1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

ben kafama gore dıyetı yapıcam. ama 5 g fazlam var onu da yapabılırım. nereden bulurum?
Google dukan expres diye yaz çıkıyor daha açıklayıcı olur aslında zevkli bir diyet her gün yeni bir şey ekliyorsun menüne birinci gün saf protein 2. Gün sebze 3. Gün 2 porsiyon meyve, 4. 2 dilim ekmek tahıllı, 5. Gün yağlı peynir, 6. Gün nişastalı gıdalar ve 7. Gün ödül yemeyin oluyor

Pis mi be benim içim ne diyon sen sonradan düşüyor jeton

Oooo koca sürahiden sadece bi bardakmı içicen,yatmadan hepsini iç gece spor olur wc kalkarsın bol bolsenin misafirin bitmez.

Ahh rabbim.eksik etmesin canım... Çok eğlendim vallahi... Çat kapı geldiler ama evim şahaneydi Allahtan... Dağınık olsa üzülürdüm

Hibiskus ama diğer adı nar çiçeğiymiş galiba

Evet aynıymış .. Hatta amberçiçeği, Mekke gülü falan da deniyormuş... Öyle yazıyor nette.. Ben nar çiçeği diye alıyorum benim çocuklar çok seviyor..

Kızlar iyi geceler..
Heyecan var bende. Uzun zamandır diyet namına bayadır birşey yapmıyorum.
Ben karatay beslenmesini yapıcam.

Kahvaltı sını cok seviyorum.

Hadi gitsin gr lar gelsin fit vücut ..

Kızlar iyi geceler..
Heyecan var bende. Uzun zamandır diyet namına bayadır birşey yapmıyorum.
Ben karatay beslenmesini yapıcam.

Kahvaltı sını cok seviyorum.

Hadi gitsin gr lar gelsin fit vücut ..

Aynen ben de Karatay yapacağım... Bayadır bozmuştum.. Karatay yaparken sivilcelerim bile geçiyor.biraktim Geri geldiler

Aynen ben de Karatay yapacağım... Bayadır bozmuştum.. Karatay yaparken sivilcelerim bile geçiyor.biraktim Geri geldiler

Karatay candır ya. Bir ara güzel uyguluyordum. Sonra bozdum.
Sabah benim kahvaltımda cokça çiy yer fıstığı göreceksiniz. Yemeye bayılıyorum.
Klasik kahvaltı güzel ..
11 gibi kahvaltı akşam 5 gibi yemek tamamdır. Ekmeksiz aburcubur suz.
Bol su
Bir de sabah aç karnına yeşil kahve içiyorum

Şimdi herkes kendi diyetini mi yapıyor spor zorunlu mu

Ben cevizciyim.. Akşama kadar sık sık ceviz yiyorum.. Kabak çekirdeği ve fıstık da alıyorum arada...

Ben aldım çok eksi emziren anneler için sütün tadını değiştiriyormuş acı oluyormuş burda bir uye paylaşmış ti ordan biliyorum oyuzden kullanmadım

O zaman aynı değil şey değil i.. Bizimkinin tadı hafif mayhoş ama ekşi değil..

Ben cevizciyim.. Akşama kadar sık sık ceviz yiyorum.. Kabak çekirdeği ve fıstık da alıyorum arada...

Osmaniye den yerinden aldım fıstığı tazecik. Ay sabah olsa da yesem :)
cok fazla ceviz yemek de iyi değil ama yağlı ya sonucta.

Karatayı cok incelemedim sadece bildiğim öğünler arasında 4-5 saat olması elitin hormonu için bir kere denedim o zamanda cok açıkıp daha fazla yedim sanki
deme ki karnın doymamış kahvaltnda yada boş beslenmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…