- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Yarın başlayacağım... Ben ilk tartı günü 65 çıkacağım gör bak..
Yarın ilk günümüz 0 kaçamak ile baslayalim
Nası başlarsan öyle gidermis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın başlayacağım... Ben ilk tartı günü 65 çıkacağım gör bak..
Sonrada herkes çabucak 6 kilosunu verip birinci olacak ben olamicam işteOlsun canım zoru sevmek lazım
Sonrada herkes çabucak 6 kilosunu verip birinci olacak ben olamicam işte
Yarın tartıda en az 1,1,5 kilo düşüş bekliyorum çünkü son 2 gün çok hareket ettimYarın ilk günümüz 0 kaçamak ile baslayalim
Nası başlarsan öyle gidermis
Ay ben daha şimdi anladım ya olayıYok canım verilen kilolara bakacağız ya
Yarın tartıda en az 1,1,5 kilo düşüş bekliyorum çünkü son 2 gün çok hareket ettim
Canım kaç litre o ?
Supersin ama bundan kaç tane iceceksin aksama kadar kac litre bu ya da ml
Canım kaç litre o ?
Bu 2 lt... 1 tane içmeyi planlıyorum bakalım...
bak altında yazıyormuş...
Ooo ooo supersinn o zaman
Yaparsın canım aksama kadar 2 litre zor değil bi de kaçamak yapma tamamdır
Evettt Evettt baktım var ayy korktum bir an yokum die şubat 1 e hazırladım kendimi bomba gibi geliyorum eşimde diyette o yüzden rahat olacak benim için hadi bakalım hayırlısı bide senin etiket bildirimi gelmiyor bana...alıntı bildirimi gelmiş....
Evettt Evettt baktım var ayy korktum bir an yokum die şubat 1 e hazırladım kendimi bomba gibi geliyorum eşimde diyette o yüzden rahat olacak benim için hadi bakalım hayırlısı bide senin etiket bildirimi gelmiyor bana...alıntı bildirimi gelmiş....
Günaydın kızlar canım sıkıldı sabah tartıya çıkınca
Iştahımı ne yapsam da kessem
iyice sinirim bozuldu
1 kiloya yakın almışım 20 günde. Ne güzel zayıfalamıştım
düzenli spor yapıyordum.
O hırs uçtu gitti neoldu bana anlayamadım.
Su içiyorum limonlu sirkeli su içiyorum ama
Halen midem kıyılıyor.
halen aç hissediyorum 
Midemi bıçaklicam şimdi
Ayy canım dün bişey farkettim ben. Ben pek türk kahvesi sevmem. Evde kervansaray kahve diye bi kahvem var, bilir misin bilemem. Dün ondan 200ml lık hazırladım. Allahım nasıl kesti iştahımı anlatamam. Bundan sonra acıkıp yemeğe saldıracak olursam öncelikle hemen ondan içecem. İnşallah hep aynı etkiyi yaratır. Benden söylemesiGünaydın kızlar canım sıkıldı sabah tartıya çıkınca
Iştahımı ne yapsam da kessem
iyice sinirim bozuldu
1 kiloya yakın almışım 20 günde. Ne güzel zayıfalamıştım
düzenli spor yapıyordum.
O hırs uçtu gitti neoldu bana anlayamadım.
Su içiyorum limonlu sirkeli su içiyorum ama
Halen midem kıyılıyor.
halen aç hissediyorum 
Midemi bıçaklicam şimdi
Merhaba Can'ım benim seviyem 20 idi şuan 5. Seviyeye düştü gerçekten çok zor veriliyor başta bende senin gibiydim diyetisyenin her dediğine uydum gram veremedim sonra Karatay beslenmedi ile tanıştım 16 kg verdim tabi bunun yanında yürüyüş yaptım direnci yürüyüş ve yüzme kırıyor günde 4 saat yürüdüm ekmeği hayatımdan çıkardım şimdi yürüyüş ve spor salonuna gidiyorum sıkılaşmak için bende yemek isteğinde fazlaydı yani bende hem direnç hemde tip 2 diyabetim doktorum ilaç verdi glifor onunda kullandım
Sagol canim bu soylediklerini dikkate alicam ekmek yiyorum ama gunde 2-3 dilim listede ne yaziyorsa okadar yani. Zaten 10 yildan fazladir caya da sekere atmam. Bakalim carsamba tekrar tahlil yaptircam ne cikarsa artik. Sagol tekrar.Karatay beslenmesine bir bak birde hayatında ekmek grubunu çıkarmanı tavsiye ederim çayında bile şeker kullanma