Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tamam canım teşekkür ederim bakayım hemen
Rica ederim tatlim
Aynen cok guzel bi uygulama takip edelim canim iyi olurBende facsecret üye oldum cok güzel bir uygulamaymış takip edelim birbirimizi ordan da
canim cok tesekkur ederim insAllah dedigin gibi olur birakmak yok vala sizin sayenizde motive oluyoum yogurdaa da basliyayim oyleyse :)
Rica ederim tatlim bende baslicam haftaya pazartesi duzenli yapicam gece yatmadan 1 2 saat once yeyince cok iyi geliyomus hem tok tutuyomus hemde uyurken yaglar gitmesine faydaliymis
sağol canım:)
su da olmuştur canım yediklerin normal çünkü
tebrik ederim
500 gr normali zaten canım en sağlıklısı
menü de içtiğin su da süper
menü ve spor çok iyi
tebrik ediyorum iradeni:)
hadi başla canım ben içiyorum şimdi
menüde sporda çok iyi
süpersin canım yine
menü spor çok iyi
meyan kökü yok onsuz yapayım:)
tebrik ediyorum @ebrarece
menü iyi canım
menünde sporunda çok iyi
hadi bakalım:)
Tesekur ederim canim
Menün güzelmiş afiyet olsun tatlım09.02.2016
Kahvaltı: :Bir haşlanmış yumurta, peynir,közlenmiş kırmızı biber, iki dilim ekmek, şekersiz kuşburnu
Ara: Bir portakal
Öğlen:Tarhana, salata, bir dilim tam buğday ekmeği, bir parça tavuk, kahve
Ara: Bir muz, iki galeta
Akşam: Kabak çorbası, patates yemeği, yoğurt, bir dilim t.b. ekmeği
Ara: Bir elma ve maalesef cısss
Sanırım limonlu pulbiberliyi yapıyor galiba kızlarKızlar yogurt kürünü hangisini yapıyorsunuz tarçın zencefil zerdeçal var bi de limon pulbiberli benim bildiğim siz hangisini yapıyorsunuz lıght yogurt aldım da bu gece başlayacağım
Kızlar yogurt kürünü hangisini yapıyorsunuz tarçın zencefil zerdeçal var bi de limon pulbiberli benim bildiğim siz hangisini yapıyorsunuz lıght yogurt aldım da bu gece başlayacağım
Limonlu pul biberli yapıyorum tatlim
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım hayırlı yolculuklaryesa
Canlar eşimin dedesi vefat etti memlekete gidiyoruz hafta sonuna kadar sanirim orda diyette yapamam menude yazamayabilirim arada ugrarim buraya canlar eşim icin cok üzüldüm ALLAHIM rahmet eylesin INŞALLAH
Afiyet olsun Canım cısda artık nazar boncuğu olsun09.02.2016
Kahvaltı: :Bir haşlanmış yumurta, peynir,közlenmiş kırmızı biber, iki dilim ekmek, şekersiz kuşburnu
Ara: Bir portakal
Öğlen:Tarhana, salata, bir dilim tam buğday ekmeği, bir parça tavuk, kahve
Ara: Bir muz, iki galeta
Akşam: Kabak çorbası, patates yemeği, yoğurt, bir dilim t.b. ekmeği
Ara: Bir elma ve maalesef cısss
Ebrarece49 tebrik ederim insallah bizde goruruz.
Allah rahmet eylesin cnm başiniz sağolsunyesa
Canlar eşimin dedesi vefat etti memlekete gidiyoruz hafta sonuna kadar sanirim orda diyette yapamam menude yazamayabilirim arada ugrarim buraya canlar eşim icin cok üzüldüm ALLAHIM rahmet eylesin INŞALLAH
Tebrikler canım. ....@wisdom01
@fikirdelisi @nehirim38 çok sağolun kızlar önemli olan bu hafta ilk hafta kilolar kolay gider
yesa
yesa
Canım boşver sen bunlari Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin
yesa
Başınız sağolsun canım allah sabır versin