Yer fistigini niye yiyorsun çok sevdiğin için mi ?Derman inan hiçbir fikrim yok. Ama vardır bir yararı ama demek ki bir zamana kadar .. sargı bezi kanaması dursun diye duruyor orda. Mide de bulandırıcı. Midem guruldamaya başladı. Acıktım ..
Anneme geldim corba yaptı. Akşama anca corba içerim. O değil ben yer fıstığı nı nasıl yicem onu düşünüyorum. Psikolojim bozuldu artık kaç gün yemek yiyemem
Cnm kafanda diyetteyim az yicem vs gibi şartlandirma insan oyle derse daha çok yiyo yemeği menünde güzel bn sadece iki oğün üst üste bulgur pilavini biraz fazla buldumhanımlar diyet deyince ben kötü oluyorum mesela iştahım hastalıktan dolayı resmen gitti, bir şey yesemde midem bulanıyor hemen ama buna rağmen dünden beri psikolojik olarak yemek istiyorum, başım ağrıyor elim ayağım titriyor, oğlum çok emiyor hala yeni doğan gibi saat başı, o da çok etkiliyor sanırım, morale ihtiyacım var, sabahtan beri yediklerimi yazayım görün ne kadar saçmaladım
Kahvaltı: Teflon tavada patates, peynir iki küp, bir küp helva, kuşburnu şekersiz tabi ki
Ara: İki galeta, krem peynir
Öğlen: Haşlanmış tavuk, bulgur pilavı
Ara: İki galeta, iki zeytin
Akşam üzeri: Bulgur pilavı, turşu, nohut
Şimdi: Fındıklı kahve
Sabah erken kalkıyorum o yüzden akşam öğünüm çabuk oldu, zaten dengesiz bir beslenme tablosu oldu, suyu iki litre içerim, spor yapamıyorum bebeğimin uyku sorunu var fırsatım yok yani
Normalde pilav makarna sevmem ayda bir anca yerim, diyet olunca onları yemek istiyor canım
Bana gaz verin artık kilo vermem lazım
Yer fistigini niye yiyorsun çok sevdiğin için mi ?
Nice güzel mutlu senelere Allah iyi bir kader yazsın inş.Selam güzeller
Kahvaltı
1 tavada yumurta
Yarım sivri biber
3salam
2 zeytin 1 kasık bal
Ara
1armut
Ara
1 domates
1neskafe
Aksam
1dolma biber
1kase çorba
1 kase yoğurt
1porsiyon puding
Bugün oğlumun doğum günü iyiki doğdun oglummm ömrümpasta yemiycem bana güvenin kızlar
Nerede yapıyor askerliğini Allah kavustursun.Merhaba Arkadaşlar,
Bugün eşimi askere götürdük
Kahvaltıyı 10 gibi yaptık dışarıda çok bir şey yemedim, bir haşlanmış yumurta hatırlıyorum başka ne yedim valla hiç bilmiyorum.
Dönerken sürekli su içtim .
Az önce de dün eşime Galdirik Turşusu kavurmuştum, biliyor musunuz bilmiyorum. Ondan yedim iki dilim ekmekle.
Canım hiç bir şey ne yemek ne de içmek istemiyor. Uyumaya çalışacağım... Rabbim tüm askerlerimizin ve bekleyenlerinin yardımcısı olsun inşallah...
Nerede yapıyor askerliğini Allah kavustursun.
Hayirli Nice güzel yaşlara bebeğimSelam güzeller
Kahvaltı
1 tavada yumurta
Yarım sivri biber
3salam
2 zeytin 1 kasık bal
Ara
1armut
Ara
1 domates
1neskafe
Aksam
1dolma biber
1kase çorba
1 kase yoğurt
1porsiyon puding
Bugün oğlumun doğum günü iyiki doğdun oglummm ömrümpasta yemiycem bana güvenin kızlar
Allah kavuştursun canımMerhaba Arkadaşlar,
Kahvaltıyı 10 gibi yaptık dışarıda çok bir şey yemedim, bir haşlanmış yumurta hatırlıyorum başka ne yedim valla hiç bilmiyorum.
Az önce de dün eşime Galdirik Turşusu kavurmuştum, biliyor musunuz bilmiyorum. Ondan yedim iki dilim ekmekle.
Canım hiç bir şey ne yemek ne de içmek istemiyor. Uyumaya çalışacağım... Rabbim tüm askerlerimizin ve bekleyenlerinin yardımcısı olsun inşallah...
Canım Allah kavuştursun üzme kendini göz açıp kapatana kadar geçer inşallah.Merhaba Arkadaşlar,
Evet ya cidden oyle birsey var. Mesela aksam atistirip habire birseyler yedgmde sabah karnim gurulduyarak uyaniyorum cok ac hissediyorum. Ama aksam yemedgmde diyete uygun yedigimde hic aclik hissetmiyorum yani asiri derecede aclik
kızlar nasıl gidiyor diyetleriniz bakalım? ben bugün 300 gram eksi çıktım. keşke hergün böyle eksi çıksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?