1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

• 10 şubat beslenme günlüğüm
  • 07:00= 30 dk plates
  • 08:00=cevizli sarımsaklı kür
  • 09:00=2 bardak ılık su+1 yemek kaşığı dere otu+1adet elma
  • 11:00=90 gram tam yağlı beyaz peynir+1 adet haşlanmış yumurta+1 adet domates+5 ad et yeşil zeytin
  • 14:00=tadımlık 1 adet cips+1 adet elma
  • 15:00= leslie ile 3 mil yapıldı+2 bardak su
  • 16:00=2 bardak su+ 2 kepçe erişte çorbası+1 adet ayva
  • 19:00= 1 kepçe erişte çorbası+1 adet içli köfte+1adet çiğ köfte + 4 yk pırasa+ 80 cc ayran
  • suyu 2 lt yapacağım
  • 1250 kalori ....158 karbonhidrat... 42 protein.. 55 yag

Yaa maşallah saniye bile atlamamişsın vay canına

İyiaksamlar kızlar
1haftadir ciddi sindirim problemim var ne yapsam olmuyor dün bitkisel ilaç aldım onunda su ana kadar faydası yok karnım çok sis resmen nefes bile zor aliyorum.

Bugun sabah peynir zeytin 7 tane 2 dilim etimek 1 çay kaşığı bal
Öğlen taze fasulye yoğurt
Ara muz 1 avuç leblebi
Akşam yarım kase mercimek çorbası 5 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt
2,5 lt su
1 saat yürüyüş
2 de türk kahvesi

İçtiğin bir form çayı varsa canım, içine açlık otu kat. Çok iyi oluyor. Benden söylemesi. en fazla 10dk. Beklet canım. Daha fazla bekletirsen içemezsin!

Menün güzel canım afiyet olsun bir bardak suyun içine 4-5 tane kayısı koy sabah önce suyu iç sonra kayısıları tüket birde yoğurtun içine keten tohumunda koyabilirsin birde kuru inciri sabahları aç karnına zeytinyağına bandır

Teşekkür ederim canım inciri bir deneyeyim sabah kayisidan sonuç yok..

Ya kızlar çok Afedersiniz ama bu sindirim sistemi problemi bende de var

O kadar az çıkıyorum ki bazen 3 günün sonunda falan çok Afedersiniz böyle yazıyorum ama valla fenalik geldi artik ya

Ya kızlar çok Afedersiniz ama bu sindirim sistemi problemi bende de var

O kadar az çıkıyorum ki bazen 3 günün sonunda falan çok Afedersiniz böyle yazıyorum ama valla fenalik geldi artik ya
Canım kuru incir ye zeytinyağında ben bazen 5 -6 inciri bir kavanoza koyuyorum sonra üstüne biraz zeytinyağı koyuyorum her sabah tüketiyorum

Teşekkür ederim canım yarın aktardan alayım hemen. inşallah ise yarasinda ne olsa icecegim artık.
Ben 1 bardak öğlen,1 bardak gece içiyorum. İlk 2 hafta çok gaz yaptı
Sindirim sistemi çok iyi çalışıyor. Sinameki veya acı çehre gibi zararlı da değil. Form çayım ile beraber hazırlıyorum (10&15 adet kadar) çayıma taze zencefil de ekliyorum. Çok rahatım vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…