• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Bende ilk evlendigmde 60 lardaydim bekarken en fazla 64 olmustum o da tam bir facia olarak dusundugum kiloydu. Bekarkende cok yiyip alamayanlardandim. Sabah kahvaltida bir butun ekmek yerdim hani su klasik ekmeklerden baston ekmek de derler. Dusun yani.. Sonra yine 60 veya 58. Ama evlendikten sonra oldu ne olduysa :KK70: birak 70 kilo ve ben yan yana dusunemezken 75 oldum :cry:
Genelde herkes belini inceltmeye calisir oysa ki. Peki anlamadgm kalcan mi var hani bazilari kemikli olur yapisi kilo versede gitmez oyle mi ??? Ben butun aliyorum hem arkada :KK70: hem gobekten.. zaten portakallara hic girmeyeyimmm feci bisi oldular. Zayifkende oyleydi kilo alincaaaa:KK70: birde hamile kalip emzirsem daha kotu olucakms dior arkadslar.:KK70:

Kalça kemiklerim dediğin gibi ne kadar zayıflasam da belimden sonra kemikler sebebiyle genişliyor :) Göbeğinde yok ama arka kısmım arkaya doğru genişliyor bir de bacaklarım kalinlasti nefret ediyorum şu an üst bacaklarimdan inşallah spor yapabilirim de düzelir :)
Evlenmeden önce bende hep gece uyanıp yerdim eşimle mesajlasirken falan annem sabah odamdan tepsi toplardi :D

Kalça kemiklerim dediğin gibi ne kadar zayıflasam da belimden sonra kemikler sebebiyle genişliyor :) Göbeğinde yok ama arka kısmım arkaya doğru genişliyor bir de bacaklarım kalinlasti nefret ediyorum şu an üst bacaklarimdan inşallah spor yapabilirim de düzelir :)
Evlenmeden önce bende hep gece uyanıp yerdim eşimle mesajlasirken falan annem sabah odamdan tepsi toplardi :KK70:

Ahhh ahhh o kilolarr bir cekip gitseler :mad:
Hmm anladm en azndan bacaklarni inceltmek icin spor hareketleri yapmalisin. Internete yazsan baya bir resimler cikiyor onlardan yapabilrsn. Bacak icin calisma yapman gerekiyor demekki ....
Ahh o gece yemeleri ne tatli olur hele de manitayla konusurken :KK70:

Hmm anladm en azndan bacaklarni inceltmek icin spor hareketleri yapmalisin. Internete yazsan baya bir resimler cikiyor onlardan yapabilrsn. Bacak icin calisma yapman gerekiyor demekki ....
Mantı mı dedin:kk77:hani nerde bende konuşayım onunla:KK53:

Benim de bitecek inşallah 6 bardak kaldı.. :D azi gitti çoğu kaldı :D

Şu ana kadar 2 liteye yaklaştım ben kızlar sizin durumlar nedir

Nill41 Nill41
Anka Anka
chentiq chentiq
heyecandorukta heyecandorukta
Nego Nego
@elifcino
halacocuksun halacocuksun
Miyav_su Miyav_su
derman derman
ebrarece49 ebrarece49
Bluedreamer02 Bluedreamer02
N Nana
S Sss33301

Akıldan ekledim bi kaç isim mesajı gören herkes bildirim yapsın bakalım

Ay ben bir litre bile olmadı :( inşallah yatana kadar içerim şu iki üç gündür hayatımı degistirmek üzerine planlar yapıyorum aklıma yatanlari seninle de paylaşacağım canım sağlık anlamında :KK200:

Ay evet önümüzdeki hafta başlayacağım inşallah :) evettt çok çok güzeldi :D sonra kötü oldu ama :)

O zaman size ne getirdim.

Screenshot_2016-01-30-17-05-34.png

Bu kadın yaptıysa Biz neden yapmayalim

Şu ana kadar 2 liteye yaklaştım ben kızlar sizin durumlar nedir

Nill41 Nill41
Anka Anka
chentiq chentiq
heyecandorukta heyecandorukta
Nego Nego
@elifcino
halacocuksun halacocuksun
Miyav_su Miyav_su
derman derman
ebrarece49 ebrarece49
Bluedreamer02 Bluedreamer02
N Nana
S Sss33301

Akıldan ekledim bi kaç isim mesajı gören herkes bildirim yapsın bakalım
Kuzus benim su konusunda problemim yok. 2 lt 3 lt icerim en kotu. Hareketsizlik var .. bir de dun bir mesaj gordum tesadufen bi arkadas b... yedim yazmis. Boyle seyleri paylasmayalim. Illa soylemek istiyorsak sansurleyelim. Benim canim cekti mesela....

Selam bayanlaarr bugünki menüm şöyle
KAHVALTI:
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık

Öğlen:
1 kase ezo gelin çorbası
1 salatalık turşusu
3 mercimek köftesi + marul

Öğlen işyerinde yemek olarak makarna vardı. Bende makarna yerine 3 tane mercimek köftesi tercih ettim.

AKŞAm;
4 kaşık bulgur pilavı
Patatesli Nohut yemeği

Su: 2 lt içtim. yatana kadar 2,5 lt geçer

Kuzus benim su konusunda problemim yok. 2 lt 3 lt icerim en kotu. Hareketsizlik var .. bir de dun bir mesaj gordum tesadufen bi arkadas b... yedim yazmis. Boyle seyleri paylasmayalim. Illa soylemek istiyorsak sansurleyelim. Benim canim cekti mesela....

Tatli mi yazalım canım specific bir şey mi yazmayalim

Back