- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
Günaydın kızlar herkese sağlıklı Mutlu bir gün dilerim
al benden de o kadar... ben daha spor namına kolumu kıpırdatamadım....keşke bende evde olsamerkenden kalkar sporumu yapar kavaltımı yapardım gün içinde daha sağlıklı daha aktif olurdum. ama işte olunca bu mümkün olmuyo... evden hem kavaltı hem öğle yemeği getiriyorum ama devamlı getirilmiyo.. sonra hareket yok masa başındayız. eve gittiğimde yorgun oluyom zar zor yinede spor yapim diyorum ama işte ne kadar faydası olur bilmyom artık. 2 ay sıkıcam kendimi bakim noluyorum :)
işe geldim... iki yumurta bir salatalık ve yeşil çayla kahvaltımı yaptım... sabahları dayanıyrum da benim akşamları açlıktan gözüm dönüyor yahu... napıcam hiç bilmiyorum böyle...Günaydınn arkadaşlar
Bu sabah 8 de uyandım 2 bardak suyumu içtim evdekilere şöyle güzel bi kahvaltı hazırladım. Tabii ben kızartma falan yemedim. sağlıklı şeyler yumurta salatalık falan siz ne yaptınız bakalım hala uyuyormusunuz
al benden de o kadar... ben daha spor namına kolumu kıpırdatamadım....
Tarçınlı süt ,su yada yeşil çaygünaydın hanımlar
ya ben akşamları acayip aç hissediyorum... dün akşam dukan krep salata ve peynir yedim ama bir açlık vardı zor sabrettim... ani açlık krizlerine bi çözüm öneriniz varsa alayım lütfen.. kahve yaptım şekersiz biraz iyi geldi...
Bende şimdi kahvaltımı yaptım tarçınlı 2 bardak süt içtim arkadaşımı bekliyorum yürüyüşe gidicezGünaydınn arkadaşlar
Bu sabah 8 de uyandım 2 bardak suyumu içtim evdekilere şöyle güzel bi kahvaltı hazırladım. Tabii ben kızartma falan yemedim. sağlıklı şeyler yumurta salatalık falan siz ne yaptınız bakalım hala uyuyormusunuz
Bende yarı ev hanımıyım Canım benim işim turizm mart yada nisanda başlar Kasım ayında biter benimde sayılı günlerim kaldı iyi değerlendirmek lazım sende haftasonlarını değerlendirben çok şükür bişiler yapıyorum ama tüm gün evde olunca eminim daha farklı olurdu.
bence nolursa olsun, sabah aç karnına yapılan sporun hazzı hiçbişeyde yoktur. bide camları açacaksın içeri soğuk hava gircek. önce üşüyeceksin sonra yaptığın sporla ısınacaksın terliceksin ohh canım çektiii
ev hanımları bu anlamda çok şanslı.
Bende yarı ev hanımıyım Canım benim işim turizm mart yada nisanda başlar Kasım ayında biter benimde sayılı günlerim kaldı iyi değerlendirmek lazım sende haftasonlarını değerlendir
işe geldim... iki yumurta bir salatalık ve yeşil çayla kahvaltımı yaptım... sabahları dayanıyrum da benim akşamları açlıktan gözüm dönüyor yahu... napıcam hiç bilmiyorum böyle...
Akşam çorba salata bir dilim ekmek beni çok tok tutuyor acaba sen gün boyu az yediğin için akşam acıkıyor olmayasın? Öğlen ne yiyorsun canım
ben çok şükür bişiler yapıyorum ama tüm gün evde olunca eminim daha farklı olurdu.
bence nolursa olsun, sabah aç karnına yapılan sporun hazzı hiçbişeyde yoktur. bide camları açacaksın içeri soğuk hava gircek. önce üşüyeceksin sonra yaptığın sporla ısınacaksın terliceksin ohh canım çektiii
ev hanımları bu anlamda çok şanslı.
Bende şimdi kahvaltımı yaptım tarçınlı 2 bardak süt içtim arkadaşımı bekliyorum yürüyüşe gidicez
Günaydın hanımlar
Sabah Sporumu yaptım
Leslie3mil
100 mekik
4 bardak su
Kahvaltımi da yaptım
Birazdan tarçınlı süt icerim (1 çay bardagi
Ne güzel canım bende kardeşimi zorla kaldırıp yürüyüşe çıkayım
kesinlikle gün icinde yediğimiz şeyler akşamı nasıl gecircegimizi belirliyo.. gün icinde sağlam beslenmişsem akşam bi kase corbadan sonra tıkanıyorum mesela. bazen sırf almış olmak icin salatadan 1-2 çatal zor alıyorum..
Bugün izin günümmm hehe bütün gün oturacağıma dışarı çıkıp yürüyüş yapayımçalışmıyomuydunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?