• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Hayır Can'ım sabah 7 den öğleye kadar bahçede çalıştım birde burası bugün sıcaktı sonra evi temizledim akşama kadar normalde de suyu çok içerim ben evde ki damacana 3 günde biter :KK53::KK53:

Oh ne güzel valla bende günlük 2,5 lt'yi 3 yapmaya çalışayım yarın. İçine bir de sirke suyu damlatsam nasıl olur

Ama çok iyi içiyosun bn zor 2 litre içiyorum püf noktasi ne o kadar su içmenin merak ettim valla
Sanırım tip 2 diyabet olmam sabah kalkınca mutlaka 2 bardak bu kış için yazın 3-4 bardak içmeden kahvaltı yapmam yatarkende öyle Canım eşim hatta bana su kurbağası der :KK48:yağmur yapınca :KK70: kendimi sokağa atar yürürüm :KK53:banyo 2 günde bir kışın yazın sabah akşam sanırım ben suyu çok seviyorum :KK53:

Sanırım tip 2 diyabet olmam sabah kalkınca mutlaka 2 bardak bu kış için yazın 3-4 bardak içmeden kahvaltı yapmam yatarkende öyle Canım eşim hatta bana su kurbağası der :KK48:yağmur yapınca :KK70: kendimi sokağa atar yürürüm :KK53:banyo 2 günde bir kışın yazın sabah akşam sanırım ben suyu çok seviyorum :KK53:
Vay be süpersin suyu çok seviuosun belli

Kızlar bişey sorcam hangi diyetleri uygulayacaksınız ben bundan önce 2014 yılında oğlumun sünnet düğünü için baya gaza gelip dukan expres yapmıştım 5 kilo fazlası olanlar için bir diyet dukanın hızlandırılmış hali onu yapmak istiyorum gene ama bu hafta cocuklar evde olunca onu yapmam biraz zor olacak o yüzden bu hafta normal diyet modunda takılır kilo verme durumuma göre başlıcam başka bişeyler...

Valla sadece akşam 7 den sonra bişey yemicem,suyu çoğaltıcam,haftada iki gün iki saat spor (yüzme) okadar bakalım kaç kilo gidecek 8 haftada:KK64:

Kızlar bişey sorcam hangi diyetleri uygulayacaksınız ben bundan önce 2014 yılında oğlumun sünnet düğünü için baya gaza gelip dukan expres yapmıştım 5 kilo fazlası olanlar için bir diyet dukanın hızlandırılmış hali onu yapmak istiyorum gene ama bu hafta cocuklar evde olunca onu yapmam biraz zor olacak o yüzden bu hafta normal diyet modunda takılır kilo verme durumuma göre başlıcam başka bişeyler...

canım ben özel bir şey yapmayacağım

ancak dikkat edeceklerim

1- bol su
2- form çay
3- 19:00 sonrası yemek yok
4- tüm o zararlı diye sıraladıklarımız yok (asitli yağlı tatlı olanlar)
5- bi de haftada 3 gün leslie

:21::21::21:

Ne kadar Suyun içine ne kadar limon ne kadar tarcın koyuyorsunuz
Ben çubuk tarçın kullanıyorum çünkü tozun içinde ne olduğunu bilmiyoruz 5 litrelik sürahiye 1 çubuk tarçın ve yarım limon suyu sıktığım limonları dilimleyip içine atıyorum ben :KK50:

Back