KAHVALTI
Yulaf kepekli omlet
Zeytin
Peynir
Yesil cay
AKSAM YEMEGI
Bir kocaman kase bulgur pilavi
Bir kac catal taze fasulye
Salata
Yogurt
Toplamda 5 dilim tam bugday ekmek.
Su 1600 lt
Az oncede muz pudingli buskivili ustude bir muz ve kivi dilimli tarcinli tatli
Aksam yemememiz lazm ama dayanamadim
Milleti kabız ettinkabızlık önerilerini deNill41 in mesajının altına yazdım ya sen nil kabız gibi olmuş yanlış anlaşılmasın yok öyle bir şey
Anlamadm amaa :)kabızlık önerilerini deNill41 in mesajının altına yazdım ya sen nil kabız gibi olmuş yanlış anlaşılmasın yok öyle bir şey
yuh canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
19:00 dan sonra bir şey YE-Mİ-YO-RUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
git 10 mekik 10 squat yap da gel
oyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nerelere gidem ben napıyımmmmmmmmmmmmmmmm
Mekik yapamiyorummmm ama napimmm o kadar sahaneydikii offf
squat yapabiliyor musun peki bi 10 tane squat yap ?
bi de
leslie ile yürüyebilir misin peki 1 mil sadece 15 dk sürüyor hadi nill yaaa hadi nill kilo verdikten sonra aynanın karşısında hayal et kendini her giydiğin yakışıyor milletin övgüleri kendine olan güvenin
Aman allahimmmmmm hemen squat yapiyorum. O kolay hareket lesli yapmadm ama baska hareketler mi yapsam. Hani yan yatip ustteki ayagini kaldirip indiriyorsun
olur canım o zaman
10 squat
10 sağ bacak açma hareketi
10 sol bacak açma hareketi
10 sağ bacak açma hareketi ama 2 kademeli yapacaksın yarıya kadar kaldır bekle sonra biraz daha kaldır
10 sol bacak açma hareketi ama 2 kademeli yapacaksın yarıya kadar kaldır bekle sonra biraz daha kaldır indirirken de yine iki kademeli olarak
Iki kademeli derken. Ayagmi kaldrip indirirken hemen kaldrmicam bi durcam sonra yine kaldrcm
Selam kizlar bnide araniza aldiginiz icin cok tesekkurler insallah hayirli bir sekilde vericez kilolari hadi bakalim
Oncelikle kendimi tanitayim bn melis yasim 20 ankarda yaşiyorum hedef kilom 55 güncel kilom64 boy 158canım senin hedef kilon nedir?
aynen canım iki kademede kaldırıp iki kademede indir
Iyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayim
Sabah
Peynir
50gr Köy ekmegi
Yeşil çay şekersiz
Ara 1 kuş lokumu
Öğlen
1kase mercimek çorbası
Ara
1 greyfurt
Aksam
Peynir
50gr ekmek
1 avuç kadar fındık antep fıstık kaju badem karışık
Yeşil çay günü kapattim
Oncelikle kendimi tanitayim bn melis yasim 20 ankarda yaşiyorum hedef kilom 55 güncel kilom64 boy 158
Iyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayim
Sabah
Peynir
50gr Köy ekmegi
Yeşil çay şekersiz
Ara 1 kuş lokumu
Öğlen
1kase mercimek çorbası
Ara
1 greyfurt
Aksam
Peynir
50gr ekmek
1 avuç kadar fındık antep fıstık kaju badem karışık
Yeşil çay günü kapattim
A 101 de bim de falan var görmedin mi hiç minnak minnak renkli renkli...canım bana güzel geldi ama biraz az geldi doyabiliyor musun bunlarla ?
bi de kuş lokumu nedir?
A 101 de bim de falan var görmedin mi hiç minnak minnak renkli renkli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?