Kizlar bu jillian michaels sporunu indirebilecegim bi link var mi bulamiyorum. Kizlar bi el atin noluy :)
biz de girsek iyiydi listeyeCanım son tarih ve saat belirledik ki ben de sürekli sürekli liste ile ugrasmayayim hem çalışıyorum hem de evliyim ya o yüzden
Ama dedigim gibi paylaşım yapabilirsin
biz de girsek iyiydi listeyeben şimdi gördüm topiği ne yazık ki
Canım ya ben lise boyunca 45 kiloydum, o dönem çok başım dönüyordu ilaç verdi doktor sonra kilo aldım eşimle de tanıştığım da 53 kiloydum sonra sevgilik döneminde 60 a çıktım o kiloyla evlendim bir yılda da 4 kilo daha aldım.
Benim kilo durumu sıkıntılı çünkü üst bedenim ve belim incecik basen bacak olarak alıyorum ve aynaya bakınca çok kötü hissediyorum
Spora da başlamak istiyorum vücudum şekle girsin diye bakalım bir de hamile olmadan düşmek istiyorum hamile iken sadece top gibi karnı olanlara bayılıyorum onlardan olmak istiyorum :)
Günaydın arkadaşlar...
Alıntı yapmıştım ama telefonun şarjı bitiverdi gitti hepsi...
Aklımda kalan@heyecandorukta canım akşam niye tartılıyorsun.. Sabah kalkınca tuvalete gittikten sonra tartılacaksın.. En doğru o zaman gösterir..
Nill41 canım şekerine insulin direncine baktırdın mı canım.. Ben de bak 5 yıl önce bi tepsi baklava yemeye başlamıştım.. Ki öncesinde baklavayı ağzıma kalmışlığım yok.. Lokumlar tatlılar kendimi durduramıyordum.. Doktora gittim... Benim şeker 300 çıktı :shok:
Hemen şekeri bırakacaksın dedi... İlaç verdi.. Şimdi çok nadir bi kriz gelir onun dışında aklıma bile gelmez.. Sen de ihmal etme canım... Bi baktır istersen... Açlık şekerinde çıkmasa bile tokluk şekerinde çıkabilir.. Endokrinolojiye gideceksin..
@elifcino nun neden hala burada olduğu merak konusu... Bi açıklama getirilmemiş..
evlenmeden once 55 evlendikten sonraki ilk sene 65.Bende ilk evlendigmde 60 lardaydim bekarken en fazla 64 olmustum o da tam bir facia olarak dusundugum kiloydu. Bekarkende cok yiyip alamayanlardandim. Sabah kahvaltida bir butun ekmek yerdim hani su klasik ekmeklerden baston ekmek de derler. Dusun yani.. Sonra yine 60 veya 58. Ama evlendikten sonra oldu ne olduysabirak 70 kilo ve ben yan yana dusunemezken 75 oldum
Genelde herkes belini inceltmeye calisir oysa ki. Peki anlamadgm kalcan mi var hani bazilari kemikli olur yapisi kilo versede gitmez oyle mi ??? Ben butun aliyorum hem arkadahem gobekten.. zaten portakallara hic girmeyeyimmm feci bisi oldular. Zayifkende oyleydi kilo alincaaaa birde hamile kalip emzirsem daha kotu olucakms dior arkadslar.
evlenmeden once 55 evlendikten sonraki ilk sene 65.
Cevap basit. Mutfaga giriyoruz. Yeni seyler deniyoruz. Hepsi hamur isi. Kizartma vs.
Anka guzel kaptanimm emzirme konusunda ben nasil bir diyet izlemeliyim. Hem emzirmem etkilenmesin hem inceleyim
Tebrikler çok güzel atlatmışsın kriziZamanla kesmeyi öğrendim bende ..ilk basta sakin olmak gerek bugün 2 kere kriz geldi kil payı geçti nasıl atlattigimi anlatayım adetimmi yaklaşıyor nedir
Bir sürü şey geçti aklımdan sonra dedim sakinles önce yeşilçay içeyim dedim içine de tarçın kattim yavaş yavaş içtim ... o sıra ne yiyebilirim canım encok ne istiyor diye düşündüm ve elma en az kalorili tatlı olandı ve elmam yedim ardından 2 bardak su içip hemen odama gittim
2. Krizimi ise 1 adet kuru kayısı yarim avuç sari kuru üzüm yeyince rahatladim tabi birde su
evlenmeden once 55 evlendikten sonraki ilk sene 65.
Cevap basit. Mutfaga giriyoruz. Yeni seyler deniyoruz. Hepsi hamur isi. Kizartma vs.
Anka guzel kaptanimm emzirme konusunda ben nasil bir diyet izlemeliyim. Hem emzirmem etkilenmesin hem inceleyim
Anka merhaba bende de var malesef insülin direnci ve tip 2 diyabet zar zor veriyorum kilolarımı ve Karatay ile bir kısmını verdim daha çok yolum var sen halen daha kullanıyor Musun ilaçlarını ve kilo vermen Nasıl
Dogru yeni seyler yap et eee o kadar yorulmusum. Sunun tadina bakayim e biraz da bununtadina bakaym
Ay benim kızımda pasta börek çörek meraklısı isteyince kıyamıyorum yapıyorum yapıncada dayanamıyorum ister istemez yiyorum ama bu topik başladı başlayalı cheescake dışında hiç birşey yapmadım ondan da yemedim zatenDogru yeni seyler yap et eee o kadar yorulmusum. Sunun tadina bakayim e biraz da bununtadina bakaym
Kahvaltıyı boşver kız biraz daha beklesen akşam yemeği yiyeceksinGünaydın arkadaşlar 13 günün sonunda regl oldum şükür hamileyim diye çok korkmuştum neyseki değilim sabah 1 bardak limonlu suyumu içtim henüz kahvaltı yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?