O nasıl bir şeymiş ki hiç duymadım ???KAHVALTI
Kibrit kutusu peynir
4 -5 zeytin
Menemen
2dilim bugday ekmek cay
ARA
1rendelenmis elma tarcinli
yesil cay
AKSAM
tarhana corbasi
bir kase bulgur pilavi
salata
bir parca ekmek
Limon pulbiberli ygurt kuru.
KIZLAR BEN PATATES DIYETI YAPMAYA KARAR VERDIM 3 GUNDE 5 KILO DIYOR. AMA 5 KILO VERMESEMDE YAPMAK ISTIYORUM. ARANZDA YAPAN VAR MI ??
O nasıl bir şeymiş ki hiç duymadım ???yesa sen de duy tatlım PATATES diyeti ")
Cnm hiç başlama derim çok sağliksiz sağlıklı olsa sence 3 günde 5 kilo verilebilirmi kendi yaptiğindan vazgeçme derim yinede sen bilirsinYapamadm kadinlar kulubu patates diyeti 3 gunde 5 kilo yaz onternette de cikiyor yogurtla yeniyorheyecandorukta
Sanada iyi geceler cnmIyi geceler kızlar bugun menümde bazı cıslar var o yüzden yazmıyorum tek iyi tarafı günlük kalori hesabımı azıcık gecmiş olmam bilmiyorum bu neyi değiştirir ama pişman oldum sonra iş işten gecti artık moralimi bozmuyorum şimdi yogurt kürümü yiyip yarım saat sonra yatıyorum hepinize iyi geceler.....
En azindan 2 gun deneyeyim dedim. Patates de tok tutan bir yiyecek diye dusundumCnm hiç başlama derim çok sağliksiz sağlıklı olsa sence 3 günde 5 kilo verilebilirmi kendi yaptiğindan vazgeçme derim yinede sen bilirsin
Nill41 bence hiç deneme canım.. Şekerini çok ciddi etkiler 3 verirsin 5 alırsın...
O nasıl bir şeymiş ki hiç duymadım ???yesa sen de duy tatlım PATATES diyeti ")
günaydın kızlar
dün akşam yazamadım hiç bir şey hala sindirim problemiyle uğraşıyorum ne yapsam olmadı. on gündür böyle ve tartıda +1 kg görünüyorum birde malum haftadayım onun da etkisi var sanırım cook mutsuzum o kadar dikkat ediyorum bide.
dünki menüm de
sabah; peyniz 5 zeytin 1 dilim kaşar 1 çaykaşığı bal 2 dilim etimek
öğlen; ıspanak yemeği yoğurt
akşam balık salata 1 yudum helva
arada leblebi yarım mandalina ve yarım muz
2,5 lt su leslie 3 mil +30 dk yürüyüş
bugün farklı başladım inşallah işe yarar
güne doluzlu çay ve günkurusu 4 adetle başladım akşama kadarda sadece tarhana çorbası içicem. sabah beşte kalkıp işe getirmek için çorba yaptım. sanırım duraksamaya girdim ben 9. haftam bu diyette umarım düzelir.