Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün beni paylasmasam olur mu kimsnin motivasyonunu bozmak istemiyorum
Evet pirinç ve bulgur Karatay'da yasakoglan kac yasinda? Benimki 8 aylik. Su an gunun bilmem kacinci ogununu yiyorum. Kilo alan tek kisi ben olacagim heralde..
dolmanin icindeki pirinc mi problem olan?
Açtın baby ne oldu şimdi Canın çekiyor mu?Isyaaaaaaaaaannnnnnnnnnn
Olur açıyorum şimdi
Kaçamak coksa paylaşma canım ama lütfen dikkat et başlayalım artık gittin şu kilolar
Butunn listem cisss cussslardan olusuyor malesef.elimden gwldigince dikkat etmwye calisiyorum.ama hep birsey cikiyor.bende artij bu kiloda olmak istemiyorum.cok ozur dilerim kendimden ve sizden ve anlayisinz lcin tesekkirler:)
hazirana kadar 10 kilo gider mi ? gitsin lütfen lütfeeen 40 beden değilde 36 beden gelinlik giymek istiyorum
10 kilo gitse ne kadan mutlu, ne kadan tatlı, ne kadan sempatik bir gelin olurum ben
Butunn listem cisss cussslardan olusuyor malesef.elimden gwldigince dikkat etmwye calisiyorum.ama hep birsey cikiyor.bende artij bu kiloda olmak istemiyorum.cok ozur dilerim kendimden ve sizden ve anlayisinz lcin tesekkirler:)
Canım ilk kural eve sokmayacaksin eve girince çıkıyor işte bir şeyler
Bi de diyet yaptığıni hatta dikkat ettiğini bile kimseye söyleme
Boşver sadece sen ve bizim aramızda:)
Tabii ki de gider en güzeli ayda 4 kilo zaten
Hadi sen 3 ver yine gider :)
Canım ilk kural eve sokmayacaksin eve girince çıkıyor işte bir şeyler
Yaz geldiğinde, "keşke diyete başlasaymışım" mı demek istersin, yoksa "iyiki şubat ayında diyete başlamışım" mı demek istersin karar seniiin :)
Ben cevremdeki herkes zayif bir ben
Ben yemiyorum diyince aaaa diyet yapiyo sanki ayip gunah biseymis gibi
Sonra onlerindekileri o kadar ballandirip yiyolar ki gicikligina
Tabi o an dayanabiliyorum ama sonrasinda bir patlak verito malesef bu haftam gic istedigim gibi gecmedi ama bu irademe sahip olamiycam anlamina gelmiyor.bu gun sondu.yarin guzel bir baslangic olacak insallah canim
Yaz geldiğinde, "keşke diyete başlasaymışım" mı demek istersin, yoksa "iyiki şubat ayında diyete başlamışım" mı demek istersin karar seniiin :)
Vayyyyyyyyyyyy supermis bu çok beğendim ben de ara ara bikini ve mayo ile ayna karşısına geçmeyi dusunuyorum:)
Evet ben bu hatayı çok yaptım herkese Karatay yapıyorum dedim allahım demez olaydım ya insanlar neler neler dediler en güzeli söylememekCanım ilk kural eve sokmayacaksin eve girince çıkıyor işte bir şeyler
Evet ya birde böyle tipler var ofbir de bazıları alay eder sen mi diyet yapıyon ? işte sen beceremessin gibi şeyler söylüyolar
bu sözler seni daha da hırslandırsın
Benim hedefimle bu sayfa tam uyuyor.ben 29 martta 60 kiloda olmaliyim.bu hafta kotuydu vicdan azabi cekiyorum.
bir de bazıları alay eder sen mi diyet yapıyon ? işte sen beceremessin gibi şeyler söylüyolar
bu sözler seni daha da hırslandırsın