• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Kızlar bişey sorcam hangi diyetleri uygulayacaksınız ben bundan önce 2014 yılında oğlumun sünnet düğünü için baya gaza gelip dukan expres yapmıştım 5 kilo fazlası olanlar için bir diyet dukanın hızlandırılmış hali onu yapmak istiyorum gene ama bu hafta cocuklar evde olunca onu yapmam biraz zor olacak o yüzden bu hafta normal diyet modunda takılır kilo verme durumuma göre başlıcam başka bişeyler...
Can'ım ben Karatay beslenmesi uyguluyorum günde 5 litreye yakın su birde spor yapıyorum

Valla sadece akşam 7 den sonra bişey yemicem,suyu çoğaltıcam,haftada iki gün iki saat spor (yüzme) okadar bakalım kaç kilo gidecek 8 haftada:KK64:
Ne güzel yüzüyor Musun of bende başlamıştım bıraktım malesef en güzel sporlardan biri mutlaka yap ve devam et

Kızlar bişey sorcam hangi diyetleri uygulayacaksınız ben bundan önce 2014 yılında oğlumun sünnet düğünü için baya gaza gelip dukan expres yapmıştım 5 kilo fazlası olanlar için bir diyet dukanın hızlandırılmış hali onu yapmak istiyorum gene ama bu hafta cocuklar evde olunca onu yapmam biraz zor olacak o yüzden bu hafta normal diyet modunda takılır kilo verme durumuma göre başlıcam başka bişeyler...

Zararlı gıdalardan uzak duracağım bol bol su içip spor yapacağım. Genel şeyler yani . Azar azar yiyip sağlıklı besleneceğim :)

yesa yesa Allah aşkına benim bedef kiloma baksana sence normalmi:KK53:

Off ya misafir geldi çat kapı gündüz daha yeni gittiler.. Hazırladığım sudan 1 bardak bile içemedim... :( yatmadan 1 bardak içeyim bari... :(

Off ya misafir geldi çat kapı gündüz daha yeni gittiler.. Hazırladığım sudan 1 bardak bile içemedim... :KK43: yatmadan 1 bardak içeyim bari... :KK43:
Oooo koca sürahiden sadece bi bardakmı içicen,yatmadan hepsini iç gece spor olur wc kalkarsın bol bol:KK53:senin misafirin bitmez.

ben kafama gore dıyetı yapıcam. ama 5 g fazlam var onu da yapabılırım. nereden bulurum?

yesa yesa cnm toplandım. son 1 saatım. ne yesem ka^rdır :D:D:D

Back