Menün güzelmiş afiyet olsunSelam bayanlaarr bugünki menüm şöyle
KAHVALTI:
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Öğlen:
1 kase ezo gelin çorbası
1 salatalık turşusu
3 mercimek köftesi + marul
Öğlen işyerinde yemek olarak makarna vardı. Bende makarna yerine 3 tane mercimek köftesi tercih ettim.
AKŞAm;
4 kaşık bulgur pilavı
Patatesli Nohut yemeği
Su: 2 lt içtim. yatana kadar 2,5 lt geçer
Bence yasaklı yiyecek diyelimTatli mi yazalım canım specific bir şey mi yazmayalim
Bence yasaklı yiyecek diyelim
Bence yasaklı yiyecek diyelim
Selam bayanlaarr bugünki menüm şöyle
KAHVALTI:
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Öğlen:
1 kase ezo gelin çorbası
1 salatalık turşusu
3 mercimek köftesi + marul
Öğlen işyerinde yemek olarak makarna vardı. Bende makarna yerine 3 tane mercimek köftesi tercih ettim.
AKŞAm;
4 kaşık bulgur pilavı
Patatesli Nohut yemeği
Su: 2 lt içtim. yatana kadar 2,5 lt geçer
Tarçın tüketin tatlı krizlerini önlerO da güzelmiş mantıkli
Ama arada kızlar bu tatlı krizlerim için öneriler falan diyenler olabilir doğal olarak
Her tatlı kelimesini duyduğunuzda canınız çekmesinchentiq
Her turlu tatli itinayla arzulanir ve gupp diye mideye inerO da güzelmiş mantıkli
Ama arada kızlar bu tatlı krizlerim için öneriler falan diyenler olabilir doğal olarak
Her tatlı kelimesini duyduğunuzda canınız çekmesinchentiq
Ben yürüyüş ve spor salonunda ağırlık yapıyorumSpor olarak ne yapıyorsunuz kızlar.? Leslie haricinde ne yapabilirim.
İşte onlarda bize tombul yanaklar pofuduk göbiş olarak geri dönerlerHer turlu tatli itinayla arzulanir ve gupp diye mideye iner
Ben yürüyüş ve spor salonunda ağırlık yapıyorum
Mantı mı dedinhani nerde bende konuşayım onunla
Pedal çeviriyorum canım. Twist - dambıl-mekik aletiyle mekik. Ama kırıldı mekik aletimSpor olarak ne yapıyorsunuz kızlar.? Leslie haricinde ne yapabilirim.
Sanırım Leslie yürüyüş programları var birde bunlara bak derimDışarı çıkamam bu havada ama evde yürümeye çalışırım :)
Spor olarak ne yapıyorsunuz kızlar.? Leslie haricinde ne yapabilirim.
Kızlardan biri demiş özledim mantıyı yerken konuşmayı demiştim bende dedim konuşayım diye belki benimle sohbeti daha çok severAhh yazıkkk diyet başına vurdu herhalde...
Kızlardan biri demiş özledim mantıyı yerken konuşmayı demiştim bende dedim konuşayım diye belki benimle sohbeti daha çok sever
Bende twist stepper var yatak odasında elbise askısı olarak çok işe yarıyor
Bi de a101 den twister aldım... Üzerine tepsi koyunca dönerli servis oluyor
Dun de ip aldım ona da.çamaşır asarım balkona yakında
Açlık başıma vurmuş hey allahım daha neler diyecem bakalımMantı değil o kız.manita
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?