1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Ben bugün beni paylasmasam olur mu kimsnin motivasyonunu bozmak istemiyorum

Kaçamak coksa paylaşma canım ama lütfen dikkat et başlayalım artık gittin şu kilolar

Butunn listem cisss cussslardan olusuyor malesef.elimden gwldigince dikkat etmwye calisiyorum.ama hep birsey cikiyor.bende artij bu kiloda olmak istemiyorum.cok ozur dilerim kendimden ve sizden ve anlayisinz lcin tesekkirler:)

Butunn listem cisss cussslardan olusuyor malesef.elimden gwldigince dikkat etmwye calisiyorum.ama hep birsey cikiyor.bende artij bu kiloda olmak istemiyorum.cok ozur dilerim kendimden ve sizden ve anlayisinz lcin tesekkirler:)

Canım ilk kural eve sokmayacaksin eve girince çıkıyor işte bir şeyler

Bi de diyet yaptığıni hatta dikkat ettiğini bile kimseye söyleme

Boşver sadece sen ve bizim aramızda:)

Yaz geldiğinde, "keşke diyete başlasaymışım" mı demek istersin, yoksa "iyiki şubat ayında diyete başlamışım" mı demek istersin karar seniiin :)

Ben cevremdeki herkes zayif bir ben
Ben yemiyorum diyince aaaa diyet yapiyo sanki ayip gunah biseymis gibi
Sonra onlerindekileri o kadar ballandirip yiyolar ki gicikligina
Tabi o an dayanabiliyorum ama sonrasinda bir patlak verito malesef bu haftam gic istedigim gibi gecmedi ama bu irademe sahip olamiycam anlamina gelmiyor.bu gun sondu.yarin guzel bir baslangic olacak insallah canim

bir de bazıları alay eder sen mi diyet yapıyon ? işte sen beceremessin gibi şeyler söylüyolar

bu sözler seni daha da hırslandırsın

Yaz geldiğinde, "keşke diyete başlasaymışım" mı demek istersin, yoksa "iyiki şubat ayında diyete başlamışım" mı demek istersin karar seniiin :)

Benim hedefimle bu sayfa tam uyuyor.ben 29 martta 60 kiloda olmaliyim.bu hafta kotuydu vicdan azabi cekiyorum.

Evet ben bu hatayı çok yaptım herkese Karatay yapıyorum dedim allahım demez olaydım ya insanlar neler neler dediler en güzeli söylememek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…