1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Bu resim niye böyle kocaman çıkmış ya..

bak altında yazıyormuş...

Eklentiler

• WP_20160131_006.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 43
Eeeee zaten varsın canım 17. Sıraya bak

areser
Evettt Evettt baktım var ayy korktum bir an yokum die şubat 1 e hazırladım kendimi bomba gibi geliyorum eşimde diyette o yüzden rahat olacak benim için hadi bakalım hayırlısı bide senin etiket bildirimi gelmiyor bana...alıntı bildirimi gelmiş....

Allah allah neyse canım başlıyoruz artık son Günümüz :)

Ayy canım dün bişey farkettim ben. Ben pek türk kahvesi sevmem. Evde kervansaray kahve diye bi kahvem var, bilir misin bilemem. Dün ondan 200ml lık hazırladım. Allahım nasıl kesti iştahımı anlatamam. Bundan sonra acıkıp yemeğe saldıracak olursam öncelikle hemen ondan içecem. İnşallah hep aynı etkiyi yaratır. Benden söylemesi

Karatay beslenmesine bir bak birde hayatında ekmek grubunu çıkarmanı tavsiye ederim çayında bile şeker kullanma
Sagol canim bu soylediklerini dikkate alicam ekmek yiyorum ama gunde 2-3 dilim listede ne yaziyorsa okadar yani. Zaten 10 yildan fazladir caya da sekere atmam. Bakalim carsamba tekrar tahlil yaptircam ne cikarsa artik. Sagol tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…