Yok az demedi ama bir aydir 1 kilo da gidip geliyorum 8 haftada 5 kilo bile veremedim. Benim tuhafima giden cok az yiyorum ama yinede olmuyor. Helr bu hafta iki gun sok yaptim sadece 800 g az gibi.ama tabii saglikli olsun da yavas olsun yeter ki gitsin su kilolalar artikNormal canım sağlıklı olan o zaten.. Diyetisyen az mı dedi..
Kizlarrr gunaydinnn en son kilo bildirirmimi yapayim bugun tartildim bi haftadir dikkat ediyordum..68,5 tan 67,2ye dusmusum yani kilom 67,2 hedef kilom 62 degistirebilme sansiniz varmi kizlaryesa
Benim kilomda 80.0 cikti dun tam guncelleyelim mi?Tabii ki canim :)
Sağol canım bi de ben deneyeyim ozamanAyy canım dün bişey farkettim ben. Ben pek türk kahvesi sevmem. Evde kervansaray kahve diye bi kahvem var, bilir misin bilemem. Dün ondan 200ml lık hazırladım. Allahım nasıl kesti iştahımı anlatamam. Bundan sonra acıkıp yemeğe saldıracak olursam öncelikle hemen ondan içecem. İnşallah hep aynı etkiyi yaratır. Benden söylemesi
Benimm kılom da değiştii sanırım yarın tartılıp soylesem olur mu ? Yarın başlıyoruz ya
Can'ım ekmek türü bırakman lazım bende 2 sene uyguladım bana verdikleri listeyi gram veremedim Karatay beslenmesi ile 1 senedir verdim benim gibi birçok insan Karatay ile ilacı ve iğneyi azaltan insanları tanıyorum sen tahiliden sonra bana seviyeni söyle geçmiş olsunSagol canim bu soylediklerini dikkate alicam ekmek yiyorum ama gunde 2-3 dilim listede ne yaziyorsa okadar yani. Zaten 10 yildan fazladir caya da sekere atmam. Bakalim carsamba tekrar tahlil yaptircam ne cikarsa artik. Sagol tekrar.
Aynen bende limonlu tarçınlı su Nasıl kesiyor iştahı bayılıyorum kim bulduysa süper bulmuşBu limonlu tarçınlı su... Bunu içince kaçamak falan yapmıyorum ben... Yemek bile zor yiyorum..
Az olması malesef dirençden Can'ım bende öyle bir beslenmem var birde sporcular gibi spor yapıyorum normal insan yapsa şimdiye mankendiYok az demedi ama bir aydir 1 kilo da gidip geliyorum 8 haftada 5 kilo bile veremedim. Benim tuhafima giden cok az yiyorum ama yinede olmuyor. Helr bu hafta iki gun sok yaptim sadece 800 g az gibi.ama tabii saglikli olsun da yavas olsun yeter ki gitsin su kilolalar artik
Az mı sence 500 gr çok iyi neden hemen motivasyonu bozuyorsun ki süpersinGünaydın kızlar. Güne bir bardak su içerek başladım. Ve bugün tartılma günümdü. 500 gr tek verebilmişimmotivasyonum biraz düştü sanırım. Siz napıyorsunuz kahvaltınızı yaptınız mııı ?
Açıkınca yemeğe saldırma su iç kendini Oyala özellikle üzgün ve sinirli olduğunda kendine hakim olGünaydın kızlar canım sıkıldı sabah tartıya çıkınca
Iştahımı ne yapsam da kessem
iyice sinirim bozuldu
1 kiloya yakın almışım 20 günde. Ne güzel zayıfalamıştım
düzenli spor yapıyordum.
O hırs uçtu gitti neoldu bana anlayamadım.
Su içiyorum limonlu sirkeli su içiyorum ama
Halen midem kıyılıyor.
halen aç hissediyorum 
Midemi bıçaklicam şimdi
Gece Yemen senin kilo aldırmış canım yediğin yasaklı yiyeceği biliyorumBen 1 haftada 1.5 kilo almışım... Ne yedim ne içtim bilmiyorum ki
Bimin yasaklı bi yiyeceği var... Bademli.. Sanırım onu abarttık bu hafta... Gece de uyumadım tabi acıktıkça atıştırdımneyse bu hafta telafi.ederim artık...
Belkide o kiloyu vereceksin nerden biliyorsun kendini haksızlık etmeçok hızlısın canımya ben listeye baktım herkes hedf kilo olarak 7 kilo 8 kilo falan belirlemiş bi ben mal gibi 13 kilo hedeflemişim
Evet aynen öyle Nasıl başlarsak öyle gider inşallah bu turu kaçamaksız bitirirsek ikinci turunuda yapalım canımYarın ilk günümüz 0 kaçamak ile baslayalim
Nası başlarsan öyle gidermis
Süpersin sanırım 2,5 litre bu
Evet aynen öyle Nasıl başlarsak öyle gider inşallah bu turu kaçamaksız bitirirsek ikinci turunuda yapalım canım
Süpersin sanırım 2,5 litre bu
Ayrıca metabolizmayı hızlandırır Can'ım sana tavsiyem spordan 30 dk önce içersen süper etkisini görürsün şekersiz iç olur muAyy canım dün bişey farkettim ben. Ben pek türk kahvesi sevmem. Evde kervansaray kahve diye bi kahvem var, bilir misin bilemem. Dün ondan 200ml lık hazırladım. Allahım nasıl kesti iştahımı anlatamam. Bundan sonra acıkıp yemeğe saldıracak olursam öncelikle hemen ondan içecem. İnşallah hep aynı etkiyi yaratır. Benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?