Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar. Güne bir bardak su içerek başladım. Ve bugün tartılma günümdü. 500 gr tek verebilmişim motivasyonum biraz düştü sanırım. Siz napıyorsunuz kahvaltınızı yaptınız mııı ?
Yok canım uyandım kalkamadim daha ben moralini bozma her hafta aynı olmaz gelecek hafta daha iyi çıkar inşallah
Günaydın kızlar canım sıkıldı sabah tartıya çıkınca
Iştahımı ne yapsam da kessem
iyice sinirim bozuldu
1 kiloya yakın almışım 20 günde. Ne güzel zayıfalamıştım
düzenli spor yapıyordum.
O hırs uçtu gitti neoldu bana anlayamadım.
Su içiyorum limonlu sirkeli su içiyorum ama
Halen midem kıyılıyor.
halen aç hissediyorum 
Midemi bıçaklicam şimdi
Günaydın tatlım zaten şu an ki kilon ile tablo aynı değil mi ?Günaydın herkese...
Yesa sen benim kiloyu güncelle istersen 66.5 çıktım accık
Günaydın tatlım zaten şu an ki kilon ile tablo aynı değil mi ?
Günaydın tatlım zaten şu an ki kilon ile tablo aynı değil mi ?
Ha ben listeye baktım 66,5 tiYok canım konuyu açtığımızda 65 tim...
Herkes geri giderken ben ileri gidiyorum
Ben 1 haftada 1.5 kilo almışım... Ne yedim ne içtim bilmiyorum ki
Bimin yasaklı bi yiyeceği var... Bademli.. Sanırım onu abarttık bu hafta... Gece de uyumadım tabi acıktıkça atıştırdım neyse bu hafta telafi.ederim artık...
Ha ben listeye baktım 66,5 ti
çok hızlısın canım ya ben listeye baktım herkes hedf kilo olarak 7 kilo 8 kilo falan belirlemiş bi ben mal gibi 13 kilo hedeflemişimTablo 65 ti mesajı görür görmez değiştirdim canım :)
Yesa işte kilo aldığımı görünce şimşek hızıyla değiştirdi.. Versem bu hızla değiştirmezdi sallardı
çok hızlısın canım ya ben listeye baktım herkes hedf kilo olarak 7 kilo 8 kilo falan belirlemiş bi ben mal gibi 13 kilo hedeflemişim
Canım bak chentiq in konusu gibi karışık değil burasi
Su ic ve 19.00'dan yemek yeme biraz da hareket
Bu kadar