• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Anladım canım.

bu kilo mu başlangıç kilon olsun ?

Su an 76 yazıyor
Hayiirrrr ama ben motive oluyorum 76 gorunce. Ben ptesi yeniden tartilayim o zaman. Sandimki o kilo durucak bu ptesi yeniden tartilcaz. En son tartildgmde 76ydim ama tam tarihini hatrlamiorum..

Ben cevremdeki herkes zayif bir ben:KK43:
Ben yemiyorum diyince aaaa diyet yapiyo sanki ayip gunah biseymis gibi
Sonra onlerindekileri o kadar ballandirip yiyolar ki gicikligina
Tabi o an dayanabiliyorum ama sonrasinda bir patlak verito malesef bu haftam gic istedigim gibi gecmedi ama bu irademe sahip olamiycam anlamina gelmiyor.bu gun sondu.yarin guzel bir baslangic olacak insallah canim:KK66:

Canım sen mesajı yazar yazmaz anladım zaten işte o yüzden kimseye söyleme

Farklı farklı tipler var

1 kere den bir şey olmaz diyenler

Aaaa bence hiç fazlan yok diyenler

Ayy kilo vermede ne var deyip içten içe VEREMEz bu diyenler

O yüzden boşver

Çek bencede. Bol su iç tok hissedersin kendini. Yemek yemeye cok fazla yer kalmaz böylelikle.

Şimdi kac kilosun ? Ne kadar vermen lazım ?

67.8 idim.bu pazar 67.1 ciktim
Ya ben evde olursam hic sorun olmuyor tam uyum ama anneme kvdeye yada misafirlige gidince bozuluyor maleaef

Hayiirrrr ama ben motive oluyorum 76 gorunce. Ben ptesi yeniden tartilayim o zaman. Sandimki o kilo durucak bu ptesi yeniden tartilcaz. En son tartildgmde 76ydim ama tam tarihini hatrlamiorum..

Yok canım ilk tartı günümüz 8 şubat

Sen nasıl dersen öyle yaparım ben :)

Canım sen mesajı yazar yazmaz anladım zaten işte o yüzden kimseye söyleme

Farklı farklı tipler var

1 kere den bir şey olmaz diyenler

Aaaa bence hiç fazlan yok diyenler

Ayy kilo vermede ne var deyip içten içe VEREMEz bu diyenler

O yüzden boşver
Birileri daha ver versen bile tekrar alırsın diyenler var

selam kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor diyetiniz? Bugünki menümü paylaşayım hemen

Kahvaltı
Çorba - 1 dilim çavdar ekmeği

Öğlen
1 kase çorba
1 tabak kapuska
Yoğurt

Akşam
Çorba
Salata
1 dilim kepek ekmek

Dükkanı 17,30 da kapattım bugün.
+ 2,5 lt su içtim

Kizlar tunaydinlar 1 yumurta bir dilim ekmek le kahvaltimi yaptim smdi turk kahvesi icecegim soz veriyorum bugun kacamak yapmiycagimm gitcek kilolar dimiiiii insAllahhhh :)))

İnşallah canım kaçamaklar olmasa daha güzel olacak diyetimiz. Ama malesef her zaman kendimizi tutamayabiliyoruz. Kahvaltın güzel canım kahvaltıda yumurta yemek metabolizmayı hızlandırır hem :) inşallah diğer öğünlerinde güzeldir

Ben de adapte olamadım. Kizlar benim esim hic sebze yemegi yemiyor. Surekli et tavuk ben de sıkıldım. Dun patates yemegi vardi o da seker bombasi. Bana alternatif bir seyler bulun nolur cok muzdaribim cidden..

Zorla yedirmeye çalış :KK45: sana destek olmak için sebze yemeği yesin o da her gün kızartma et tavuk falan :confused: seni de günaha sokacak snra

Benim de listem ciss ve coss lardan olusuyor. Evimde misafir var kafama gore takilamiyorum.

İnşallah bu haftayi kilo almadsn kapatmaya calisacagkm. Kizimin abur cuburlarinin kalanlarindan yedim. Bir de hic gereği yokken ve ustelik acikmamama ragmrn ek ogun yaptim. Bir de yasakli şey yedim.

Icimdeki ses surekli olarak sunlari soyledi,

Boşver zaten 5 kg fazlan var her durumda verirsin. Sen emziriyorsun kilo verirsen sütun kesilir. Zayiflayip da ne olacak kocan senin icin 1 gr veriyor mu..... gobegini vermeye ugrasiyor mu vb.

Evet ben bu hatayı çok yaptım herkese Karatay yapıyorum dedim allahım demez olaydım ya insanlar neler neler dediler en güzeli söylememek

Katılıyorum ya diyetteyken daha çok üstüme geliyorlar sanki en iyisi diyette olduğunu söylememek. Dışarıda yemeğe çağırıyorlar bende hep bi bahane uyduruyorum yok tokum, başım ağrıyor. Çünkü biliyorum dışarıda yesem onların sipariş ettikleri kalori bombalarını bende yiyeceğim.

Back