- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.925
- 27
Evet ya insan regken cani çok çikolata istiyo sizdede oylemi iniallah yarin telafi edicemAfiyet olsun canım cıssı Yemen normal baksana reglin gelmiş olsun yarın telafi edersin
Benim artık istemiyor bende öyleydim canım ki normal kan şekeri düşüyor şükür artık ben öyle Değilim yarın sporunu 20 dk fazla yaparsan hiçbirşey olmazEvet ya insan regken cani çok çikolata istiyo sizdede oylemi iniallah yarin telafi edicem
Canım canını sıkma dur bakalım iyi olur her şey
- 10 şubat beslenme günlüğüm
- 07:00= 30 dk plates
- 08:00=cevizli sarımsaklı kür
- 09:00=2 bardak ılık su+1 yemek kaşığı dere otu+1adet elma
- 11:00=90 gram tam yağlı beyaz peynir+1 adet haşlanmış yumurta+1 adet domates+5 ad et yeşil zeytin
- 14:00=tadımlık 1 adet cips+1 adet elma
- 15:00= leslie ile 3 mil yapıldı+2 bardak su
- 16:00=2 bardak su+ 2 kepçe erişte çorbası+1 adet ayva
- 19:00= 1 kepçe erişte çorbası+1 adet içli köfte+1adet çiğ köfte + 4 yk pırasa+ 80 cc ayran
- suyu 2 lt yapacağım
- 1250 kalori ....158 karbonhidrat... 42 protein.. 55 yag
Yogurta sebze çorbası eklemek çok değişik tadı nasıl oluyor daha önce yaptın mı?
Yapıyorum canım. Hergün en az 15km. Eliptik. Bugün dediğin gibi yaptım da sanki enerjim arttı.Çok iyi Canım ne güzel spor yapıyorsan spordan yarım saat önce içersen metabolizman hızlanıyor bilgine
İçtiğin bir form çayı varsa canım, içine açlık otu kat. Çok iyi oluyor. Benden söylemesi.İyiaksamlar kızlar
1haftadir ciddi sindirim problemim var ne yapsam olmuyor dün bitkisel ilaç aldım onunda su ana kadar faydası yok karnım çok sis resmen nefes bile zor aliyorum.
Bugun sabah peynir zeytin 7 tane 2 dilim etimek 1 çay kaşığı bal
Öğlen taze fasulye yoğurt
Ara muz 1 avuç leblebi
Akşam yarım kase mercimek çorbası 5 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt çayı
2,5 lt su
1 saat yürüyüş
2 de türk kahvesi
İçtiğin bir form çayı varsa canım, içine açlık otu kat. Çok iyi oluyor. Benden söylemesi.en fazla 10dk. Beklet canım. Daha fazla bekletirsen içemezsin!
İşte sana enerji vermiş ne güzel iç bende içiyorum spordan yarım saat önceYapıyorum canım. Hergün en az 15km. Eliptik. Bugün dediğin gibi yaptım da sanki enerjim arttı.
Menün güzel canım afiyet olsun bir bardak suyun içine 4-5 tane kayısı koy sabah önce suyu iç sonra kayısıları tüket birde yoğurtun içine keten tohumunda koyabilirsin birde kuru inciri sabahları aç karnına zeytinyağına bandırİyiaksamlar kızlar
1haftadir ciddi sindirim problemim var ne yapsam olmuyor dün bitkisel ilaç aldım onunda su ana kadar faydası yok karnım çok sis resmen nefes bile zor aliyorum.
Bugun sabah peynir zeytin 7 tane 2 dilim etimek 1 çay kaşığı bal
Öğlen taze fasulye yoğurt
Ara muz 1 avuç leblebi
Akşam yarım kase mercimek çorbası 5 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt
2,5 lt su
1 saat yürüyüş
2 de türk kahvesi
Menün güzel canım afiyet olsun bir bardak suyun içine 4-5 tane kayısı koy sabah önce suyu iç sonra kayısıları tüket birde yoğurtun içine keten tohumunda koyabilirsin birde kuru inciri sabahları aç karnına zeytinyağına bandır
Kayısıyı bir gece önceden suda beklet bir bardakta sabah suyunu iç sonra kayısıyı tüketTeşekkür ederim canım inciri bir deneyeyim sabah kayisidan sonuç yok..
Canım kuru incir ye zeytinyağında ben bazen 5 -6 inciri bir kavanoza koyuyorum sonra üstüne biraz zeytinyağı koyuyorum her sabah tüketiyorumYa kızlar çok Afedersiniz ama bu sindirim sistemi problemi bende de var
O kadar az çıkıyorum ki bazen 3 günün sonunda falan çok Afedersiniz böyle yazıyorum ama valla fenalik geldi artik ya
Ben 1 bardak öğlen,1 bardak gece içiyorum. İlk 2 hafta çok gaz yaptıTeşekkür ederim canım yarın aktardan alayım hemen. inşallah ise yarasinda ne olsa icecegim artık.
Çok geçmiş olsun cnm bnde kuru incirin faydasini duydum onu deneyibilirsnYa kızlar çok Afedersiniz ama bu sindirim sistemi problemi bende de var
O kadar az çıkıyorum ki bazen 3 günün sonunda falan çok Afedersiniz böyle yazıyorum ama valla fenalik geldi artik ya