• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Günaydın herkese..
Bu gün geç kalktım... Şimdi yeşil çayımı içiyorum... Az sonra karatay kahvaltısı yapacağım inşallah..

Kizlar bende istiyoruum. Bugun basladim bende 3 gun yulaf lapasi yiyecegim 1 subatta saglikli beslenmeye devam. 80 kiloyum. 60 olcam insaallah..

Gunaydin kizlarrrr ;)Bende kahvaltidan once bir bardak suyumu ictim limonlu ve hafif bir kahvalti sonrasida yine koca bir bardak suuu :)) onemli olan kac kiloda oldugumuz degil basarma azmimiz ve inanvimizdir bence Basarcaz kizlarrrr :)))

kızlar ya şu devamlı reklamı dönüyor ya her yerde kafe slim çayı onu duydunuz mu almak istiyor gibiyim hatta sipariş vermek üzereyim ama yine de bi soruşturayım dedim :oops:

Squat ne canım yaa hep duyuyorum bi bakmaya üşeniyorum sen özetlesene
Çok sağol canım deneyeyim şimdi... Saat de 1.12 eşim gözünü açsa kafayı yedi der herhalde:KK70:

Allahh seniii :KK70: sen onun gormedigi bir yer de yap. Yapilisini anladin mi. Aslnda basit. Birde hizli hizli yapma sakin. Yavas yavas in kalk sonra tekrar . Ilk bas nasil yapldgni iyice anla

Canım bebeginin kilosu nasıl ben sağlıklı beslendigimden beri sütüm arttı vede kiloda verdim yaklaşık 5 kilo 1 ayda... sık sık yiyorum sağlıklı yiyorum birde komposto içiyorum ama şekersiz tarçınla hazirliyorum hem kolorisi düşük hem yararlı hemde sütüm arttı
bebeğim bir yaşında beşinci aya kadar persentilde yüzde 90 lardaydı, sonrası tepetaklak oldu maalesef, nazara inanırmısın bilmem tombiş diye diye zayıflattılar kuzumu, sütüm çok yağlı ve boldu şimdi ne yersem yiyim su gibi az:( şimdi persentilde yüzde 25 in altında, her ay regli de kilo veriyorum bunu farkettim, senin bebeğin kaç aylık kilosu nasıl
Hoşaf humana galactago neler yapıyorum, ek gıdaya yeni alıştı mama vs de almıyor

bebeğim bir yaşında beşinci aya kadar persentilde yüzde 90 lardaydı, sonrası tepetaklak oldu maalesef, nazara inanırmısın bilmem tombiş diye diye zayıflattılar kuzumu, sütüm çok yağlı ve boldu şimdi ne yersem yiyim su gibi az:KK43: şimdi persentilde yüzde 25 in altında, her ay regli de kilo veriyorum bunu farkettim, senin bebeğin kaç aylık kilosu nasıl
Hoşaf humana galactago neler yapıyorum, ek gıdaya yeni alıştı mama vs de almıyor

Canım.İnşallah yine düzene gelir benimkide tombis herkes inşallah olmaz öyle nazara inanirim elbette evime gidince bir kitapçığın var ek gıda tarifleri foto çeker sana atarım lakin evine gitmem uzun sürebilir birde sütle yapilan tarhana çorbası bebekler için muhteşem bir ek gıdaymış benimkine bir sürü şey tatttirdim bir tek tarhana yi beğendi

Canım.İnşallah yine düzene gelir benimkide tombis herkes inşallah olmaz öyle nazara inanirim elbette evime gidince bir kitapçığın var ek gıda tarifleri foto çeker sana atarım lakin evine gitmem uzun sürebilir birde sütle yapilan tarhana çorbası bebekler için muhteşem bir ek gıdaymış benimkine bir sürü şey tatttirdim bir tek tarhana yi beğendi
Tesekkür ederim, bir çocuğum daha var benim onda sıkıntı yaşamadım ne pişirdiysem yedi, bu minik bize yaptıklarımızdan yiyor sadece o kadar özel pisirdiklerimi yemedi, tarhanayı benimkide sevdi:) kıymalı yapıyordum sütlü de deniycem sağol

Kocaman yazıyormuş alımlar sona erdi diye..
Bir istisnacık yapabilir misiniz? Bende aranıza katılayım ?

Back