1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

yuh canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

19:00 dan sonra bir şey YE-Mİ-YO-RUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

git 10 mekik 10 squat yap da gel

oyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nerelere gidem ben napıyımmmmmmmmmmmmmmmm

yuh canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

19:00 dan sonra bir şey YE-Mİ-YO-RUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

git 10 mekik 10 squat yap da gel

oyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nerelere gidem ben napıyımmmmmmmmmmmmmmmm

Mekik yapamiyorummmm ama napimmm o kadar sahaneydikii offf

Mekik yapamiyorummmm ama napimmm o kadar sahaneydikii offf

squat yapabiliyor musun peki bi 10 tane squat yap ?

bi de

leslie ile yürüyebilir misin peki 1 mil sadece 15 dk sürüyor hadi nill yaaa hadi nill kilo verdikten sonra aynanın karşısında hayal et kendini her giydiğin yakışıyor milletin övgüleri kendine olan güvenin

Aman allahimmmmmm hemen squat yapiyorum. O kolay hareket lesli yapmadm ama baska hareketler mi yapsam. Hani yan yatip ustteki ayagini kaldirip indiriyorsun

Aman allahimmmmmm hemen squat yapiyorum. O kolay hareket lesli yapmadm ama baska hareketler mi yapsam. Hani yan yatip ustteki ayagini kaldirip indiriyorsun

olur canım o zaman

10 squat
10 sağ bacak açma hareketi
10 sol bacak açma hareketi
10 sağ bacak açma hareketi ama 2 kademeli yapacaksın yarıya kadar kaldır bekle sonra biraz daha kaldır
10 sol bacak açma hareketi ama 2 kademeli yapacaksın yarıya kadar kaldır bekle sonra biraz daha kaldır indirirken de yine iki kademeli olarak

Iki kademeli derken. Ayagmi kaldrip indirirken hemen kaldrmicam bi durcam sonra yine kaldrcm

Iyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayim
Sabah
Peynir
50gr Köy ekmegi
Yeşil çay şekersiz
Ara 1 kuş lokumu

Öğlen
1kase mercimek çorbası

Ara
1 greyfurt

Aksam
Peynir
50gr ekmek
1 avuç kadar fındık antep fıstık kaju badem karışık
Yeşil çay günü kapattim

canım bana güzel geldi ama biraz az geldi doyabiliyor musun bunlarla ?

bi de kuş lokumu nedir?

Oncelikle kendimi tanitayim bn melis yasim 20 ankarda yaşiyorum hedef kilom 55 güncel kilom64 boy 158

Evet çok az . bi sure sonra vücut kıtlık alarmı verecek ve gelen herşeyi yağ olarak depoya stoklayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…