- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
İYi işde ne yapim tv izliyom sen napiyon laderimBenim mide zaten hassas en iyisi sirkeye hiç başlamamak . :) napıyorsun melisim
Can'ım ben Karatay beslenmesi uyguluyorum günde 5 litreye yakın su birde spor yapıyorumKızlar bişey sorcam hangi diyetleri uygulayacaksınız ben bundan önce 2014 yılında oğlumun sünnet düğünü için baya gaza gelip dukan expres yapmıştım 5 kilo fazlası olanlar için bir diyet dukanın hızlandırılmış hali onu yapmak istiyorum gene ama bu hafta cocuklar evde olunca onu yapmam biraz zor olacak o yüzden bu hafta normal diyet modunda takılır kilo verme durumuma göre başlıcam başka bişeyler...
İYi işde ne yapim tv izliyom sen napiyon laderim
Ne güzel yüzüyor Musun of bende başlamıştım bıraktım malesef en güzel sporlardan biri mutlaka yap ve devam etValla sadece akşam 7 den sonra bişey yemicem,suyu çoğaltıcam,haftada iki gün iki saat spor (yüzme) okadar bakalım kaç kilo gidecek 8 haftada
Kızlar bişey sorcam hangi diyetleri uygulayacaksınız ben bundan önce 2014 yılında oğlumun sünnet düğünü için baya gaza gelip dukan expres yapmıştım 5 kilo fazlası olanlar için bir diyet dukanın hızlandırılmış hali onu yapmak istiyorum gene ama bu hafta cocuklar evde olunca onu yapmam biraz zor olacak o yüzden bu hafta normal diyet modunda takılır kilo verme durumuma göre başlıcam başka bişeyler...
Evet çok iyi olur yarin bnde sabah limonlu su içerimBen çubuk tarçın kullanıyorum çünkü tozun içinde ne olduğunu bilmiyoruz 5 litrelik sürahiye 1 çubuk tarçın ve yarım limon suyu sıktığım limonları dilimleyip içine atıyorum ben
Mutlaka yap Can'ım regli Zaman'ı rahat geçiyorEvet çok iyi olur yarin bnde sabah limonlu su içerim
Bak bu daha güzel regl zamanlarim cok sorunlu geçiyoda bunu denerimMutlaka yap Can'ım regli Zaman'ı rahat geçiyor
Evetttt yüzüyorum ve asla imkan doğrultusunda bırakmaya niyetim yokNe güzel yüzüyor Musun of bende başlamıştım bıraktım malesef en güzel sporlardan biri mutlaka yap ve devam et
Valla teyit için iki kez baktım kesin gözlerime bişey olduDur bakayım neymis":)
Valla pisliğine yaptını düşünmedim değil :) 55 olacak orası :)
Oooo koca sürahiden sadece bi bardakmı içicen,yatmadan hepsini iç gece spor olur wc kalkarsın bol bolOff ya misafir geldi çat kapı gündüz daha yeni gittiler.. Hazırladığım sudan 1 bardak bile içemedim...yatmadan 1 bardak içeyim bari...
ben kafama gore dıyetı yapıcam. ama 5 g fazlam var onu da yapabılırım. nereden bulurum?Kızlar bişey sorcam hangi diyetleri uygulayacaksınız ben bundan önce 2014 yılında oğlumun sünnet düğünü için baya gaza gelip dukan expres yapmıştım 5 kilo fazlası olanlar için bir diyet dukanın hızlandırılmış hali onu yapmak istiyorum gene ama bu hafta cocuklar evde olunca onu yapmam biraz zor olacak o yüzden bu hafta normal diyet modunda takılır kilo verme durumuma göre başlıcam başka bişeyler...
Karatayı cok incelemedim sadece bildiğim öğünler arasında 4-5 saat olması elitin hormonu için bir kere denedim o zamanda cok açıkıp daha fazla yedim sankiCan'ım ben Karatay beslenmesi uyguluyorum günde 5 litreye yakın su birde spor yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?