1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Şuanda reglim zaten. Ama ondan önce de vardı.. Yani bi haftadır hic cıkmadığımı farkettim. Dediginiz caylara bakiim bi.

Hic olmadı haftasonu müshil alcam ama onu almadan önce bi dogal şeyler deniyim diyorum
Ben inciri zeytinyağına bandırıp sabahları yiyorum genelde benimde sorun oluyor acı seviyorsanız acıda tüketin kefir ev yapımı turşu probiyotik olduğu için çalıştırıyorlar

Tadı nasıl ? Aktarda mı satılıyo ?
Aktarda. Öğlen saatlerinde form çayıma 10&15 adet atıyorum. Bu şekilde çayımı 10dk demliyorum. 10dk.fazla bekletirsen tadı kötü oluyor, içemezsin. Gece yarısına doğru da 1 bardak daha hazırlayıp içiyorum. İlk haftalar gaz yaptı.şimdi iyiyim. Günde 4-5 oluyor. Şimdiye dek işe yarayan en iyi yöntem oldu bu. Bir de 2-3 hafta kullandıktan sonra her idrarında yağların gittiğini apacık görüyorsun canım.

haftasonu başliyim bi denemeye. ya cok da olmasın tabi. işyerindeyiz malum :)
şu içimdekiler bi boşalsın da sonra daha dikkat edicem inş

buarada cok teşekkür ederim, sağolun :)

Ben inciri zeytinyağına bandırıp sabahları yiyorum genelde benimde sorun oluyor acı seviyorsanız acıda tüketin kefir ev yapımı turşu probiyotik olduğu için çalıştırıyorlar

acıyı severim aslında bol bol da tüketiyorum ama. geçende kuru incir aldım sabah yedim. ama bide dediğiniz gibi yapıp öyle yiyim rutine bağliyim.

cok sağolun verdiginiz bilgiler için

Harika sen bu gidisle hedefine yakin zmanda ulasirsn canim karbonhidrati proteini nasil hesapliosun ayri ayri tam olrak tatlım

Fat secret te hesaplıyor ben sadece ne yediysem onu giriyorum :) ama kilo vermem yavaşladı yada durdu bu hafta ekside olsam şükredeceğim

Kilo almisim inanılmaz artti ostahim ya.. neden boyle oldu. Bir turlu doyamiyorum aklim surekli yemekte oluyor... dun aksam cok guzeldi. Bir tabak pirasa yedim sadece. Sonra aciktim da aciktim. En son gidip gece 1 de yedim bir seyler. Simdi de tartiya ciktim. Fazlam var

Pırasaya havuç veya pirinç kattın mı canım? Onlar şekerini yukseltip acıktırmış olabilir...

Pırasaya havuç veya pirinç kattın mı canım? Onlar şekerini yukseltip acıktırmış olabilir...
Ay evet kaptanim. Ikisini de kattim hatta bi tatli kasigi da tuz ve seker attim tarifinde var diye. Normalde tuz da seker de kullanmadigim halde

Tamam işte suçluları bulduk üzülme artık :)
Bi daha dikkat edersin.. Ben yeşil mercimekle yapıyorum pırasayı.. Ama benden başka kimse yemiyor o ayrı
Ay önemli degil orasi benim esim et ve tavuktan baska bisi yemio zaten. Sebzeleri ben yiyorum hep...

Kahvaltıyı sıkı yap Canım birde birşeyler yememek için su iç sıvı tüket alışırsın böyle geceleri yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…