- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Hayır Can'ım haftaya yapıcaz kilo bildiriminiSelam kızlar yarın kilo bildirimi yapacakmıyız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır Can'ım haftaya yapıcaz kilo bildiriminiSelam kızlar yarın kilo bildirimi yapacakmıyız ?
Evet cnm yarindan itibaren her pazartesi kilo bildirimi yapmak zorunluymuşSelam kızlar yarın kilo bildirimi yapacakmıyız ?
Hayır Can'ım haftaya yapıcaz kilo bildirimini
Bn yarinda bildirim yapilacak diye biliyorumHayır Can'ım haftaya yapıcaz kilo bildirimini
Ben haftaya biliyorum ama yesa bir bakar mısın Canım yarın kilo bildirim yapılacak mı ben haftaya diye biliyorumBn yarinda bildirim yapilacak diye biliyorum
Evet cnm yarindan itibaren her pazartesi kilo bildirimi yapmak zorunluymuş
Bn yarinda bildirim yapilacak diye biliyorum
Ben haftaya biliyorum ama yesa bir bakar mısın Canım yarın kilo bildirim yapılacak mı ben haftaya diye biliyorum
Evet ya kafam karişti şimdi ne zaman yapcazki @yesa 1 duruma el atarmisin
Sagol tatlımTabloda 8şubat yazıyo. Yani 8 şubattaki kilomuzu yazıcaz demek dimi :)
Yarın isteyen başlangıç kilosunu güncellicek . Yani oraya başlangıç için yazdırdıgı kilosunda bi değişiklik olduysa onu yazıcak
Oh ne güzel sorununda yapmışsın duyuruda içmişsin Can'ım bende öyle 5 litreye yakın içtim spor yerine bahçede çalıştım öğlene kadarHaftaya kilo bildirimi yapılacak kızlar.
Bugün 3 lt su içtim. Sporumu yaptım
Hayır yok tatlımVar mı bi değişiklik :)
Selam kizlarrr yarin basliyo yarişma hadi hayirlisi Allah hakkimizda en hayirlisini versin herkese basarilarr yarin kilo bildirimi menümü yazarim
Selam kızlar yarın kilo bildirimi yapacakmıyız ?
Evet cnm yarindan itibaren her pazartesi kilo bildirimi yapmak zorunluymuş
Bn yarinda bildirim yapilacak diye biliyorum
Ben haftaya biliyorum ama yesa bir bakar mısın Canım yarın kilo bildirim yapılacak mı ben haftaya diye biliyorum
Evet ya kafam karişti şimdi ne zaman yapcazki @yesa 1 duruma el atarmisin
Haftaya kilo bildirimi yapılacak kızlar.
Bugün 3 lt su içtim. Sporumu yaptım
Canlarım tabloda ilk bildirim gününe 8 şubat yazdım yüzden yarın için bildirime gerek yok :)
Oh ne güzel sorununda yapmışsın duyuruda içmişsin Can'ım bende öyle 5 litreye yakın içtim spor yerine bahçede çalıştım öğlene kadar
Hayır Can'ım sabah 7 den öğleye kadar bahçede çalıştım birde burası bugün sıcaktı sonra evi temizledim akşama kadar normalde de suyu çok içerim ben evde ki damacana 3 günde biter5 litre mi nasıl içtin kız o kadar suyu yemek yemeyip karnını su ile mi doldurdun yoksa
Ohh ne güzel harikasin canimmKızlar akşam topluca bir yerde oturduk ve zararlı şeylerin siparişleri verilirken ben portakal suyu içtim
eski ben o zararlı şeylerin dibine vurmuştu
Tebrik ederim artık iraden güçleniyorKızlar akşam topluca bir yerde oturduk ve zararlı şeylerin siparişleri verilirken ben portakal suyu içtim
eski ben o zararlı şeylerin dibine vurmuştu
Ama çok iyi içiyosun bn zor 2 litre içiyorum püf noktasi ne o kadar su içmenin merak ettim vallaHayır Can'ım sabah 7 den öğleye kadar bahçede çalıştım birde burası bugün sıcaktı sonra evi temizledim akşama kadar normalde de suyu çok içerim ben evde ki damacana 3 günde biter