- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Günaydın!! Yeni mi kalktın.. Burda öğle oldu
Kızlar 20 lik dişimi çektirdim.
Çektiğim acıyı tarif etmemim tarifi yoktur sanırım.
Resmen psikolojik savaştan çıkmış gibi hissediyorum kendimi. O kadar yorgunum ki.
2 saat hiçbirşey tüketmicem.
Sonrası ılık corba o kadar.
Bugün diyete full uyucam gibi hadi hayırlısı.
Resmen psikolojik savaştan çıkmış gibi hissediyorum kendimi. O kadar yorgunum ki.
mrb bayanlar benide aranıza alır mısınız bi 9 kilo vermem lazım acilen
Bir tabak yiyebilirsin nohut kilo aldırmaz.kendine çok fazla yorma azar azar yersen zaten zayiflarsin çok kilon yokSelam hanımlar, sebze vs. almam lazım dengeli yiyemiyorum sonra baş dönmesi arkası baş ağrısışimdi başım ağrıyor ne yiyeceğimi şaşırdım, akşama nohut pişiricem
Geçmiş olsun canım o acıyı biliyorum benimde 2 tane çekilecek çekilecekse neden çıkar anlamış değilim.Kızlar 20 lik dişimi çektirdim.
geçmiş olsun bilirim ben o acıyı. yararak mı aldılar?
geçmiş olsun canım 15 gün önce benim eşimde çektirdi o da 3 felan ılık çorba felan dikişlerini aldırınca rahatladı
Geçmiş olsun canım o acıyı biliyorum benimde 2 tane çekilecek çekilecekse neden çıkar anlamış değilim.
Ay kızlar Afedersiniz cok yazdım. Siz iyi geldiniz bana. Öyle canım aburcubur çekmez oldu. Abim bana nutella almış. Anneme bir koca haaayıırr çektim istemiyorum kalsın dimi ama.
Herkes nerde neler yedi niz akşamı merak ediyorum. Eksi çıkanlar yokmu tartılan
Canım ben isteyim sürekli ofise birileri zararlı tatlılar getiriyor durum cok fena burada :)
Ben sadece pazartesileri tartılacagim:)
Yesa yemek istersen ye ama Ögle saatleri haftada bir iki.. Akşama kadar illa ki yakarsın. Ne güzel sen tutabiliyorsan kendini. Ben şuan evde olsam tartılırdım valla
aynen canım eski ben ile yeni ben arasında o kadar büyük fark var ki kendim bile inanamıyorum bazen
bugün küçük bir şeyler yedim ama akşam spor yapacağım
geçmiş olsun diş işleri zor, ben taşlarımı temizletirken bile öldüm öldüm dirildim çünkü diş eti çekilmem var çok acımıştıKızlar 20 lik dişimi çektirdim.
bugün yine saçma yedim diyet lafı girdi ya işin içine ben hep böyle oluyorum çöküyorum psikolojik olarakBir tabak yiyebilirsin nohut kilo aldırmaz.kendine çok fazla yorma azar azar yersen zaten zayiflarsin çok kilon yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?