1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Kadın Nasıl bir beslenme uygulamış ki maşallah
Canım haberin sonunu gördüm hemen fotoğraf çektim ama bakacağım bende sayfasına şimdi :)

Ne güzel söylemişsin Canım seçenekleri çok doğru ben olsam heyecandorukta 2. Seçenek için uğraşırdım

Evet cuma gününden itibaren tam gaz spora başlayacağım inşallah :) uykusuzluk mahvetti beni. Şu iki gün geçse de haftasonu gelse.

Süpersin canım masallahhhhh yaaa en beğendiğim kısım su miktarı ve yürüme maşallah devam :)

Hadi kadın süper taş olmuş ama adam da uyum sağlamış kadına. Resmen evrim geçirmişler gençleşmişler
Kadın En büyük destekçim eşim dedi zaten o kadar duydum da. Bence de ikisi de süper olmuş

Iyi geceler arkadaşlar
Sabah uyanınca
1 bardak limonlu su
Arkasından
2 kuru kayısı 1 bardak su
Kahvaltı
5 zeytin

1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Yarım kibrit kutu peynir
2 az şekerli çay
Ara
1 ev kurabiyesi 1 az şekerli çay
Akşam saat 4 de
Yarım ekmek arası
Saat 8 de yarım portakal

1 litre su icebildim
1 kupa yeşil çay
Şimdi de yoğurt kürü yaptım
Günü kapattım bugün
İnş eksileri göreceğiz

Iyi geceler kızlar yatılı misafirlerim vardı o yüzden giremedim topiğe ufak tefek kaçamaklarım oldu maalesef tabi düzensi yemekler sabah geç kahvaltı aksam geç yarından itibaren tam gaz devam bozmak yok...

Günaydın kızlar. Feci hastayım. Sabaha kadar dön dön yarım yamalak uyudum. Oglan da öksüre öksüre yatamadı. Şimdi rahat uyuyor. Gözlerim ağrıyor burnumdan alev cıkıyor sanki. Halsizlik var.
Dünkü menümü yazmayim dedim. Anneme geldim mi böyle oluyorum. Evlerimiz şehir içinde ama baya uzak. Geldigimde kalıyorum. Bayadır grip olmuyordum. Resmen grip olmayı unutmuşum. Bişeler yedim hemen ilaç ı içtim. Iyileşmem gerekiyor. Bugün evime geçicem. Ee evde de iş yapmasan olmaz. Neyse benden böyle. Affedin iki gün izinde sayın

Günaydın çok geçmiş olsun senin ve çocuğunun sağlığı hetşeyden önde gelir o yüzden önce sağlık sonra diyet benimde kuzum ateşlendi bütün gece uyumadık

Geçmiş olsun Canım

O kadın iyi güzel kilo vermiş ama vücut geliştirme yapıyor sanırım o kaslar çok itici duruyor ben beğenmedim hiç...
Canım ya ağırlık yapıcak yada yüzme çünkü fazla kilo verilince vücudumuz sarkar sarkması lazım bende ağırlık çalışıyorum mecburen yüzmeyede gittim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…