Arkadaşlar kimse yok ama ben gene de yazayım. Hic siz de bu hafta nasilsa kilo verememisim bari kacamak hakkimi kullanip iyice cozutayim diye bir algi olusuyor mu? Son 3 gundur her gun tartiliyirum ve + çıkıyorum. Benim de iyicene moralim bozuldu. Twtli yedim bugun gittiğim yerde. Nasilsa 2 gunde veremem diye
Evet kilo almışım direncim yüzünden şu iki günde neler neler yedim sormaArkadaşlar kimse yok ama ben gene de yazayım. Hic siz de bu hafta nasilsa kilo verememisim bari kacamak hakkimi kullanip iyice cozutayim diye bir algi olusuyor mu? Son 3 gundur her gun tartiliyirum ve + çıkıyorum. Benim de iyicene moralim bozuldu. Twtli yedim bugun gittiğim yerde. Nasilsa 2 gunde veremem diye
kk nın azızlıgı. yollamıyor hata verıyor verıyor sonra bır bakmıssın ıkı mesaj. ıyı kı sadece ıkıyı almıs en az 5 kere yollaya bastım cunkutamam önce bi sakinleş ben varım mesaja cevap yazdım
senın ısın en zoru. basarsan var ya ıkon olursun buraya...Evet kilo almışım direncim yüzünden şu iki günde neler neler yedim sorma
Gece gece güldürün beni ay Can'ım rabbimde seni güldürsün bunada şükürkk nın azızlıgı. yollamıyor hata verıyor verıyor sonra bır bakmıssın ıkı mesaj. ıyı kı sadece ıkıyı almıs en az 5 kere yollaya bastım cunku
senın ısın en zoru. basarsan var ya ıkon olursun buraya...
Nill41 bence hiç deneme canım.. Şekerini çok ciddi etkiler 3 verirsin 5 alırsın...
canım o şok diyetlere tek taraflı beslenmeye ben karşıyım valla insan hevesleniyor ohh 3 kilo birden diyor ama sonrasında fazlasıyla alınıyor maalesef
Arkadaşlar kimse yok ama ben gene de yazayım. Hic siz de bu hafta nasilsa kilo verememisim bari kacamak hakkimi kullanip iyice cozutayim diye bir algi olusuyor mu? Son 3 gundur her gun tartiliyirum ve + çıkıyorum. Benim de iyicene moralim bozuldu. Twtli yedim bugun gittiğim yerde. Nasilsa 2 gunde veremem diye
Zaten acken sabah kalkar kalkmaz tartildim. 1 kilo fazlayim... gram bile degil kiloKizlar ne bilim patates tok tutar die bir dusunce olustu da icimde artik 69.99 bile olsa 60 gormek istiyorum
Sadece acken tartil. Yenekten sonra tartilmak iyi olmuyor yani habire tartilmak hic iyi degil
Birinci yine sensin galiba ????????Kızlar yarın tartı günü heyecan varmı
Canım ya şimdi önemli ne güzel kilo vermişsin ve bu azimle de çok daha fazlasını vereceksin eminim bundan, eşinde o kendini bilmezlerde o zaman utansınlarYap pilatesi canım ben çok aşagalandım şuan bak aklıma geldi gözlerim doldu eşim beni artık istemiyordu hareket etmem sıfırdı bikini bölgemi göremiyordum 2 ayda bir pantolon tabi bedeni bulursam oda bedenim 52 bedendi en son aldığım onu bile zor buldum zor giriyordum içine çok ağladım geceleri çevremdeki herkes birşey demese bile bakışlarından anladım
canım sağol ilgin için açlık o gün devam etti baş ağrımdan, bu hafta maalesef düzenim olmadı sebebini yazdım
Güzel fikir bende öyle yapayım:)Tamam işte suçluları bulduk üzülme artık :)
Bi daha dikkat edersin.. Ben yeşil mercimekle yapıyorum pırasayı.. Ama benden başka kimse yemiyor o ayrı
Bilemem eksilerdeyim ama belki benden çok daha eksi olanlar varBirinci yine sensin galiba ????????
He tamam canımKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
YARIN BÜYÜK GÜN
BİLDİRİM LİSTESİNİ OLUŞTURACAĞIZ
yesa1 ....................... 8 şubat = 55.1..................... şimdi= ....
yazacağız
BAŞLANGIÇ KİLOSU DEĞİL BU BİR HAFTA ÖNEMLİ
O YÜZDEN LÜTFEN 8 ŞUBATI YAZALIM
yesa saka maka kazen geldi topigine haaa o kadar andin andin..
Ya o kiz emziren kiz degil miydi. Ben irem nickiyle yazismistim ve bana alkali diyetini soylemisti. Ben simdi ona guvenerek ictim bir zarari olmus mudur..