Osmaniye den yerinden aldım fıstığı tazecik. Ay sabah olsa da yesem :)
cok fazla ceviz yemek de iyi değil ama yağlı ya sonucta.
Ooo süpermiş o zaman seninki... Biz diyetdaş olalım seninle ya özellikle birbirimizin menülerini es geçmeyelim olur mu ne dersin..
Karatayla geçmedi mi canım...O dert bende var Can'ım of
Banada 2 sene önce cilt doktorum şey dedi unlu gıdalar tüketme ve zoretanın ve Karatay ile geçmişti şimdi aynı senin gibi başladım yarın bende tamamen Karatay yapıyorum bu sıralar çok saldım kendimi o kişisinde Allah razı olsun bak sana Nasıl yardım etmiş burada birlikte birbirimizi menülerimiz ile eleştirelim olur mu destek olalımKaratayla geçmedi mi canım...
Bak benim liseden beri çok var... Bi gun Bodrum'da gezerken tesadüf bi aktar gördüm girdim içeri dedim ki zayıflamak için ne tavsiye edersin... Adam bana dedi ki hiç bir şey.ç şaşırdım ben çünkü belli bana ne verse alacağım faydalı faydasız ne kakalasa kar... Genelde öyle yapıyorlar çünkü...neyse velhasıl kelam adam bana hiç bir şey vermedi...
Dedim niye hiç mi yok zayıflatacak bir şeyin.. Çok var ama sana faydası olmaz dedi.ç Allah Allah dedim bi merak sardı beni.. Niye dedim neyimi beğenmedin yahu falan...
Sen de dedi tip 2 diyabet var ve çok fazla kahve, ekmek vs içiyorsun.. Hadi ya dedim alnımda mı yazıyor... Hiç ekmek yemem ben dedim.. Hayır dedi yuzunde yazıyor... Bu ağız çevresinde çıkan sivilceler ancak neskafe veya beyaz un içeren gıdalar yüzünden olur.. Sen bunları bırakmazsan zayıflayamazsın dedi...
Bana tükürük testi önerdi... Merak işte yaptım ertesi gun tekrar gittim... Sen de candia var dedi... Bana yememem gereken bir suru şey saydı...
Sonra ben tatilden döndüğüm zaman doktora gittim ben de gerçekten candia çıktı... Sonra araştırdım adamın anlattığı taş devri diyeti... Sonra baktım Canan Karatay da aynı şeyi söylüyor bi deneyeyim dedim... Neskafeyi ve beyaz un içeren herşeyi çıkardım hayatımdan... Karatayı kaçamaksız yaptım inanır mısın yıllarca kurtulamadığım sivilcelerim iyileşti.. Yüzüme canlılık geldi.. Şimdi 3 haftadır çok misafir geldi cozuttum tekrar çıktılar... Yarın tekrar başlayacağım inşallah bu sefer omur boyu devam edebilirim...
Geçmiş olsunIyi geceler kızlar. Sabaha limonlu su yla başlayın.
Ben yatıyorum oğluşum var bir tane. Grip ve öksürüyor. Gece uzun ne kadar gözümü kapatırsam o kadar kâr ..
Hadi cüüüssss
Banada 2 sene önce cilt doktorum şey dedi unlu gıdalar tüketme ve zoretanın ve Karatay ile geçmişti şimdi aynı senin gibi başladım yarın bende tamamen Karatay yapıyorum bu sıralar çok saldım kendimi o kişisinde Allah razı olsun bak sana Nasıl yardım etmiş burada birlikte birbirimizi menülerimiz ile eleştirelim olur mu destek olalım
Bende öyleydim artık öyle olmak istememiyorEvet canım olalım... Ben çok yaratıcı menüler hazırlayamıyorum öyle olunca çabuk sıkılıyorum..
Şimdi herkes kendi diyetini mi yapıyor spor zorunlu mu
Oha ne yazmışım be... Kısaca karatayla sivilce geçti niye zorlamışım bu kadar kendimi
wisdom01 sağol canım kabul ettiğin için.. Evet daha dikkatli oluruz hem fikir olur menüler için... Spor ve suyu unutmayalım...
Geçmiş olsun oğluna.. Çocuklar hep hasta bu sene...
yesa ciğim de dürtüyor sürekli zaten kesin daha başarılı olurum... Yasacan 2 bardak dedim ama şişeyi bitirdim nerdeyse... Akşam turk kahvesi içmiştim ondan mı oldu bilmiyorum yaktı vallahi.. İçtikçe içesim geliyor...
Günaydınnnnnnn hayırlı olsun ilk günümüz inşallah :)
Bu sabah çok sağlıklı başladım güne (bence öyle yani) Mantarlı omlet 5 yeşil zeytin ve bir bardak portakal suyu içtim. Bugün gün boyu inşallah 2 lt şu içeceğim.
Vayy be saat 7 de mi :)) ben uyanip geri yatarim :))
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?