• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Suyum hazır yesa yesa ...
Akşama kadar içeceğim inşallah.. WP_20160131_001.jpg

Son düzenleme:
bak altında yazıyormuş... :D

Eklentiler

• WP_20160131_006.jpg
    WP_20160131_006.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 43
Eeeee zaten varsın canım 17. Sıraya bak :KK68::KK68:

areser areser
Evettt Evettt baktım var ayy korktum bir an yokum die şubat 1 e hazırladım kendimi bomba gibi geliyorum eşimde diyette o yüzden rahat olacak benim için hadi bakalım hayırlısı bide senin etiket bildirimi gelmiyor bana...alıntı bildirimi gelmiş....

Evettt Evettt baktım var ayy korktum bir an yokum die şubat 1 e hazırladım kendimi bomba gibi geliyorum eşimde diyette o yüzden rahat olacak benim için hadi bakalım hayırlısı bide senin etiket bildirimi gelmiyor bana...alıntı bildirimi gelmiş....

Allah allah neyse canım başlıyoruz artık son Günümüz :)

Günaydın kızlar canım sıkıldı sabah tartıya çıkınca
Iştahımı ne yapsam da kessem
iyice sinirim bozuldu
1 kiloya yakın almışım 20 günde. Ne güzel zayıfalamıştım
düzenli spor yapıyordum.
O hırs uçtu gitti neoldu bana anlayamadım.
Su içiyorum limonlu sirkeli su içiyorum ama
Halen midem kıyılıyor.
halen aç hissediyorum :KK62::KK62::KK62:
Midemi bıçaklicam şimdi
Günaydın kızlar canım sıkıldı sabah tartıya çıkınca
Iştahımı ne yapsam da kessem
iyice sinirim bozuldu
1 kiloya yakın almışım 20 günde. Ne güzel zayıfalamıştım
düzenli spor yapıyordum.
O hırs uçtu gitti neoldu bana anlayamadım.
Su içiyorum limonlu sirkeli su içiyorum ama
Halen midem kıyılıyor.
halen aç hissediyorum :KK62::KK62::KK62:
Midemi bıçaklicam şimdi
Ayy canım dün bişey farkettim ben. Ben pek türk kahvesi sevmem. Evde kervansaray kahve diye bi kahvem var, bilir misin bilemem. Dün ondan 200ml lık hazırladım. Allahım nasıl kesti iştahımı anlatamam. Bundan sonra acıkıp yemeğe saldıracak olursam öncelikle hemen ondan içecem. İnşallah hep aynı etkiyi yaratır. Benden söylemesi :KK54:

Merhaba Can'ım benim seviyem 20 idi şuan 5. Seviyeye düştü gerçekten çok zor veriliyor başta bende senin gibiydim diyetisyenin her dediğine uydum gram veremedim sonra Karatay beslenmedi ile tanıştım 16 kg verdim tabi bunun yanında yürüyüş yaptım direnci yürüyüş ve yüzme kırıyor günde 4 saat yürüdüm ekmeği hayatımdan çıkardım şimdi yürüyüş ve spor salonuna gidiyorum sıkılaşmak için bende yemek isteğinde fazlaydı yani bende hem direnç hemde tip 2 diyabetim doktorum ilaç verdi glifor onunda kullandım

Karatay beslenmesine bir bak birde hayatında ekmek grubunu çıkarmanı tavsiye ederim çayında bile şeker kullanma
Sagol canim bu soylediklerini dikkate alicam ekmek yiyorum ama gunde 2-3 dilim listede ne yaziyorsa okadar yani. Zaten 10 yildan fazladir caya da sekere atmam. Bakalim carsamba tekrar tahlil yaptircam ne cikarsa artik. Sagol tekrar.

Back