1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Kizlar bu jillian michaels sporunu indirebilecegim bi link var mi bulamiyorum. Kizlar bi el atin noluy :)

Canım son tarih ve saat belirledik ki ben de sürekli sürekli liste ile ugrasmayayim hem çalışıyorum hem de evliyim ya o yüzden

Ama dedigim gibi paylaşım yapabilirsin
biz de girsek iyiydi listeye ben şimdi gördüm topiği ne yazık ki

Günaydın arkadaşlar...
Alıntı yapmıştım ama telefonun şarjı bitiverdi gitti hepsi...
Aklımda kalan@heyecandorukta canım akşam niye tartılıyorsun.. Sabah kalkınca tuvalete gittikten sonra tartılacaksın.. En doğru o zaman gösterir..

Nill41 canım şekerine insulin direncine baktırdın mı canım.. Ben de bak 5 yıl önce bi tepsi baklava yemeye başlamıştım.. Ki öncesinde baklavayı ağzıma kalmışlığım yok.. Lokumlar tatlılar kendimi durduramıyordum.. Doktora gittim... Benim şeker 300 çıktı :shok:
Hemen şekeri bırakacaksın dedi... İlaç verdi.. Şimdi çok nadir bi kriz gelir onun dışında aklıma bile gelmez.. Sen de ihmal etme canım... Bi baktır istersen... Açlık şekerinde çıkmasa bile tokluk şekerinde çıkabilir.. Endokrinolojiye gideceksin..

@elifcino nun neden hala burada olduğu merak konusu... Bi açıklama getirilmemiş..

Listede 3 bilgi eksiğimiz var

erensima
@eflalim
Nill41

kızlar hedef kiloları alalım lütfen

listeyi kontrol edelimm 60 kilodaki arkadaşları yanlışlıkla 90 yazmış olmayım

Bende ilk evlendigmde 60 lardaydim bekarken en fazla 64 olmustum o da tam bir facia olarak dusundugum kiloydu. Bekarkende cok yiyip alamayanlardandim. Sabah kahvaltida bir butun ekmek yerdim hani su klasik ekmeklerden baston ekmek de derler. Dusun yani.. Sonra yine 60 veya 58. Ama evlendikten sonra oldu ne olduysa birak 70 kilo ve ben yan yana dusunemezken 75 oldum
Genelde herkes belini inceltmeye calisir oysa ki. Peki anlamadgm kalcan mi var hani bazilari kemikli olur yapisi kilo versede gitmez oyle mi ??? Ben butun aliyorum hem arkada hem gobekten.. zaten portakallara hic girmeyeyimmm feci bisi oldular. Zayifkende oyleydi kilo alincaaaa birde hamile kalip emzirsem daha kotu olucakms dior arkadslar.

Yok canm hic baktirmadm ama cok dogru dedin aslnda o konuya baktirabilrm. Annem ve ananem de seker hastasi benm daha dikkat etmem gereken bir konu sanirim. Coook tesekkur ederm dedigin icin ama o dedgn bolumu hic duymadm. Ama ilcelerde ki devlet hastanesinde filan var midir ki ??

evlenmeden once 55 evlendikten sonraki ilk sene 65.

Cevap basit. Mutfaga giriyoruz. Yeni seyler deniyoruz. Hepsi hamur isi. Kizartma vs.

Anka guzel kaptanimm emzirme konusunda ben nasil bir diyet izlemeliyim. Hem emzirmem etkilenmesin hem inceleyim

Ben ne zaman kaptan oldum ya benim niye haberim yok..

Ben Karatay yapıyordum ara verdim yine karataya devam edeceğim.. Çok kişi var karatay yapıp sutu çoğalan canım... Bi araştır istersen.. Çok çeşitli diyet denedikten sonra en başarılı ve kendimi iyi hissettiğim Karatay oldu benim...

Anka merhaba bende de var malesef insülin direnci ve tip 2 diyabet zar zor veriyorum kilolarımı ve Karatay ile bir kısmını verdim daha çok yolum var sen halen daha kullanıyor Musun ilaçlarını ve kilo vermen Nasıl

Tebrikler çok güzel atlatmışsın krizi

Dogru yeni seyler yap et eee o kadar yorulmusum. Sunun tadina bakayim e biraz da bununtadina bakaym

Yok canım ilaç beni hayattan soğuttu bıraktım... Karatayla baya düzene girdi şekerim... Hatta b12 ve d vitaminim baya baya düzeldi... Daha tam normale dönmediler ama bu gun tekrar başladım karataya inşallah normale dönecek değerlerim hep..

Kilo da ben çok hızlı verip çok hızlı alıyorum maalesef.... Karataya 71 le başladım 64 görmüştüm bu sabah 65.5 çıktım iki ileri bi geri yuvarlanıp gidiyoruz...

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar 13 günün sonunda regl oldum şükür hamileyim diye çok korkmuştum neyseki değilim sabah 1 bardak limonlu suyumu içtim henüz kahvaltı yapamadım

Dogru yeni seyler yap et eee o kadar yorulmusum. Sunun tadina bakayim e biraz da bununtadina bakaym
Ay benim kızımda pasta börek çörek meraklısı isteyince kıyamıyorum yapıyorum yapıncada dayanamıyorum ister istemez yiyorum ama bu topik başladı başlayalı cheescake dışında hiç birşey yapmadım ondan da yemedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…