- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
Karatay iyidir ben de yapıyorum diyet felsefesi olarak hayatıma otursa süper olacak.Teşekkür ederim. Sende karatay yapacaksın değil mi. Tamam anka sen ben üçümüz menüler eleştirilecek. Su iç kalk spor yap gibi gibi telkinler verilecek okey mi
Aaa senin esindi dimi askere gidicek olan. ALLAH yardmcnz olsun canmmEşim yarın gidiyorsabaha kadar uyuyamadim ben de güzel bir kahvaltı hazirlayayim dedim canım zaten ise gideceğim az sonra ... Ve artık sağlıklı yaşama başlamak istiyorum erken kalkıp erken yatmak bakalım inşallah :)
Aaa senin esindi dimi askere gidicek olan. ALLAH yardmcnz olsun canmmkesinlikle erken kalkmak lazm. Ben erken kalkmaya basladgmdan beri sanki siskinligim gitti. Biraz da oyle zayifladm. Tabi calisiyorken cok kilo aldm duzensiz yemek pogca vs. Smdi evde oldgmdan daha iyiyim. Biyle rahata kavusunca hic bir daha calisasim da gelmiyor aslnda
günaydın kızçeler
kilo bildirimi yapıyorum 79.9100 gramla da olsa gördük ya 7li rakamları şükür
Aaa senin esindi dimi askere gidicek olan. ALLAH yardmcnz olsun canmmkesinlikle erken kalkmak lazm. Ben erken kalkmaya basladgmdan beri sanki siskinligim gitti. Biraz da oyle zayifladm. Tabi calisiyorken cok kilo aldm duzensiz yemek pogca vs. Smdi evde oldgmdan daha iyiyim. Biyle rahata kavusunca hic bir daha calisasim da gelmiyor aslnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?