Aaa ama alım yok mu artık neden ki(
Canım artık alim yok ama sen yine paylaşım yapabilirsin
Diyette ekstra yapacağimiz bişey varmi acaba
Bu leslie ne kadar guzel birseymis yaa ve de cok basit nasil onceden ogrenmediysemaynen canım iki kademede kaldırıp iki kademede indir
Cok tesekkür ederim kankacimmPazartesi kilo bildirimi yapılacak canım. Sabah uyanınca 1 bardak su içilecek. Günde 2,5 lt tamamlanacak. Menü paylaşımı şart değil galiba ama isteyen akşam yediklerini toplu bir şekilde yazacak. Veee diyete sadık kalınacak :) kankacığım bildiğim kadarıyla böyle
Evet narı sıkıyorum içine su ilavesi ile tüketiyorumNar suyunu kendiniz mi çıkarıyorsunuz?
Squat ne canım yaa hep duyuyorum bi bakmaya üşeniyorum sen özetleseneBu leslie ne kadar guzel birseymis yaa ve de cok basit nasil onceden ogrenmediysem1.video da ko yuruyusu tamamladim. Sonra
20 kere sag bacak
20 kere sol bacak
15 kere iki kademeli sag back
15 kere iki kademeli sol bacak
20 kere duz yatip karnini ve kalcani havaya kaldrip indrmek.
Aslnda sayilar dha fazla olabilr unuttum sayilarni. Bacaklarm agridi yaparken bundan sonra duzenli yapmya calscm.
20 squat yaptm
Squat ne canım yaa hep duyuyorum bi bakmaya üşeniyorum sen özetlesene
Canm egilip kalkiyorsun. Bak su resimdeki gbi Eki Görüntüle 1757624 Internette bir spor salonunda cekilmis video da ki adam diyordu ki; yere oturun sanki wc de gbi oturun. Sizin tuvaletnizi rahat yaptgnz pozisyon yani ayaklarini acma sekliniz. Sizin squat pozisyonunuzdur diyordu.
Herkese Günaydın
O zaman ne yapıyoruz
1 bardak su ile Gune başlıyoruz
Günaydınyesa sabah tartıldım yani az önce:) kilo vermişim gerçekten 70,5 kilom hedef kilom şimdilik 65 olsun gerçekçi olalım:) ben emziriyorum bebeğim bir yaşında ama hala saat başı emiyor ek gıdayla arası yok o yüzden hızlı kilo veremem:)
Günaydın 1 bardak limonlu suyumu içtim bendeHerkese Günaydın
O zaman ne yapıyoruz
1 bardak su ile Gune başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?