UuuuuuuuuuuuuuuHarikasın
Iyimiiii :)))
Teşekkürler öyle çok dikkat etmedim ben ama çok hareket ettim hareketim yediklerimden fazla idi bide kabız olmamaya dikkat ettim canım hepsi buTebrikler çok iyi kiloı vermissin .neler yaptın nasıl besleniyordu .çok iyi kilo vermişsin
Teşekkürler öyle çok dikkat etmedim ben ama çok hareket ettim hareketim yediklerimden fazla idi bide kabız olmamaya dikkat ettim canım hepsi bu
Gec oldu kusura bakma canim evet 7 otlu yaziyor ustundedoğadan 7 otlu diyemi geçiyor adı
- 10 şubat beslenme günlüğüm
- 07:00= 30 dk plates
- 08:00=cevizli sarımsaklı kür
- 09:00=2 bardak ılık su+1 yemek kaşığı dere otu+1adet elma
- 11:00=90 gram tam yağlı beyaz peynir+1 adet haşlanmış yumurta+1 adet domates+5 ad et yeşil zeytin
- 14:00=tadımlık 1 adet cips+1 adet elma
- 15:00= leslie ile 3 mil yapıldı+2 bardak su
- 16:00=2 bardak su+ 2 kepçe erişte çorbası+1 adet ayva
- 19:00= 1 kepçe erişte çorbası+1 adet içli köfte+1adet çiğ köfte + 4 yk pırasa+ 80 cc ayran
- suyu 2 lt yapacağım
- 1250 kalori ....158 karbonhidrat... 42 protein.. 55 yag
Süpersin Canım afiyet olsunKAHVALTI
Kibrit kutsndan biraz buyk peynir
7-8 zeytin
bir tatli tabagi dolusu dogranmis marul
1tane tam pismemis yumurta
5i bir yerde cay
2 dilim tam bugday ekmek
ARA
bir tane rendelenmis elma tarcinli
1kucuk kivi
5i bir yerde cay
AKSAM
tarhana corbasi
bir corba kase buyuklgnde kuru fasulye
bir corba kasesi bulgur pilavi
yogurt
2bugday ekmek
ARA
Tarcinli sut
SPOR
ayakta dur yere egil ellerin degsin kalk 20 kere
ayakta dur comelerek egil kalk 14 kere
ayakta dur kollarini yukari one yanlara ac 20 kere
squart 40 küsür sayisini unuttum
sandalyeye cik in 10 kere
yataga cik in 10 kere
uzan karnini kaldir indir 40 kere
ayaklarni birlestir tam havaya dik yere koy 20 kere
Dizleri buk otur sirtini yere degdirmeden egil kalk karin yansinn 15 keree
Yatmadan yogurtlu limon kurumu yapicam.
GERCEKTEN BU SEFER OLUCAK COK AZIMLIYIM. VE NEFSIME HAKIM OLMAYA CALISIYORUM. MESELAAAA ESIME HAZRLADGM MEYVETABGI VE BENMKIIEki Görüntüle 1770101
GünaydınGunaydin.
Günaydın tatlım afiyet olsungünaydınlar
yulaf lapamı yediim ilk tanıştığımda çok hazetmesemde kendisiyle şimdi bayılarak yıyorum
Ben regli dönemimde öyle yaşıyorum regli dönemiz yakın mı ? Bimde kayısı çayları var onları bir deneyin isterseniz ?Günaydınlar,
Affınıza sıgınarak bişi sormak istiyorum. Kac gündür tuvalet sıkıntım var. Yemek yiyorum yani diyetteyim diye hiç bişi yememezlik yapmıyorum. Suyu 3ltye cıkardım. Sabahları kuru kayısı ve kuru incir de yiyorum. Kavaltıda yeşil çay içiyorum ama hala tık yok. En son pzrts cıktım az bişeydi. Karnım acayip şiş sert ve rahatsız oluyorum iyce.. karnıma arada agrı giriyo. Belliki gelmek istyo ama gelemiyo bi türlü.
Kabızlık desem değil. Yani öyle olsa yapmakta zorlanma olur dimi ?
Acık acık yazdım derdimin anlaşılır olması adına kusura bakmayın tekrar.
Ben regli dönemimde öyle yaşıyorum regli dönemiz yakın mı ? Bimde kayısı çayları var onları bir deneyin isterseniz ?
Günaydın canım. Dün de yazmıştım. Böyle bir sıkıntın varsa açlık otu kullanacaksın. Araştır bi kk'da neler yazmış hanımlar. Ben de 2 ocaktan beri kullanıyorum. Tavsiye ederim!Günaydınlar,
Affınıza sıgınarak bişi sormak istiyorum. Kac gündür tuvalet sıkıntım var. Yemek yiyorum yani diyetteyim diye hiç bişi yememezlik yapmıyorum. Suyu 3ltye cıkardım. Sabahları kuru kayısı ve kuru incir de yiyorum. Kavaltıda yeşil çay içiyorum ama hala tık yok. En son pzrts cıktım az bişeydi. Karnım acayip şiş sert ve rahatsız oluyorum iyce.. karnıma arada agrı giriyo. Belliki gelmek istyo ama gelemiyo bi türlü.
Kabızlık desem değil. Yani öyle olsa yapmakta zorlanma olur dimi ?
Acık acık yazdım derdimin anlaşılır olması adına kusura bakmayın tekrar.
Günaydın canım. Dün de yazmıştım. Böyle bir sıkıntın varsa açlık otu kullanacaksın. Araştır bi kk'da neler yazmış hanımlar. Ben de 2 ocaktan beri kullanıyorum. Tavsiye ederim!