1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Normal canım sağlıklı olan o zaten.. Diyetisyen az mı dedi..
Yok az demedi ama bir aydir 1 kilo da gidip geliyorum 8 haftada 5 kilo bile veremedim. Benim tuhafima giden cok az yiyorum ama yinede olmuyor. Helr bu hafta iki gun sok yaptim sadece 800 g az gibi.ama tabii saglikli olsun da yavas olsun yeter ki gitsin su kilolalar artik

Kizlarrr gunaydinnn en son kilo bildirirmimi yapayim bugun tartildim bi haftadir dikkat ediyordum..68,5 tan 67,2ye dusmusum yani kilom 67,2 hedef kilom 62 degistirebilme sansiniz varmi kizlar yesa

Sağol canım bi de ben deneyeyim ozaman

Benimm kılom da değiştii sanırım yarın tartılıp soylesem olur mu ? Yarın başlıyoruz ya

Sagol canim bu soylediklerini dikkate alicam ekmek yiyorum ama gunde 2-3 dilim listede ne yaziyorsa okadar yani. Zaten 10 yildan fazladir caya da sekere atmam. Bakalim carsamba tekrar tahlil yaptircam ne cikarsa artik. Sagol tekrar.
Can'ım ekmek türü bırakman lazım bende 2 sene uyguladım bana verdikleri listeyi gram veremedim Karatay beslenmesi ile 1 senedir verdim benim gibi birçok insan Karatay ile ilacı ve iğneyi azaltan insanları tanıyorum sen tahiliden sonra bana seviyeni söyle geçmiş olsun

Az olması malesef dirençden Can'ım bende öyle bir beslenmem var birde sporcular gibi spor yapıyorum normal insan yapsa şimdiye mankendi

Az mı sence 500 gr çok iyi neden hemen motivasyonu bozuyorsun ki süpersin

Açıkınca yemeğe saldırma su iç kendini Oyala özellikle üzgün ve sinirli olduğunda kendine hakim ol

Gece Yemen senin kilo aldırmış canım yediğin yasaklı yiyeceği biliyorum

Ayrıca metabolizmayı hızlandırır Can'ım sana tavsiyem spordan 30 dk önce içersen süper etkisini görürsün şekersiz iç olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…