Ben inciri zeytinyağına bandırıp sabahları yiyorum genelde benimde sorun oluyor acı seviyorsanız acıda tüketin kefir ev yapımı turşu probiyotik olduğu için çalıştırıyorlarŞuanda reglim zaten. Ama ondan önce de vardı.. Yani bi haftadır hic cıkmadığımı farkettim. Dediginiz caylara bakiim bi.
Hic olmadı haftasonu müshil alcamama onu almadan önce bi dogal şeyler deniyim diyorum
Evet açlık otuda var Değil mi ben unutmuştumGünaydın canım. Dün de yazmıştım. Böyle bir sıkıntın varsa açlık otu kullanacaksın. Araştır bi kk'da neler yazmış hanımlar. Ben de 2 ocaktan beri kullanıyorum. Tavsiye ederim!
Aktarda. Öğlen saatlerinde form çayıma 10&15 adet atıyorum. Bu şekilde çayımı 10dk demliyorum. 10dk.fazla bekletirsen tadı kötü oluyor, içemezsin. Gece yarısına doğru da 1 bardak daha hazırlayıp içiyorum. İlk haftalar gaz yaptı.şimdi iyiyim. Günde 4-5 oluyor. Şimdiye dek işe yarayan en iyi yöntem oldu bu. Bir de 2-3 hafta kullandıktan sonra her idrarında yağların gittiğini apacık görüyorsun canım.Tadı nasıl ? Aktarda mı satılıyo ?
Aktarda. Öğlen saatlerinde form çayıma 10&15 adet atıyorum. Bu şekilde çayımı 10dk demliyorum. 10dk.fazla bekletirsen tadı kötü oluyor, içemezsin. Gece yarısına doğru da 1 bardak daha hazırlayıp içiyorum. İlk haftalar gaz yaptı.şimdi iyiyim. Günde 4-5 oluyor. Şimdiye dek işe yarayan en iyi yöntem oldu bu. Bir de 2-3 hafta kullandıktan sonra her idrarında yağların gittiğini apacık görüyorsun canım.
Ben inciri zeytinyağına bandırıp sabahları yiyorum genelde benimde sorun oluyor acı seviyorsanız acıda tüketin kefir ev yapımı turşu probiyotik olduğu için çalıştırıyorlar
Rica ederim benimde sıkıntılı çünkü anlıyorum umarım şifa olur sizedeacıyı severim aslında bol bol da tüketiyorum ama. geçende kuru incir aldım sabah yedim. ama bide dediğiniz gibi yapıp öyle yiyim rutine bağliyim.
cok sağolun verdiginiz bilgiler için
Akşamları içersin 1 bardak sende canımhaftasonu başliyim bi denemeye. ya cok da olmasın tabi. işyerindeyiz malum :)
şu içimdekiler bi boşalsın da sonra daha dikkat edicem inş
buarada cok teşekkür ederim, sağolun :)
Harika sen bu gidisle hedefine yakin zmanda ulasirsn canimkarbonhidrati proteini nasil hesapliosun ayri ayri tam olrak tatlım
Pırasaya havuç veya pirinç kattın mı canım? Onlar şekerini yukseltip acıktırmış olabilir...Kilo almisiminanılmaz artti ostahim ya.. neden boyle oldu. Bir turlu doyamiyorum aklim surekli yemekte oluyor... dun aksam cok guzeldi. Bir tabak pirasa yedim sadece. Sonra aciktim da aciktim. En son gidip gece 1 de yedim bir seyler. Simdi de tartiya ciktim. Fazlam var
Ay evet kaptanim. Ikisini de kattimPırasaya havuç veya pirinç kattın mı canım? Onlar şekerini yukseltip acıktırmış olabilir...
Ay evet kaptanim. Ikisini de kattim
Ay önemli degil orasi benim esim et ve tavuktan baska bisi yemio zaten. Sebzeleri ben yiyorum hep...Tamam işte suçluları bulduk üzülme artık :)
Bi daha dikkat edersin.. Ben yeşil mercimekle yapıyorum pırasayı.. Ama benden başka kimse yemiyor o ayrı
Kahvaltıyı sıkı yap Canım birde birşeyler yememek için su iç sıvı tüket alışırsın böyle geceleri yersinKilo almisiminanılmaz artti ostahim ya.. neden boyle oldu. Bir turlu doyamiyorum aklim surekli yemekte oluyor... dun aksam cok guzeldi. Bir tabak pirasa yedim sadece. Sonra aciktim da aciktim. En son gidip gece 1 de yedim bir seyler. Simdi de tartiya ciktim. Fazlam var
Evet pırasaya havuç girince şekeri yükseltip düşürüyorPırasaya havuç veya pirinç kattın mı canım? Onlar şekerini yukseltip acıktırmış olabilir...
Ben hiçbirşey koymuyorumTamam işte suçluları bulduk üzülme artık :)
Bi daha dikkat edersin.. Ben yeşil mercimekle yapıyorum pırasayı.. Ama benden başka kimse yemiyor o ayrı