- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 83
- 33
Tamam canım öyle yaparım sana nazar değdirdim hiç sesin çıkmıyoKahvaltıyı boşver kız biraz daha beklesen akşam yemeği yiyeceksinogleni kaçırma canım
İnkar etmeyeceğim aynen öyle yaptınTamam canım öyle yaparım sana nazar değdirdim hiç sesin çıkmıyo
Senin şimdi ki kilon kaç boyun kaçİnkar etmeyeceğim aynen öyle yaptın
80 de takıldımSenin şimdi ki kilon kaç boyun kaç
Bişey olmaz hayatım boyun uzun en azından bende 70. Ama boyum kısa80 de takıldımboyum 168
Bende ilk evlendigmde 60 lardaydim bekarken en fazla 64 olmustum o da tam bir facia olarak dusundugum kiloydu. Bekarkende cok yiyip alamayanlardandim. Sabah kahvaltida bir butun ekmek yerdim hani su klasik ekmeklerden baston ekmek de derler. Dusun yani.. Sonra yine 60 veya 58. Ama evlendikten sonra oldu ne olduysabirak 70 kilo ve ben yan yana dusunemezken 75 oldum
Genelde herkes belini inceltmeye calisir oysa ki. Peki anlamadgm kalcan mi var hani bazilari kemikli olur yapisi kilo versede gitmez oyle mi ??? Ben butun aliyorum hem arkadahem gobekten.. zaten portakallara hic girmeyeyimmm feci bisi oldular. Zayifkende oyleydi kilo alincaaaa birde hamile kalip emzirsem daha kotu olucakms dior arkadslar.
Kalça kemiklerim dediğin gibi ne kadar zayıflasam da belimden sonra kemikler sebebiyle genişliyor :) Göbeğinde yok ama arka kısmım arkaya doğru genişliyor bir de bacaklarım kalinlasti nefret ediyorum şu an üst bacaklarimdan inşallah spor yapabilirim de düzelir :)
Evlenmeden önce bende hep gece uyanıp yerdim eşimle mesajlasirken falan annem sabah odamdan tepsi toplardi
Mantı mı dedinAhhh ahhh o kilolarr bir cekip gitseler
Hmm anladm en azndan bacaklarni inceltmek icin spor hareketleri yapmalisin. Internete yazsan baya bir resimler cikiyor onlardan yapabilrsn. Bacak icin calisma yapman gerekiyor demekki ....
Ahh o gece yemeleri ne tatli olur hele de manitayla konusurken
1,5 lt su bitti. Yatana dek 1 lt daha içerim. Serde ördeklik oluncaŞu ana kadar 2 liteye yaklaştım ben kızlar sizin durumlar nedir
Nill41
Anka
chentiq
heyecandorukta
Nego
@elifcino
halacocuksun
Miyav_su
derman
ebrarece49
Bluedreamer02
N Nana
S Sss33301
Akıldan ekledim bi kaç isim mesajı gören herkes bildirim yapsın bakalım
Şu ana kadar 2 liteye yaklaştım ben kızlar sizin durumlar nedir
Nill41
Anka
chentiq
heyecandorukta
Nego
@elifcino
halacocuksun
Miyav_su
derman
ebrarece49
Bluedreamer02
N Nana
S Sss33301
Ay evet önümüzdeki hafta başlayacağım inşallah :) evettt çok çok güzeldiAhhh ahhh o kilolarr bir cekip gitseler
Hmm anladm en azndan bacaklarni inceltmek icin spor hareketleri yapmalisin. Internete yazsan baya bir resimler cikiyor onlardan yapabilrsn. Bacak icin calisma yapman gerekiyor demekki ....
Ahh o gece yemeleri ne tatli olur hele de manitayla konusurken
Canım yazmıştım dün sabah hedef şimdilik 65
Kuzus benim su konusunda problemim yok. 2 lt 3 lt icerim en kotu. Hareketsizlik var .. bir de dun bir mesaj gordum tesadufen bi arkadas b... yedim yazmis. Boyle seyleri paylasmayalim. Illa soylemek istiyorsak sansurleyelim. Benim canim cekti mesela....Şu ana kadar 2 liteye yaklaştım ben kızlar sizin durumlar nedir
Nill41
Anka
chentiq
heyecandorukta
Nego
@elifcino
halacocuksun
Miyav_su
derman
ebrarece49
Bluedreamer02
N Nana
S Sss33301
Kuzus benim su konusunda problemim yok. 2 lt 3 lt icerim en kotu. Hareketsizlik var .. bir de dun bir mesaj gordum tesadufen bi arkadas b... yedim yazmis. Boyle seyleri paylasmayalim. Illa soylemek istiyorsak sansurleyelim. Benim canim cekti mesela....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?