1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

03.02.2016 çarşamba

Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta, peynir, turp,iki zeytin, iki dilim ekmek, kuşburnu çayı, bir küp helva

Ara: Muz

Öğlen: 6 kaşık nohut yemeği, kabak rulo, tarhana çorbası, bir dilim ekmek

Ara: İki galeta, krem peynir, kahve

Akşam: Bir tabak ıspanak yemeği, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek

Ara: Bir küçük elma

Su: İki litre

Spor: Yok

Geçmiş olsun canım ilaç kullanmiyoruz zor geçiyor dikkat et kendine

Bir avuç leblebi ye canim gün icerisinde Mide asitidini alır daha rahat edersin canim

canım et yiyebilirsin protein daha güzel kilo verdiriyor, yanında mutlaka salata ye birde sebze haşla tamam, ben eşime göre yapmam yemekleri akşam yemiyor artık, kendime çocuklara göre yapıyorum
Kızlar iyi grip olmuşum. Hapşırıp duruyorum.
Oglan da feci öksürüyor. Uyumak istiyor da öksürmekten Uyuyamıyor.
Uyanınca nane limon bal limon gibi şeyler Yapim. Kendime de yapim
geçmiş olsun
hazirana kadar 10 kilo gider mi ? gitsin lütfen lütfeeen 40 beden değilde 36 beden gelinlik giymek istiyorum
10 kilo gitse ne kadan mutlu, ne kadan tatlı, ne kadan sempatik bir gelin olurum ben
tabi gider 10 dan fazlası bile gider
süper menü
ah o düşünceler bende de mevcut:) ama benim kilom senden çok keşke 5 kilo olsa:)
canım menün sağlıksız olmuş doğru düzgün yememişsin bir an önce toparlan hadi bakalım
Selamlar

Sabah 1 yagsiz tost 1 kibrit kutusu peynir

Öglen 1 kase çorba 1 kepekli ekmek

Aksam 2 haslanmis sosis 2 küçük parça et

1,5 lt suyumu içtim
Bugünlük bu kadar
çok güzel
Kızlar doğadan zencefil limon kabuklu çay aldım içiyorum. Yağ yakıyormuş yani öyle diyorlar tadı güzel yaa hoşuma gitti normalde hep kayısı çayı içerdim
denemem lazım bunu, zencefil çayı evde yapıyordum gerçekten kilo verdiriyor
Ben de yazayım menumu :)

Sabah : patatesli yumurta
öğlen : 1 kase mercimek corbası , roka
akşam : tavuk , salata , 2 dilim ekmek
aralarda 2 elma

1,5 litre su ictimm yatana kadar 2 olur :)

çok iyi
kahvaltıyı sıkı tutarsan acıkmazsın
misafir varken yine az yemişsin

selam hanımlar iki gudur perişanım ,bir turlu doymuyorum
nasıl motıve olacagım
ara öğünleri atlamadan düzenli yiyerek

Günaydın çok geçmiş olsun senin ve çocuğunun sağlığı hetşeyden önde gelir o yüzden önce sağlık sonra diyet benimde kuzum ateşlendi bütün gece uyumadık
geçmiş olsun
hiç öyle olmuyor ev hanımıyım iki çocukla akşama kadar yatılmıyor, ev işi bitmiyor yemek faslı uyku faslı kendine zaman kalmıyor ki
Günaydın hanımlar
Sabah Sporumu yaptım
Leslie3mil
100 mekik
4 bardak su
Kahvaltımi da yaptım
Birazdan tarçınlı süt icerim (1 çay bardagi

Sevgili eflalim süpersin herkese tek tek cevap yazmissin bravo bravo bravo.....

Ohhh yiye yiye zayıflicam diyorsun menün güzelmiş Afiyet olsun canım

ay annemler geldi aslında ondan yapmasını istediğim o kadar çok şey varki ama hepsi kilo aldırıcı. o sebeple istemiyorum bile . yaparsa dayanamam yerim çünkü

Kızlar şuan battaniye içindeyim. Bütün kemiklerim ağrıyor. Etlerim ağrıyor.
Ilaç kullanıyorum kızlar teşekkür ederim.
Oglan bir uyuyor bir uyanıyor.
Cok yorgunum. Biraz uzansam bir daha kalkamam diye korkuyorum. Oturuyorum boş boş tv ye bakıyorum.

Canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol. Esin gelince de erkenden uyu bence ben hastalıkları uyumadan dinlemeden atamiyo rum

Merhaba kizlar,
Bugün bir güzel bayilmisim hayatımda ilk oldu. Hastaneye götürdü babam doktor yıllardır tanıdık bir güzel kızdı bana bu hal ne diye serum taktı iki tane sonra annemlere geçtik annem öyle bir sofra hazırlamış ki ... ben tabağıma incir ceviz falan aldım kızdı Yemen lazım diye azcıcik bir şeyler yedim bu hafta inşallah + olmaz da böyle kalmaya razıyım. Of bir an önce gelirim kendime inşallah

geçmiş olsun canım. sıcak birşeyler iyi gelir rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…