• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Bugün hiç kaçamak yok :KK49:

KAHVALTI:
1 yumurta tavada
5 kaşık patates haşlama

ÖĞLEN:
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt

AKŞAM:
1 kase lahana çorbası
2 tavuk baget

Su 2,5 lt

Örnek alın örnek maşallah canım

Nill41 Nill41 bak canım kaçamak yok hadi yarın senden de böyle bir performans bekliyoruz

Nil dün ben sana ceza vermiştim ya o mesajimi tekrar bul o cezayı yap

Offff ne yapacağım ben bu kızla ya

Seni atıp diğer isteyen arkadaşları mi alsak listeye :KK70::KK70:

Offf valla ne desen halisin yesacann. Ben sayfanin motivasyonunu dusuyorum galiba yazmasam daha iyi olucak belkide :cry:

Örnek alın örnek maşallah canım

Nill41 Nill41 bak canım kaçamak yok hadi yarın senden de böyle bir performans bekliyoruz

Yaa benm dogum gunumdu ama bugunluk izinli olayim :KK45:
Lostt sen nasilll dayaniyorsun cidden bana da gonder o sabirdan, hemde ara ogunsuzz :KK35:

Offf valla ne desen halisin yesacann. Ben sayfanin motivasyonunu dusuyorum galiba yazmasam daha iyi olucak belkide :cry:

Sen özel gününde falan mısın? Tatlılar alınganlıklar :D
Yarın daha iyi bi menüyle gelirsin...
Ben daha başlamadım 1 şubatta başlayacağım..

Sen özel gününde falan mısın? Tatlılar alınganlıklar :KK70:
Yarın daha iyi bi menüyle gelirsin...
Ben daha başlamadım 1 şubatta başlayacağım..

Hayir canm adet degilim ama ben hep tatlilardan yana skntlymmm o kadar abur cubur severim ki bekarken bile ablam evli olsan aseriyorsun dicem artk derdi :KK70::KK70: alinganlik da burcumla alakali olabilir belkimm:confused::confused: esimin tek dert yandgi huyum :KK70:

Kahvalti
Menemen
4 tane patates kizartmasi
8 9 tane zeytin ve biraz peynir
Cayp

Aksam
Iki kase corba
Lahana tursusunda cok az

Toplamda 9 bardak su
5dilim ekmek

Kacamak; 1 cikolata ve kucuk browni kek
Su kacamaklarm olmasa vericem de...

707112"]Kahvalti
Menemen
Cay

Aksam
Iki kase corba
Lahana tursusunda cok az

Toplamda 9 bardak su
5dilim ekmek

Su kacamaklarm olmasa vericem de...[/QUOTE]
Canım günde 2 öğün beslenme. Bende yaptım o yanlışı. İşte öyle yapınca saldırıyorsun tatlıya.
2-3 saatte bir bişey ye. Elma gibi veya greyfurt. Ama Elma tok tutuyor.
Allah kolaylık versin kardeşim hepimize

Hayir canm adet degilim ama ben hep tatlilardan yana skntlymmm o kadar abur cubur severim ki bekarken bile ablam evli olsan aseriyorsun dicem artk derdi :KK70::KK70: alinganlik da burcumla alakali olabilir belkimm:confused::confused: esimin tek dert yandgi huyum :KK70:

Ne ki burcun canım..
Yıllardır yemişsin zaten bir faydasını görmemişsin.. Bundan sonra artık iradene sahip olup istediğini giyme zamanı..

Yaa benm dogum gunumdu ama bugunluk izinli olayim :KK45:
Lostt sen nasilll dayaniyorsun cidden bana da gonder o sabirdan, hemde ara ogunsuzz :KK35:

Nice senelere nil :) Bende zor tutuyorum kendimi yemeklere saldırmamak için. Evdekilere bile kızıyorum sürekli önümde abur cubur kızartmalar yiyorlar. Bir yerden sonra insan tutamıyor kendini saldırıyor yemeklere. Ama biz öyle olmayacağız değil miiii. Bu zamana kadar yedikte ne oldu. Artık dişimizi sıkıp sabredeceğiz. Kendimi motive ediyorum haha

Tarçınlı süt, tatlı krizlerini kesiyor mu gerçekten.

Zamanla kesmeyi öğrendim bende ..ilk basta sakin olmak gerek bugün 2 kere kriz geldi kil payı geçti nasıl atlattigimi anlatayım adetimmi yaklaşıyor nedir :KK53:
Bir sürü şey geçti aklımdan sonra dedim sakinles önce yeşilçay içeyim dedim içine de tarçın kattim yavaş yavaş içtim ... o sıra ne yiyebilirim canım encok ne istiyor diye düşündüm ve elma en az kalorili tatlı olandı ve elmam yedim ardından 2 bardak su içip hemen odama gittim

2. Krizimi ise 1 adet kuru kayısı yarim avuç sari kuru üzüm yeyince rahatladim tabi birde su :KK30:

yesa yesa canım şimdi geldi aklıma tartildim 64 olmuşum yaaa :( boyumda 169 hedefim de 57 şu an için Ayy olur mu ki acaba yaaa :)

707112"]Kahvalti
Menemen
Cay

Aksam
Iki kase corba
Lahana tursusunda cok az

Toplamda 9 bardak su
5dilim ekmek

Su kacamaklarm olmasa vericem de...
Canım günde 2 öğün beslenme. Bende yaptım o yanlışı. İşte öyle yapınca saldırıyorsun tatlıya.
2-3 saatte bir bişey ye. Elma gibi veya greyfurt. Ama Elma tok tutuyor.
Allah kolaylık versin kardeşim hepimize
[/QUOTE]

Canm ben iki ogun yapmak istedgmde degil de. Gec kalkip gec kahvalti yapmaktan oluyor. O arada da isleniyorum sonra da yemek hazirla esimle beraber yiyoruz 5 bucuk gbi. O arada meyve yiyorum bazen. Sonra da aksamlari iste cok acikiyorum galiba dedgn gbi. Daha duzenli olmam lazm sanrm. Ara ogunlerimi kacirmamam lazm

Ne ki burcun canım..
Yıllardır yemişsin zaten bir faydasını görmemişsin.. Bundan sonra artık iradene sahip olup istediğini giyme zamanı..

Kova.. ahh ahh smdi daha cok irademe sahip cikiyorum eski halima gore son 3 ay da baya kilo verdim... smdi diyorum nasilda yiyormusum meger. Ben etimekli muhallebi gbi tatlilari cok yaparim ama onceden yarim borcami yerdim. :KK57:Sabahda kalanlardan yerdim. Aman allahim ne cok yiyormusum :KK72:hatta her pazartesi diyelim carsiya cikiyoruz. Ve ben her pazartesi nutella alirdim. Bir haftada bir kavanoz yerdim sadece kasiklaaa :KK23:

Allahmmm ben de 1 70 ve kilom 70 e dusse diorum sen 64sun zaten allahmmmmm nerelere gideyimmm :KK62::KK70:

Canım ya ben lise boyunca 45 kiloydum, o dönem çok başım dönüyordu ilaç verdi doktor sonra kilo aldım eşimle de tanıştığım da 53 kiloydum sonra sevgilik döneminde 60 a çıktım o kiloyla evlendim bir yılda da 4 kilo daha aldım.

Benim kilo durumu sıkıntılı çünkü üst bedenim ve belim incecik basen bacak olarak alıyorum ve aynaya bakınca çok kötü hissediyorum :(

Spora da başlamak istiyorum vücudum şekle girsin diye bakalım bir de hamile olmadan düşmek istiyorum hamile iken sadece top gibi karnı olanlara bayılıyorum onlardan olmak istiyorum :)

Zamanla kesmeyi öğrendim bende ..ilk basta sakin olmak gerek bugün 2 kere kriz geldi kil payı geçti nasıl atlattigimi anlatayım adetimmi yaklaşıyor nedir :KK53:
Bir sürü şey geçti aklımdan sonra dedim sakinles önce yeşilçay içeyim dedim içine de tarçın kattim yavaş yavaş içtim ... o sıra ne yiyebilirim canım encok ne istiyor diye düşündüm ve elma en az kalorili tatlı olandı ve elmam yedim ardından 2 bardak su içip hemen odama gittim

2. Krizimi ise 1 adet kuru kayısı yarim avuç sari kuru üzüm yeyince rahatladim tabi birde su :KK30:
İnatlaşmak gerek yanii. Allahım benim dönemde yaklaşıyor. Du bakim zafer kimin olacak.

Back