ee evde de iş yapmasan olmaz. Neyse benden böyle. Affedin iki gün izinde sayın
Bir avuç leblebi ye canim gün icerisinde Mide asitidini alır daha rahat edersin canimgünaydın hanımlar
ya ben akşamları acayip aç hissediyorum... dün akşam dukan krep salata ve peynir yedim ama bir açlık vardı zor sabrettim... ani açlık krizlerine bi çözüm öneriniz varsa alayım lütfen.. kahve yaptım şekersiz biraz iyi geldi...
canım et yiyebilirsin protein daha güzel kilo verdiriyor, yanında mutlaka salata ye birde sebze haşla tamam, ben eşime göre yapmam yemekleri akşam yemiyor artık, kendime çocuklara göre yapıyorumsalataya yumulayim bari. O mis gibi kokutarak etleri yesin...balik da sevmiyor. Et tavuk verdigimiz paranin haddi hesabi yok. Birqz ekonomik mitfagim olsun istiyorum. Hem keseye hem mideye yukleniyoruz
iraden neydi kiz ben oralari kacirmisim cnm....
geçmiş olsunKızlar iyi grip olmuşum. Hapşırıp duruyorum.
Oglan da feci öksürüyor. Uyumak istiyor da öksürmekten Uyuyamıyor.
Uyanınca nane limon bal limon gibi şeyler Yapim. Kendime de yapim
tabi gider 10 dan fazlası bile giderhazirana kadar 10 kilo gider mi ? gitsin lütfen lütfeeen40 beden değilde 36 beden gelinlik giymek istiyorum
10 kilo gitse ne kadan mutlu, ne kadan tatlı, ne kadan sempatik bir gelin olurum ben
süper menüselam kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor diyetiniz? Bugünki menümü paylaşayım hemen
Kahvaltı
Çorba - 1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen
1 kase çorba
1 tabak kapuska
Yoğurt
Akşam
Çorba
Salata
1 dilim kepek ekmek
Dükkanı 17,30 da kapattım bugün.
+ 2,5 lt su içtim
ah o düşünceler bende de mevcut:) ama benim kilom senden çok keşke 5 kilo olsa:)Benim de listem ciss ve coss lardan olusuyor. Evimde misafir var kafama gore takilamiyorum.
İnşallah bu haftayi kilo almadsn kapatmaya calisacagkm. Kizimin abur cuburlarinin kalanlarindan yedim. Bir de hic gereği yokken ve ustelik acikmamama ragmrn ek ogun yaptim. Bir de yasakli şey yedim.
Icimdeki ses surekli olarak sunlari soyledi,
Boşver zaten 5 kg fazlan var her durumda verirsin. Sen emziriyorsun kilo verirsen sütun kesilir. Zayiflayip da ne olacak kocan senin icin 1 gr veriyor mu..... gobegini vermeye ugrasiyor mu vb.
canım menün sağlıksız olmuş doğru düzgün yememişsin bir an önce toparlan hadi bakalımMerhabaaa,
Saçmalıkta beni geçen yoktur eminim.
Kahvaltı : 1 dilim ekmek 1 yeşil zeytin
Ara: su leblebi
Öğle: yarım kase çorba, sulu koftenin 3 tane köftesi salata
Ara : yeşil çay şu
Aksam: bir bardak asitli birsey 3 tane de bisküvi :'(
Basım dönüyo ama canım da yemek istemiyor başım da ağrıyor.
Koşu bandi aldım bugün sirkete geldi şimdi arabada inip almaya üşeniyorum ... Alabilsem de kurup sabah başlasam keşke
çok güzelSelamlar
Sabah 1 yagsiz tost 1 kibrit kutusu peynir
Öglen 1 kase çorba 1 kepekli ekmek
Aksam 2 haslanmis sosis 2 küçük parça et
1,5 lt suyumu içtim
Bugünlük bu kadar
denemem lazım bunu, zencefil çayı evde yapıyordum gerçekten kilo verdiriyorKızlar doğadan zencefil limon kabuklu çay aldım içiyorum. Yağ yakıyormuş yani öyle diyorlar tadı güzel yaa hoşuma gitti normalde hep kayısı çayı içerdim
Ben de yazayım menumu :)
Sabah : patatesli yumurta
öğlen : 1 kase mercimek corbası , roka
akşam : tavuk , salata , 2 dilim ekmek
aralarda 2 elma
1,5 litre su ictimm yatana kadar 2 olur :)
Selam kizlarr bugünki menümü paylaşayim
Sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 domates
ara 1 portakal
oğlen 4 kaşik bulgur pilavi 1tavak salata
akşam1 tabak bamya sulusu1 bardak ayran
2 litre su 1saat egzersiz yorumlarinizi bekliyorum
kahvaltıyı sıkı tutarsan acıkmazsınYaa kızlar ben bugün çok sacmaladim
Sabah yulaf lapasi yaptım yiyemedin sonra aç kaldım 1dilim etimek yedim, arada 1cay bardağı leblebi
Öğlen 1tane 80gr light tonbaligi 2dilim etimek 1mandalina
Akşam sehriye çorbası yarım kase, 4 kaşık mantarlı tavuk 3 kaşık bulgur pilavı
Ama hiç doymuyorum bugün az öncede bir parça peynir yedim
Biri bana dur desin......
1saat yürüyüş yaptım iş çıkışında 2,5 lt su ictim.
misafir varken yine az yemişsinSabah
Sekersiz kahve
Öglen
2yemek kasigi kisir
2 yemek kasigi patates salatasi
Aksam
2yemek kasigi kisir
2.yemek kasigi patates salatasi
(Öglenin aynisi oldu)
Canlar bugun misafirim geldi hamur isleri tatlilae doluydu ben en kalorisiz olan kisir ve patates salatasi seçip yedim
İyi akşamlar arkadaşlar... Menümü paylaşayım...
Sabah klasik Karatay
2 yumurta
1 avuç içi kadar peynir
13 zeytin
1 çay bardağı zeytin
1 yeşil çay
Öğle acıktım nedense salata yedim
Akşam
Köfte salata yedim..
Su 3 litre oldu.. Maşallahım var nasıl içiyorum anlamıyorum...
1 saatte yürüdüm
ara öğünleri atlamadan düzenli yiyerekselam hanımlar iki gudur perişanım ,bir turlu doymuyorum
nasıl motıve olacagım
İyi akşamlar kızlar bende bugün kahvaltıda :1 muz ,turp ve mor lahana ,avuç içi kadar peynir,15 adet zeytin şekersiz duble adaçayı içtim sonrada ,3 saat yürüyüş yaptım1 çay bardağı kuruyemiş 1 sade Türkkahvesi 2 maden suyu 3 litreye yakın su tükettim akşam ise 1 tabak zeytinyağlı barbunya 1 tabak turşu yedim
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeğinin üzerine labne sürdüm biraz domates sivribiber pulbiber de koydum yeşilçayla beraber yedim yanına da 6 zeytin
Ara öğünde tarçınlı muz+ su
Öğle yemeği yok
Akşama da 1 dilim ekmekle 1 tabak karnabahar yemeği
2 saat önce de şekersiz sütlü Türk kahvesi yanına 2 tane yulaflı bisküvi yedim
Tabiki bol su
geçmiş olsunGünaydın çok geçmiş olsun senin ve çocuğunun sağlığı hetşeyden önde gelir o yüzden önce sağlık sonra diyet benimde kuzum ateşlendi bütün gece uyumadık
hiç öyle olmuyor ev hanımıyım iki çocukla akşama kadar yatılmıyor, ev işi bitmiyor yemek faslı uyku faslı kendine zaman kalmıyor kiben çok şükür bişiler yapıyorum ama tüm gün evde olunca eminim daha farklı olurdu.
bence nolursa olsun, sabah aç karnına yapılan sporun hazzı hiçbişeyde yoktur. bide camları açacaksın içeri soğuk hava gircek. önce üşüyeceksin sonra yaptığın sporla ısınacaksın terliceksin ohh canım çektiii
ev hanımları bu anlamda çok şanslı.
Günaydın hanımlar
Sabah Sporumu yaptım
Leslie3mil
100 mekik
4 bardak su
Kahvaltımi da yaptım
Birazdan tarçınlı süt icerim (1 çay bardagi
Bende 3 saat yürüyüşümü yaptım şimdi sıra spor salonunda
canım et yiyebilirsin protein daha güzel kilo verdiriyor, yanında mutlaka salata ye birde sebze haşla tamam, ben eşime göre yapmam yemekleri akşam yemiyor artık, kendime çocuklara göre yapıyorum
geçmiş olsun
tabi gider 10 dan fazlası bile gider
süper menü
ah o düşünceler bende de mevcut:) ama benim kilom senden çok keşke 5 kilo olsa:)
canım menün sağlıksız olmuş doğru düzgün yememişsin bir an önce toparlan hadi bakalım
çok güzel
denemem lazım bunu, zencefil çayı evde yapıyordum gerçekten kilo verdiriyor
çok iyi
kahvaltıyı sıkı tutarsan acıkmazsın
misafir varken yine az yemişsin
ara öğünleri atlamadan düzenli yiyerek
geçmiş olsun
hiç öyle olmuyor ev hanımıyım iki çocukla akşama kadar yatılmıyor, ev işi bitmiyor yemek faslı uyku faslı kendine zaman kalmıyor ki
Sevgili eflalim süpersin herkese tek tek cevap yazmissin bravo bravo bravo.....canım et yiyebilirsin protein daha güzel kilo verdiriyor, yanında mutlaka salata ye birde sebze haşla tamam, ben eşime göre yapmam yemekleri akşam yemiyor artık, kendime çocuklara göre yapıyorum
geçmiş olsun
tabi gider 10 dan fazlası bile gider
süper menü
ah o düşünceler bende de mevcut:) ama benim kilom senden çok keşke 5 kilo olsa:)
canım menün sağlıksız olmuş doğru düzgün yememişsin bir an önce toparlan hadi bakalım
çok güzel
denemem lazım bunu, zencefil çayı evde yapıyordum gerçekten kilo verdiriyor
çok iyi
kahvaltıyı sıkı tutarsan acıkmazsın
misafir varken yine az yemişsin
ara öğünleri atlamadan düzenli yiyerek
geçmiş olsun
hiç öyle olmuyor ev hanımıyım iki çocukla akşama kadar yatılmıyor, ev işi bitmiyor yemek faslı uyku faslı kendine zaman kalmıyor ki
Ohhh yiye yiye zayıflicam diyorsun menün güzelmiş Afiyet olsun canım03.02.2016 çarşamba
Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta, peynir, turp,iki zeytin, iki dilim ekmek, kuşburnu çayı, bir küp helva
Ara: Muz
Öğlen: 6 kaşık nohut yemeği, kabak rulo, tarhana çorbası, bir dilim ekmek
Ara: İki galeta, krem peynir, kahve
Akşam: Bir tabak ıspanak yemeği, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek
Ara: Bir küçük elma
Su: İki litre
Spor: Yok
Canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol. Esin gelince de erkenden uyu bence ben hastalıkları uyumadan dinlemeden atamiyo rumKızlar şuan battaniye içindeyim. Bütün kemiklerim ağrıyor. Etlerim ağrıyor.
Ilaç kullanıyorum kızlar teşekkür ederim.
Oglan bir uyuyor bir uyanıyor.
Cok yorgunum. Biraz uzansam bir daha kalkamam diye korkuyorum. Oturuyorum boş boş tv ye bakıyorum.
geçmiş olsun canım. sıcak birşeyler iyi gelir rahatlatır.Kızlar şuan battaniye içindeyim. Bütün kemiklerim ağrıyor. Etlerim ağrıyor.
Ilaç kullanıyorum kızlar teşekkür ederim.
Oglan bir uyuyor bir uyanıyor.
Cok yorgunum. Biraz uzansam bir daha kalkamam diye korkuyorum. Oturuyorum boş boş tv ye bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?