canim oglen :1 tabak az yagli bezelye patates koymadim ve yogurt .İnşallah canım kaçamaklar olmasa daha güzel olacak diyetimiz. Ama malesef her zaman kendimizi tutamayabiliyoruz. Kahvaltın güzel canım kahvaltıda yumurta yemek metabolizmayı hızlandırır hem :) inşallah diğer öğünlerinde güzeldir
Ben her salı,perşembe giyiyorumVayyyyyyyyyyyy supermis bu çok beğendim ben de ara ara bikini ve mayo ile ayna karşısına geçmeyi dusunuyorum:)
canim oglen :1 tabak az yagli bezelye patates koymadim ve yogurt .
Aksam salata +balik suyumuda tamamlamak uzereyim cok tesekkurler iyi dileklerin icin :)
Afiyet olsun Canım bu arada geçmiş olsunMiyav_su yedim yaa. Annem cok kızdı. Senin için yaptım. Dedi durdu . Zaten hastasın. Ilaç içiceksin. Bir sürü konuştu.
5 tane lahana 5 tane yaprak ..
Aynen yemesen bile bir taneden birşey olmaz yarın başlarsın muhabbetleri başlarKatılıyorum ya diyetteyken daha çok üstüme geliyorlar sanki en iyisi diyette olduğunu söylememek. Dışarıda yemeğe çağırıyorlar bende hep bi bahane uyduruyorum yok tokum, başım ağrıyor. Çünkü biliyorum dışarıda yesem onların sipariş ettikleri kalori bombalarını bende yiyeceğim.
Haha aynı haberi bende gördüm. Kadın 44 kilo vermiş eşide destek olmuş o da 20 kilo vermiş . Bizde böyle vericez kiloları iştee azimleeee sabırlaa istikrarlaaEki Görüntüle 1763427
Şimdi haberlerde gördüm kızlar. 18 ayda 44 kilo vermiş sağlıklı beslenme ve spor ile. Ben inip alıyorum arabadan koşu bandını
Selamlar
Sabah 1 yagsiz tost 1 kibrit kutusu peynir
Öglen 1 kase çorba 1 kepekli ekmek
Aksam 2 haslanmis sosis 2 küçük parça et
1,5 lt suyumu içtim
Bugünlük bu kadar
Ben de yazayım menumu :)
Sabah : patatesli yumurta
öğlen : 1 kase mercimek corbası , roka
akşam : tavuk , salata , 2 dilim ekmek
aralarda 2 elma
1,5 litre su ictimm yatana kadar 2 olur :)
Haha aynı haberi bende gördüm. Kadın 44 kilo vermiş eşide destek olmuş o da 20 kilo vermiş . Bizde böyle vericez kiloları iştee azimleeee sabırlaa istikrarlaa
Selam kizlarr bugünki menümü paylaşayim
Sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 domates
ara 1 portakal
oğlen 4 kaşik bulgur pilavi 1tavak salata
akşam1 tabak bamya sulusu1 bardak ayran
2 litre su 1saat egzersiz yorumlarinizi bekliyorum
İnşallah gece saldirmazsam iyi tatlim :)ben beğendim valla canım menunu :)
İnşallah gece saldirmazsam iyi tatlim :)
Yıkıldım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?