- 18 Ekim 2007
- 5.017
- 1.608
- 698
Adı sibeldiyebiri bu şekil açmışSoyadı ne Canım genelde mide operasyonu geçiriyorlar o yüzden demiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adı sibeldiyebiri bu şekil açmışSoyadı ne Canım genelde mide operasyonu geçiriyorlar o yüzden demiştim
Bakıyorum canımAdı sibeldiyebiri bu şekil açmış
Hadi kadın süper taş olmuş ama adam da uyum sağlamış kadına. Resmen evrim geçirmişler gençleşmişlerEki Görüntüle 1763427
Şimdi haberlerde gördüm kızlar. 18 ayda 44 kilo vermiş sağlıklı beslenme ve spor ile. Ben inip alıyorum arabadan koşu bandını
Evet Canım bu kadın spor ile vermiş genelde mide operasyonu geçirip söylemiyorlar ya bende onlardan sanmıştımAdı sibeldiyebiri bu şekil açmış
İyi ki beştaş istememişEki Görüntüle 1763730 Birazda gülelim
Canım haberin sonunu gördüm hemen fotoğraf çektim ama bakacağım bende sayfasına şimdi :)Kadın Nasıl bir beslenme uygulamış ki maşallah
Ne güzel söylemişsin Canım seçenekleri çok doğru ben olsam heyecandorukta 2. Seçenek için uğraşırdım
Süpersin canım masallahhhhh yaaa en beğendiğim kısım su miktarı ve yürüme maşallah devam :)İyi akşamlar kızlar bende bugün kahvaltıda :1 muz ,turp ve mor lahana ,avuç içi kadar peynir,15 adet zeytin şekersiz duble adaçayı içtim sonrada ,3 saat yürüyüş yaptım 1 çay bardağı kuruyemiş 1 sade Türkkahvesi 2 maden suyu 3 litreye yakın su tükettim akşam ise 1 tabak zeytinyağlı barbunya 1 tabak turşu yedim
Kadın En büyük destekçim eşim dedi zaten o kadar duydum da. Bence de ikisi de süper olmuşHadi kadın süper taş olmuş ama adam da uyum sağlamış kadına. Resmen evrim geçirmişler gençleşmişler
İnşallahhhhh canım :) :) spor pozitif bakmayı da gelistiriyormus çok ihtiyacım var :)heyecandorukta teşekkürler Canım sende bir an önce başla olur mu eşin askerden gelince seni fit bulsun
Günaydın çok geçmiş olsun senin ve çocuğunun sağlığı hetşeyden önde gelir o yüzden önce sağlık sonra diyet benimde kuzum ateşlendi bütün gece uyumadıkGünaydın kızlar. Feci hastayım. Sabaha kadar dön dön yarım yamalak uyudum. Oglan da öksüre öksüre yatamadı. Şimdi rahat uyuyor. Gözlerim ağrıyor burnumdan alev cıkıyor sanki. Halsizlik var.
Dünkü menümü yazmayim dedim. Anneme geldim mi böyle oluyorum. Evlerimiz şehir içinde ama baya uzak. Geldigimde kalıyorum. Bayadır grip olmuyordum. Resmen grip olmayı unutmuşum. Bişeler yedim hemen ilaç ı içtim. Iyileşmem gerekiyor. Bugün evime geçicem. Ee evde de iş yapmasan olmaz. Neyse benden böyle. Affedin iki gün izinde sayın
Geçmiş olsun CanımGünaydın kızlar. Feci hastayım. Sabaha kadar dön dön yarım yamalak uyudum. Oglan da öksüre öksüre yatamadı. Şimdi rahat uyuyor. Gözlerim ağrıyor burnumdan alev cıkıyor sanki. Halsizlik var.
Dünkü menümü yazmayim dedim. Anneme geldim mi böyle oluyorum. Evlerimiz şehir içinde ama baya uzak. Geldigimde kalıyorum. Bayadır grip olmuyordum. Resmen grip olmayı unutmuşum. Bişeler yedim hemen ilaç ı içtim. Iyileşmem gerekiyor. Bugün evime geçicem. Ee evde de iş yapmasan olmaz. Neyse benden böyle. Affedin iki gün izinde sayın
Ay bayılırım spor yapmaya süpersinGünaydın kizlar. Misafirlerim gitti. Bugun ben de spora baslayacagim. Cok heyecanliyim. Yasasin spor
Canım ya ağırlık yapıcak yada yüzme çünkü fazla kilo verilince vücudumuz sarkar sarkması lazım bende ağırlık çalışıyorum mecburen yüzmeyede gittim olmadıO kadın iyi güzel kilo vermiş ama vücut geliştirme yapıyor sanırım o kaslar çok itici duruyor ben beğenmedim hiç...
Hadi bakalım durmak yokIyi geceler kızlar yatılı misafirlerim vardı o yüzden giremedim topiğe ufak tefek kaçamaklarım oldu maalesef tabi düzensi yemekler sabah geç kahvaltı aksam geç yarından itibaren tam gaz devam bozmak yok...