- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
hanımlar en kilolunuz benim galiba ağlamak istiyorum....
Canım sen ona ne bakıyorsun önemli olan azim motivasyon
Basaracagina inanıyorum ben senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımlar en kilolunuz benim galiba ağlamak istiyorum....
Canım sen ona ne bakıyorsun önemli olan azim motivasyon
Basaracagina inanıyorum ben senin
Squat ne canım yaa hep duyuyorum bi bakmaya üşeniyorum sen özetlesene
Çok sağol canım deneyeyim şimdi... Saat de 1.12 eşim gözünü açsa kafayı yedi der herhalde
bebeğim bir yaşında beşinci aya kadar persentilde yüzde 90 lardaydı, sonrası tepetaklak oldu maalesef, nazara inanırmısın bilmem tombiş diye diye zayıflattılar kuzumu, sütüm çok yağlı ve boldu şimdi ne yersem yiyim su gibi az şimdi persentilde yüzde 25 in altında, her ay regli de kilo veriyorum bunu farkettim, senin bebeğin kaç aylık kilosu nasılCanım bebeginin kilosu nasıl ben sağlıklı beslendigimden beri sütüm arttı vede kiloda verdim yaklaşık 5 kilo 1 ayda... sık sık yiyorum sağlıklı yiyorum birde komposto içiyorum ama şekersiz tarçınla hazirliyorum hem kolorisi düşük hem yararlı hemde sütüm arttı
Canım şu son hafta yediğim kadar yemek hayatımda yemedim :) yoğunluktan burayı da unuttum açıkçası bu akşam unutmazsam tartılıp haber vereyim
bebeğim bir yaşında beşinci aya kadar persentilde yüzde 90 lardaydı, sonrası tepetaklak oldu maalesef, nazara inanırmısın bilmem tombiş diye diye zayıflattılar kuzumu, sütüm çok yağlı ve boldu şimdi ne yersem yiyim su gibi az şimdi persentilde yüzde 25 in altında, her ay regli de kilo veriyorum bunu farkettim, senin bebeğin kaç aylık kilosu nasıl
Hoşaf humana galactago neler yapıyorum, ek gıdaya yeni alıştı mama vs de almıyor
Tesekkür ederim, bir çocuğum daha var benim onda sıkıntı yaşamadım ne pişirdiysem yedi, bu minik bize yaptıklarımızdan yiyor sadece o kadar özel pisirdiklerimi yemedi, tarhanayı benimkide sevdi:) kıymalı yapıyordum sütlü de deniycem sağolCanım.İnşallah yine düzene gelir benimkide tombis herkes inşallah olmaz öyle nazara inanirim elbette evime gidince bir kitapçığın var ek gıda tarifleri foto çeker sana atarım lakin evine gitmem uzun sürebilir birde sütle yapilan tarhana çorbası bebekler için muhteşem bir ek gıdaymış benimkine bir sürü şey tatttirdim bir tek tarhana yi beğendi
Kacsinki canim ben 97 yim bendendemi fazlasin tek umitsiz vaka benim herhalde cirpindikca batiyorumhanımlar en kilolunuz benim galiba ağlamak istiyorum....