Google dukan expres diye yaz çıkıyor daha açıklayıcı olur aslında zevkli bir diyet her gün yeni bir şey ekliyorsun menüne birinci gün saf protein 2. Gün sebze 3. Gün 2 porsiyon meyve, 4. 2 dilim ekmek tahıllı, 5. Gün yağlı peynir, 6. Gün nişastalı gıdalar ve 7. Gün ödül yemeyin oluyorben kafama gore dıyetı yapıcam. ama 5 g fazlam var onu da yapabılırım. nereden bulurum?
Anka canım ya sadece 1 bardak olmaz için temizlensin ic biraz
Oooo koca sürahiden sadece bi bardakmı içicen,yatmadan hepsini iç gece spor olur wc kalkarsın bol bolsenin misafirin bitmez.
Hibiskus ama diğer adı nar çiçeğiymiş galibaNe çayı o nar çiçeği mi?
Yok canım ya ikisi farklı şey. Bu hibiskus sanırım.Hibiskus ama diğer adı nar çiçeğiymiş galiba
Hibiskus ama diğer adı nar çiçeğiymiş galiba
Aynen ben de Karatay yapacağım... Bayadır bozmuştum.. Karatay yaparken sivilcelerim bile geçiyor.biraktim Geri geldilerKızlar iyi geceler..
Heyecan var bende. Uzun zamandır diyet namına bayadır birşey yapmıyorum.
Ben karatay beslenmesini yapıcam.
Kahvaltı sını cok seviyorum.
Hadi gitsin gr lar gelsin fit vücut ..
Aynen ben de Karatay yapacağım... Bayadır bozmuştum.. Karatay yaparken sivilcelerim bile geçiyor.biraktim Geri geldiler
Ben aldım çok eksi emziren anneler için sütün tadını değiştiriyormuş acı oluyormuş burda bir uye paylaşmış ti ordan biliyorum oyuzden kullanmadım
Karatay candır ya. Bir ara güzel uyguluyordum. Sonra bozdum.
Sabah benim kahvaltımda cokça çiy yer fıstığı göreceksiniz. Yemeye bayılıyorum.
Klasik kahvaltı güzel ..
11 gibi kahvaltı akşam 5 gibi yemek tamamdır. Ekmeksiz aburcubur suz.
Bol su
Bir de sabah aç karnına yeşil kahve içiyorum
Ben aldım çok eksi emziren anneler için sütün tadını değiştiriyormuş acı oluyormuş burda bir uye paylaşmış ti ordan biliyorum oyuzden kullanmadım
Ben cevizciyim.. Akşama kadar sık sık ceviz yiyorum.. Kabak çekirdeği ve fıstık da alıyorum arada...
deme ki karnın doymamış kahvaltnda yada boş beslenmişsinKaratayı cok incelemedim sadece bildiğim öğünler arasında 4-5 saat olması elitin hormonu için bir kere denedim o zamanda cok açıkıp daha fazla yedim sanki
O dert bende var Can'ım ofAynen ben de Karatay yapacağım... Bayadır bozmuştum.. Karatay yaparken sivilcelerim bile geçiyor.biraktim Geri geldiler
Sporu bıraktım deme Sak'ınŞimdi herkes kendi diyetini mi yapıyor spor zorunlu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?