1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Fat secret te hesaplıyor ben sadece ne yediysem onu giriyorum :) ama kilo vermem yavaşladı yada durdu bu hafta ekside olsam şükredeceğim

Bend eonu kullaniyorum goremedim o sekil hesabi bi bakiyim tesekkurler olsun tatlim öle durumlar olabilir sonradan duzelir yeterki istikrarli ollalim:KK66:

Yok canım denemedim ama aklımda özellikle kelek deriz biz turşusu falan yapılır ya onun kuru dolması aklımda.bi bulsam hemen deneyeceğim

Selam canlarr menüm gelsinn
Sabah1 kase yoğurt1kk peynir
ara 1 portakal
oğlen 1 tabak kabak
Akşam 1tabak arap tavasi 1tabak yoğurt
2 litre su vee dünün acisini çikardim 1 saat yürüyüş 1,5saat egzersz
Afiyet olsun sporunda mükemmel canım Arap tavası ne Merak ettim ilk kez duydum da

Selam kızlar
Bugün sabah 8 sularında dolapta olmaması gereken birsey vardı. O orda duramazdı ve de durmadı onun yeri benim güzel midemdi ve yerine yerleşti:KK70:
Ama oda nesi kalorisi 295 imiş.
Bende dengelemek için
Saat 10 gibi bir kase yoğurt. Bi fincan karışık bitki çayı içtim.
Öğlen
1.5 kasr çorba
1 kase yoğurt
Sonra
Sekersiz kahve

Ara
1,tatcınlı portakal
1 fincan dibek kahve
Aksam
1 kase çorba
1kase yoğurt
1 kivi
2 litre ye yakın su içtim.spor henüz yapmadım.azzz sonra:-)
Toplamda 840 kalori ile bugün gecti:KK66:

Selam kızlar
Bugün sabah 8 sularında dolapta olmaması gereken birsey vardı. O orda duramazdı ve de durmadı onun yeri benim güzel midemdi ve yerine yerleşti:KK70:
Ama oda nesi kalorisi 295 imiş.
Bende dengelemek için
Saat 10 gibi bir kase yoğurt. Bi fincan karışık bitki çayı içtim.
Öğlen
1.5 kasr çorba
1 kase yoğurt
Sonra
Sekersiz kahve

Ara
1,tatcınlı portakal
1 fincan dibek kahve
Aksam
1 kase çorba
1kase yoğurt
1 kivi
2 litre ye yakın su içtim.spor henüz yapmadım.azzz sonra:-)
Toplamda 840 kalori ile bugün gecti:KK66:

Menun guzel ve dengeli ve kaloriside guzrl suda iyi daha ne olsun bide spor eklenince harika olur:KK66:

FB_IMG_1454872403016.jpg

Yedigimiz yiyeceklerde önemli ama en önemlisi spor guzel prensesler kesinlikle duzenli spor olmadan tarti az gösterse bile istedigimiz vucuda ulasamayiz benim spora yönelmem lazimmm!!!

X