1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Olabilir.. Sen kaçamak yapmadan devam et bi anda gitmeye başlar o moral bozmak yok... Pozitif duşun zayıflıyorum diye duşun sürekli ...

sağol canım ister istemez biraz moral düşüyor ama yok bırakmam kaçamak yapmam ben çok yaşadım bu kilolarla artık yeter bugun değilsa yarın ama gidecekler... hepberaber kurtulacağız inşallah

sağol canım ister istemez biraz moral düşüyor ama yok bırakmam kaçamak yapmam ben çok yaşadım bu kilolarla artık yeter bugun değilsa yarın ama gidecekler... hepberaber kurtulacağız inşallah

Evet gidecek canım inşallah.
Ben hamileyim artık almamaya çalışacağım mümkün olduğunca..

geçen tvde gördüm.
siyah turpu kabuğuyla rendeleyip,kırmızı pul biber atıp yiyince kabızlık geçiyormuş.
bir dene istersen canım.
akşamları da erken ve az yemeye çalış.

Selamlarr fistiklar menüm gelsinn

Sabah 1yumurta 1dilm ekmek 1kk peynir
ara 1 yeşil elma
öğlen 1tabak şehriye çorbasi
akşam 1/2 tabak kısır1 bardak ayran
2litre su1saat egzersiz 30dk yürüyüş

Kızlar menüm

Sabah saat 11 gibiydi
1 kase corba
1 dilim normal ekmek

Ara Türk kahvesi

Ögle 16:00 gibi
1 kase kuru fasulye
Turşu

Ara 1 portakal
1 yeşil çay

Akşam 4 ymk k kuru
3 ymk k pirinç pilavı
Turşu

Su 3 lt olmuştur

Spor
sabah Ögle akşam
Leslie.happy walk 15dk
3 kere yaptım

100 ip atlama biraz önce

Iç bacak 200 Öglen
.12 dk bisiklet orta hızda

Mutlu hafta sonları kızlar.
Evet dün gece anneme geldim.
Ve sabah süper bir kahvaltı yaptım.
Ama sonrası bir temizliğe giriştim. Iyi kalori yaktım. Günlük 6 bin adım hedef koydum. Şuan a kadar 6 bin i geçti. Yarına kadar burdayım. Akşamı hafif kapatıcam. Geçen hafta gibi kilolar gitmicek sanırım ama spor yapıyorum sıkılaştım diyebilirim.
Neyse benden böyle.
Öpüldünüz

4 gündür full mesaili çalışıyorum artı yarın bile çalışacağım yazamıyorum pek. Ama yediklerime dikkat ediyorum. Kaçamak yok.

Kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
Domates salatalık peynir

Öğlen
1/2 tabak barbunya
1 kepçe bulgur pilavı
Salata

Akşam
Mercimek çorbası
Havuç salatası

Su 2 lt'den fazla:)
Ama spor yapamadım kızlar kızmayın bana bir gün akşam 9 da diğer gün 8 de falan geldim eve çok yorgun oluyorum yapamıyorum

Arkadaşlar kimse yok ama ben gene de yazayım. Hic siz de bu hafta nasilsa kilo verememisim bari kacamak hakkimi kullanip iyice cozutayim diye bir algi olusuyor mu? Son 3 gundur her gun tartiliyirum ve + çıkıyorum. Benim de iyicene moralim bozuldu. Twtli yedim bugun gittiğim yerde. Nasilsa 2 gunde veremem diye

Arkadaşlar kimse yok ama ben gene de yazayım. Hic siz de bu hafta nasilsa kilo verememisim bari kacamak hakkimi kullanip iyice cozutayim diye bir algi olusuyor mu? Son 3 gundur her gun tartiliyirum ve + çıkıyorum. Benim de iyicene moralim bozuldu. Twtli yedim bugun gittiğim yerde. Nasilsa 2 gunde veremem diye

işte o yüzden her gün tartılmak kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…