Olabilir.. Sen kaçamak yapmadan devam et bi anda gitmeye başlar o moral bozmak yok... Pozitif duşun zayıflıyorum diye duşun sürekli ...
sağol canım ister istemez biraz moral düşüyor ama yok bırakmam kaçamak yapmam ben çok yaşadım bu kilolarla artık yeter bugun değilsa yarın ama gidecekler... hepberaber kurtulacağız inşallah
Hamile misin tebrik ederimOlabilir.. Sen kaçamak yapmadan devam et bi anda gitmeye başlar o moral bozmak yok... Pozitif duşun zayıflıyorum diye duşun sürekli ...
Detaylar değil patates çekmişti dikkatimi :) ben zaten istesem de yapamamcanım o şok diyetlere tek taraflı beslenmeye ben karşıyım valla insan hevesleniyor ohh 3 kilo birden diyor ama sonrasında fazlasıyla alınıyor maalesef
Evet gidecek canım inşallah.
Ben hamileyim artık almamaya çalışacağım mümkün olduğunca..
geçen tvde gördüm.günaydın kızlar
dün akşam yazamadım hiç bir şey hala sindirim problemiyle uğraşıyorum ne yapsam olmadı. on gündür böyle ve tartıda +1 kg görünüyorum birde malum haftadayım onun da etkisi var sanırım cook mutsuzum o kadar dikkat ediyorum bide.
dünki menüm de
sabah; peyniz 5 zeytin 1 dilim kaşar 1 çaykaşığı bal 2 dilim etimek
öğlen; ıspanak yemeği yoğurt
akşam balık salata 1 yudum helva
arada leblebi yarım mandalina ve yarım muz
2,5 lt su leslie 3 mil +30 dk yürüyüş
bugün farklı başladım inşallah işe yarar
güne doluzlu çay ve günkurusu 4 adetle başladım akşama kadarda sadece tarhana çorbası içicem. sabah beşte kalkıp işe getirmek için çorba yaptım. sanırım duraksamaya girdim ben 9. haftam bu diyette umarım düzelir.
geçen tvde gördüm.
siyah turpu kabuğuyla rendeleyip,kırmızı pul biber atıp yiyince kabızlık geçiyormuş.
bir dene istersen canım.
akşamları da erken ve az yemeye çalış.
Arkadaşlar kimse yok ama ben gene de yazayım. Hic siz de bu hafta nasilsa kilo verememisim bari kacamak hakkimi kullanip iyice cozutayim diye bir algi olusuyor mu? Son 3 gundur her gun tartiliyirum ve + çıkıyorum. Benim de iyicene moralim bozuldu. Twtli yedim bugun gittiğim yerde. Nasilsa 2 gunde veremem diye