Hayiirrrr ama ben motive oluyorum 76 gorunce. Ben ptesi yeniden tartilayim o zaman. Sandimki o kilo durucak bu ptesi yeniden tartilcaz. En son tartildgmde 76ydim ama tam tarihini hatrlamiorum..Anladım canım.
bu kilo mu başlangıç kilon olsun ?
Su an 76 yazıyor
Evet ya birde böyle tipler var of
Ben cevremdeki herkes zayif bir ben
Ben yemiyorum diyince aaaa diyet yapiyo sanki ayip gunah biseymis gibi
Sonra onlerindekileri o kadar ballandirip yiyolar ki gicikligina
Tabi o an dayanabiliyorum ama sonrasinda bir patlak verito malesef bu haftam gic istedigim gibi gecmedi ama bu irademe sahip olamiycam anlamina gelmiyor.bu gun sondu.yarin guzel bir baslangic olacak insallah canim
Çek bencede. Bol su iç tok hissedersin kendini. Yemek yemeye cok fazla yer kalmaz böylelikle.
Şimdi kac kilosun ? Ne kadar vermen lazım ?
Evet geç olucak ama güzel bir cevap olucak onlaraBen artık onlarla cok muhattap olmuyorum. He deyip gülüp geciyom. Onlara cevabı vücudum vercek diyorum :)
Hayiirrrr ama ben motive oluyorum 76 gorunce. Ben ptesi yeniden tartilayim o zaman. Sandimki o kilo durucak bu ptesi yeniden tartilcaz. En son tartildgmde 76ydim ama tam tarihini hatrlamiorum..
Birileri daha ver versen bile tekrar alırsın diyenler varCanım sen mesajı yazar yazmaz anladım zaten işte o yüzden kimseye söyleme
Farklı farklı tipler var
1 kere den bir şey olmaz diyenler
Aaaa bence hiç fazlan yok diyenler
Ayy kilo vermede ne var deyip içten içe VEREMEz bu diyenler
O yüzden boşver
Ben artık onlarla cok muhattap olmuyorum. He deyip gülüp geciyom. Onlara cevabı vücudum vercek diyorum :)
Birileri daha ver versen bile tekrar alırsın diyenler var
Şuan benim çevremde onlardan varAyy evet ya unutmuşum ben bunları :)
Günaydın. Eşim akşam bi kase tatlı bişe yedi adını söylemeyim ama ben çok severim Neyse öyle de canım çekmişti gittim büyük bardak su içtim kaseyi ona verdim ben YEMEDİM.
Aaa ilk tarti gunu 8 subat miydi. Ben niye yanls anladm kiYok canım ilk tartı günümüz 8 şubat
Sen nasıl dersen öyle yaparım ben :)
Kizlar tunaydinlar 1 yumurta bir dilim ekmek le kahvaltimi yaptim smdi turk kahvesi icecegim soz veriyorum bugun kacamak yapmiycagimm gitcek kilolar dimiiiii insAllahhhh :)))
Ben de adapte olamadım. Kizlar benim esim hic sebze yemegi yemiyor. Surekli et tavuk ben de sıkıldım. Dun patates yemegi vardi o da seker bombasi. Bana alternatif bir seyler bulun nolur cok muzdaribim cidden..
Ben bugün beni paylasmasam olur mu kimsnin motivasyonunu bozmak istemiyorum
Evet ben bu hatayı çok yaptım herkese Karatay yapıyorum dedim allahım demez olaydım ya insanlar neler neler dediler en güzeli söylememek
oglan kac yasinda? Benimki 8 aylik. Su an gunun bilmem kacinci ogununu yiyorum. Kilo alan tek kisi ben olacagim heralde..
dolmanin icindeki pirinc mi problem olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?