Bende yazmıştım bir daha gün bitmeden yazmam Canım kusura bakmacanım gün bitince toplu yaz menünü
Canım dibek kahvesi Türk kahvesi gibi mi ben kahveciden her hafta taze çekilmiş kahve alırım 67 gr iyi oluyorKızlar bir de size a101 in dibek kahvesini şiddetle tavsiye ediyorum... 2-3 fincan içiyorum ben... Çok güzel yumuşak bir içimi var...
Allah kavuştursun CanımAllah razı olsun canım inşallah...
Allah razı olsun canım inşallahAllah kavuştursun Canım
Bende çok seviyorumYeşilmi kız ayyy çok güzel olur salatası,dere otu falanbende yapıyim bu ara,bide biri kereviz salatası paylaşmış ya şahane oluyor mutlaka dene,sarımsakla ama, mis misss
Bende öyle Can'ım adapte olamıyorum bugün tam anlamı ike tekrar başladım akşama Karataya uygun beslenmeye calışKızlar ben geldim. Sabahtan bu yana koşuştur dur. Dişim iyi cok şükür. Olmayan diş:)
Annemdeyim diye en hafifle atlatmaya çalışıyorum.
@anka_misali canım ya karatay a bir türlü adapte olamıyorum napıcaz bu durumu
Sabah bir tane D börek yedim . Dünden aç oldugum için.
Yesa @anka_misali ni sıkı takibe al,demedi deme,gece kalkıp sabah oldu nasılsa diye yemeğe başlıyor
Ben de adapte olamadım. Kizlar benim esim hic sebze yemegi yemiyor. Surekli et tavuk ben de sıkıldım. Dun patates yemegi vardi o da seker bombasi. Bana alternatif bir seyler bulun nolur cok muzdaribim cidden..
Bence balik ve tavuktan zarar gelmez doğru pişirildiği taktirde protein deposu
Bende öyle Can'ım adapte olamıyorum bugün tam anlamı ike tekrar başladım akşama Karataya uygun beslenmeye calış
İçini yeme sadece lahanasını ye yoğurtla birlikteAnnem lahana yaprak sarma yaptı napim şimdi
Tavuk dışındakileri bende çok severim ve tüketirim 17 yıldır tavuk yemiyorumBen hergün et tavuk balık yiyebilirim valla :)
Sevgili Yesa iradene hayran kaldım tebrikler darısı basima
Sevgili Yesa iradene hayran kaldım tebrikler darısı basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?