1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Hayır Can'ım sabah 7 den öğleye kadar bahçede çalıştım birde burası bugün sıcaktı sonra evi temizledim akşama kadar normalde de suyu çok içerim ben evde ki damacana 3 günde biter

Oh ne güzel valla bende günlük 2,5 lt'yi 3 yapmaya çalışayım yarın. İçine bir de sirke suyu damlatsam nasıl olur

Ama çok iyi içiyosun bn zor 2 litre içiyorum püf noktasi ne o kadar su içmenin merak ettim valla
Sanırım tip 2 diyabet olmam sabah kalkınca mutlaka 2 bardak bu kış için yazın 3-4 bardak içmeden kahvaltı yapmam yatarkende öyle Canım eşim hatta bana su kurbağası der yağmur yapınca kendimi sokağa atar yürürüm banyo 2 günde bir kışın yazın sabah akşam sanırım ben suyu çok seviyorum

Vay be süpersin suyu çok seviuosun belli

Kızlar bişey sorcam hangi diyetleri uygulayacaksınız ben bundan önce 2014 yılında oğlumun sünnet düğünü için baya gaza gelip dukan expres yapmıştım 5 kilo fazlası olanlar için bir diyet dukanın hızlandırılmış hali onu yapmak istiyorum gene ama bu hafta cocuklar evde olunca onu yapmam biraz zor olacak o yüzden bu hafta normal diyet modunda takılır kilo verme durumuma göre başlıcam başka bişeyler...

Valla sadece akşam 7 den sonra bişey yemicem,suyu çoğaltıcam,haftada iki gün iki saat spor (yüzme) okadar bakalım kaç kilo gidecek 8 haftada

canım ben özel bir şey yapmayacağım

ancak dikkat edeceklerim

1- bol su
2- form çay
3- 19:00 sonrası yemek yok
4- tüm o zararlı diye sıraladıklarımız yok (asitli yağlı tatlı olanlar)
5- bi de haftada 3 gün leslie

Ne kadar Suyun içine ne kadar limon ne kadar tarcın koyuyorsunuz
Ben çubuk tarçın kullanıyorum çünkü tozun içinde ne olduğunu bilmiyoruz 5 litrelik sürahiye 1 çubuk tarçın ve yarım limon suyu sıktığım limonları dilimleyip içine atıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…