• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Evet cnm yarindan itibaren her pazartesi kilo bildirimi yapmak zorunluymuş

Bn yarinda bildirim yapilacak diye biliyorum

Ben haftaya biliyorum ama yesa yesa bir bakar mısın Canım yarın kilo bildirim yapılacak mı o_Oben haftaya diye biliyorum :KK54:

Evet ya kafam karişti şimdi ne zaman yapcazki @yesa 1 duruma el atarmisin

Tabloda 8şubat yazıyo. Yani 8 şubattaki kilomuzu yazıcaz demek dimi :)

Yarın isteyen başlangıç kilosunu güncellicek . Yani oraya başlangıç için yazdırdıgı kilosunda bi değişiklik olduysa onu yazıcak

Evet cnm yarindan itibaren her pazartesi kilo bildirimi yapmak zorunluymuş

Bn yarinda bildirim yapilacak diye biliyorum

Ben haftaya biliyorum ama yesa yesa bir bakar mısın Canım yarın kilo bildirim yapılacak mı o_Oben haftaya diye biliyorum :KK54:

Evet ya kafam karişti şimdi ne zaman yapcazki @yesa 1 duruma el atarmisin

Haftaya kilo bildirimi yapılacak kızlar.
Bugün 3 lt su içtim. Sporumu yaptım :KK73:

Canlarım tabloda ilk bildirim gününe 8 şubat yazdım yüzden yarın için bildirime gerek yok :)

5 litre mi :KK53: nasıl içtin kız o kadar suyu :KK17: yemek yemeyip karnını su ile mi doldurdun yoksa
Hayır Can'ım sabah 7 den öğleye kadar bahçede çalıştım birde burası bugün sıcaktı sonra evi temizledim akşama kadar normalde de suyu çok içerim ben evde ki damacana 3 günde biter :KK53::KK53:

Hayır Can'ım sabah 7 den öğleye kadar bahçede çalıştım birde burası bugün sıcaktı sonra evi temizledim akşama kadar normalde de suyu çok içerim ben evde ki damacana 3 günde biter :KK53::KK53:
Ama çok iyi içiyosun bn zor 2 litre içiyorum püf noktasi ne o kadar su içmenin merak ettim valla

Back