1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Aynen canım ya bi nil bi anka ne yapacağım ben bunlarla

Nill41 canım sen artık yazmiyorsun da 8 haftalık yarış bu ya 8 saatlik değil
Yok canm ya ben dun gece 12 de evime geldim. Dun esimin dernek acilisi vs vardi eve gidince yorgnlktan uyuya kalmsm. Cunku konturm de yoktu. Smdi bile otobusten yaziyorum bugunde hastaneye filan gitttim deeee.

Bu arada kilo guncellemesini de soyleyeyim : 73.2

Ooo ooo maşallah maşallah ama pazartesinden önce kilo da söylemelim süpriz olsun bi de o zamana kadar sen tekrar almayasin

Allah kavuştursun canım
Selam kızlar bende bugün kahvaltıda :1 muz ,turp ve mor lahana ,avuç içi kadar peynir,15 adet zeytin şekersiz duble adaçayı içtim sonrada 3 saat yürüyüş yaptım
3 saat yürüyüş süper
Annem lahana yaprak sarma yaptı napim şimdi
ooo ben afffetmem çok severim normal sarmayı sevmrm pek ama lahana hem de etli
Evet canım oradan tanışıyoruz değil mi bir yerden hatırlıyorum diyorum. Acaba hamile kalmaya çalışırkenki kısımdan mı diye aklımda kalmış Nego
evet ordan canım ben hala ordayım:)

Ooo ooo maşallah maşallah ama pazartesinden önce kilo da söylemelim süpriz olsun bi de o zamana kadar sen tekrar almayasin

Nasil anlamadm. Hani ben ptesi soyleyemedim sali soylucm demstm ama unuttum. Bugun yazdm o yuzden. Dun gece tartildim da

Anneme gelmeden önce müthiş bir rakam görmüştüm. Uçmuştum sevinçten.
Bugün akşam yemegini birazdan yicem. Abartmadan ..
Karatay ı eve gidince devam ederim ya da yediklerimi azaltarak devam ederim.
Karar vericem.

Bende yerim valla tavuk et.
Eşin eti cok yiyor sa yanına salata yap salata cok ye. Yogurt koy mesela.
Ya da brokoli karnıbahar haşla yanında ye
salataya yumulayim bari. O mis gibi kokutarak etleri yesin... balik da sevmiyor. Et tavuk verdigimiz paranin haddi hesabi yok. Birqz ekonomik mitfagim olsun istiyorum. Hem keseye hem mideye yukleniyoruz

iraden neydi kiz ben oralari kacirmisim cnm....

Sen haklısın eşine söyle hafta da üç gün et türü yemek olsun . Diger günler de corba sebze yemegi yap. Eşine sevdirmeye çalış

Ama ama şu kokuyu bir bilsen .. Sabah 8 de kahvaltı yapmıştım. Öglen çay kahve ile geçiştirmiştim.
Ah ah bilmez miyim şimdi burnuma geldizayıflatiyınca içi ile birlikte yersin sen şimdi ne yap biliyor Musun YouTube iç çamaşırı defilesi aç bak bakalım sarma yiyebiliyor Musun

Ah ah bilmez miyim şimdi burnuma geldizayıflatiyınca içi ile birlikte yersin sen şimdi ne yap biliyor Musun YouTube iç çamaşırı defilesi aç bak bakalım sarma yiyebiliyor Musun

Haaayırrr açmam açarsam psikolojim bozulur ama. Şöyle yapsak yesem. Yemekten bir saat sonra iyi bir spor yapsam

Haaayırrr açmam açarsam psikolojim bozulur ama. Şöyle yapsak yesem. Yemekten bir saat sonra iyi bir spor yapsam
Sen bir karataycısın olmaz bende psikolojin bozuksunda yeme diye diyorum şimdi aç bu işler hep yarın başlarım diye ertelersin hiçbir zaman yapmazsın

Kızlar iyi grip olmuşum. Hapşırıp duruyorum.
Oglan da feci öksürüyor. Uyumak istiyor da öksürmekten Uyuyamıyor.
Uyanınca nane limon bal limon gibi şeyler Yapim. Kendime de yapim

Sen bir karataycısın olmaz bende psikolojin bozuksunda yeme diye diyorum şimdi aç bu işler hep yarın başlarım diye ertelersin hiçbir zaman yapmazsın

Bende tam anlamıyla yapamıyorum ya. Eve gidince başlarım diyorum. Lütfeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…