- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Sağol canım az da kaçamak olsa tamam gitti diyet diyorum, bebiş zaten hala saat başı emiyor bir yaşında ama emem bağımlısı, o yüzden kilo almıyorum yediğim haldeNego bebisi az daha cok emzirirden hhemencik yakarsin.kaygilanmaaa
Hayır evliyim Canım 6 senelikMiyav_su sen bekar mısın tatlım ya.
Ne güzel spor yapmışsın.
Ah ah bekar dönemim aklıma geldi.
Bende spora gider ama yediklerime dikkat etmezdim.
Şimdiki kafa olsa nasıl zayıf olurdum o zamanlar
İşte tam bir probiyotik tatlım bende kendi yoğurdumu kendim yaparım hatta kefir mayası aldım daha denemedim sen denedin miAynen canmm hic birakmiyorum. Zaten yogurdum da ev yogurdu
sağol canım:)Nego bu kilolardan arınma yeni ay detoksu
su da olmuştur canım yediklerin normal çünküSabah yumurta süt peynir zeytin öğlen şehriye çorbası akşam da çok çok az makarna yanına da yoğurt ama suyu az içmiş olabilirim dün.
tebrik ederimKilo 79.700
Bu hafta 77.300
Fark 2.400
Yuzdelik oran 3.01
500 gr normali zaten canım en sağlıklısıSelamn kizlar galiba bn sonuncu oldym :) 500ram vermisim okdar diyete karsi
gecen hafta64.0
bu hafta 63.5
giden 500
menü de içtiğin su da süperbu arada menümü paylaşayım
SABAH
1 adet yumurta ekmek arası
ARA
avuç içi kadar beyaz leblebi
ÖĞLE
1 tabak nohut yemeği
2 kaşık mercimek çorba
4 tane küçük turşu
ARA
2 adet eti form bisküvi
AKŞAM
1 kase çorba
salata
ve yoğurt kürü yapacam inşallah
4 litre su
menü ve spor çok iyiSabah
1 kepekli tost (lor peynirli domates)
1 bardak süt
Öglen
1 küçük kase kisir (bol sebzeli)
1 bardak ayran
Aksam
Firinda balik
1 kase marol salatasi
Ara öğün
1 yesil elma
Su 2litre
Spor
1 saat yürüyüş
Mekik
tebrik ediyorum iradeni:)Dolapta en sevdigim tatli vardi. Evet bir kase dolusu tatlio bana bakti ben onaaa hem de her buzdolabni actgmdaa Niye biraz ucundan bakmayayim ki dedimmm azicik yaa bir kasikkk yada uc kasik hayir Nill dedim kendine gelll bu sefer hic bakmicaksn tadina dedim. O kotu sesi dinlemeee evet yemedim cidden hala orda duruyor beni bekliyor yemedimmm yemicemmmm
Esime su tatliyi ye artik diyorum yemiyorrryesene be adam sunuuuiuuuui neyse ben gidip kafami dagitaym biraz
hadi başla canım ben içiyorum şimdiBende yarın zencefil alıcam buradaki aktarda toz varmış ben tazesini alıcam yarın başlarım
menüde sporda çok iyiMerhaba kızlar maşallah herkes ne güzel vermiş kiloları bu yarış cook iyi oldu teşekkürleryesa ve herkese
Bugun ki menüler gelince
Sabah peynir 4 zeytin 1ceri domates maydonoz 1 çay kaşığı bal
Öğlen yeşil mercimek yarım tabak 1 light ton balığı
Ara armut
Akşam fırında 4 köfte 4 patates dilimi cacık yarım kasede un çorbası
1 saat yürüyüş yapabilirsem en az 1 milde leslie yaparım.
2,5 lt su
süpersin canım yineBugünki menüm kahvaltıda 2 kase çorba ve 2 dilim peynir 4 saat spor yaptım salonda hoca program değiştirdi sonra arkadaşımda yedim fırında mantar ve salata
menü spor çok iyiNe güzel ya hemen hemen herkes eksilerde maşallah1. Yarın mı açıklanacak hehe
Bugün ki menüm:
KAHVALTI:
1 dilim kepek ekmek
Salatalık - marul
Öğlen:
2 kepçe bezelye yemeği
1 kepçe yoğurtlu brokoli (haşlanmış)
1/2 dilim kepek ekmeği
Akşam:
2 kase lahana çorbası
4 köfte
1 dilim kepek ekmeği
Su 2,5 lt
Spor: 1 saat yürüyüş Ben
meyan kökü yok onsuz yapayım:)Eki Görüntüle 1767878
Birde bu var Canım tatlı krizini önlüyormuş bir bak
tebrik ediyorum @ebrarece
menü iyi canımBende bugün ki menümü yazıyım
SABAH
2 haşlanmış yumurta
2 hindi salam
3 tane örgü peynir
3 ceviz
1 kupa nescafe
Ara
2 kuru incir
1 avuç bademle fındık
AKŞAM
1 kase çorba
7-8 tane etli yaprak sarma
2,5 litre su
YATANA KADAR YARIM LİTRE DAHA İÇERİM Bİ DE YEŞİL İÇECEGİM
menünde sporunda çok iyibugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek
1 dilim patatesli omlet
3 zeytin
tulum peyniri
öğle
1 kase nesfit
ara 1 su brd iğde
100 gr siyah üzüm
akşam
yarım tbk taze fasulye
yarım tbk hamsi
salata
2 lt su içildi
45 dk eliptik bisiklet yapıldı.
hadi bakalım:)Günaydın arkadaşlar... Pazar pazartesi biraz kaçamak oldu ama bu gün sıfırdan başlıyorum... Şimdi sıkı bir kahvaltı yapıp yürüyüşe çıkacağım
Günaydın Can'ım o Zaman en mantıklısını yapmışsın eşine söylemeyerek çok sinirli oluyorsan diyet diye düşünmemeye çalış sağlıklı besleniyorum de olur muGünaydın hanımlar geçmişe bakıcam, dün menüm çok iyiydi akşam eşim iki cıs yedirdi banaeşime diyeti söylemedim çünkü söylersem razı olmuyor sürekli emziriyorsun çok asabi oluyorsun sen diyet yapınca diye asla yapmamı istemiyor , yani gizli yapıyorum, akşam yediğimi yazsam canınız çeker mi ki abur cubur değil pişen bir şey:) diğeride bir kuruyemiş ama 6-7 tane yedim
Hadi bakalım CanımGünaydın arkadaşlar... Pazar pazartesi biraz kaçamak oldu ama bu gün sıfırdan başlıyorum... Şimdi sıkı bir kahvaltı yapıp yürüyüşe çıkacağım
haklısın diyet deyince geriliyorum dediğin gibi düşünmek daha doğru, bende şey diyorum canın çok isterse tadına bakarsın sorun değil kasma rahat ol :) böyle düşününce yemiyorum bile, diğer türlü yasak olunca canım çok istiyorGünaydın Can'ım o Zaman en mantıklısını yapmışsın eşine söylemeyerek çok sinirli oluyorsan diyet diye düşünmemeye çalış sağlıklı besleniyorum de olur mu
İşte Canım ben bir kitap okudum beden aklıyla zayıfla diye beyne giden mesaj çok önemliymiş bak bulmuşsun bile öyle yapmaya devam ethaklısın diyet deyince geriliyorum dediğin gibi düşünmek daha doğru, bende şey diyorum canın çok isterse tadına bakarsın sorun değil kasma rahat ol :) böyle düşününce yemiyorum bile, diğer türlü yasak olunca canım çok istiyor
canim cok tesekkur ederim insAllah dedigin gibi olur birakmak yok vala sizin sayenizde motive oluyoum yogurdaa da basliyayim oyleyse :)Bende yoğurt kurunu yapicam kesinlikle gobek eritiyor kuzenim duzenli yaptı bide mekik cekti sonuç cok guzel bende bi yaptim iki yaptim biraktim artık birakmicam bende baslicam canım
canim buarada regli insan en az 1 kilo fazla cikiyor bence sen haftaya reglinde biticek cok - gorursun
Bence gayet iyi canım sağlıklı beslenip spor yaparak verdiğin için kalıcı da olur. Regl den dolayi da vardır fazlalık böyle devam etsen sağlıklı ve kalıcı vermiş olursun üzülme
ayykizlar cok sagolun ya yeniden motive oldumm insAllah guzel sonuclar alcaz hep birlikte :) optummmm :)
Çok teşekkür ederimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?