• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Beyaz lotus = Bk 60.1 = GK 58.4 = fark -1700
Miyav_su = aynı
yesa1= Bk 55.5 = GK 55.1 = fark -400

Bk başlangıç kilosu
GK güncel kilo

BU MESAJI ALINTI YAPALIM ALTINA KENDİ ADINIZI EKLEYELİM.

BAŞTAKİ VE SONRAKİ QUATE KELİMELERİNİ SİLİP CEVAPLA DİYE

İmkani yok sürekli kaçamak yapti kendisi :KK70:

Hahahah dimii anca almisimdir ben o 3 kiloyu :KK70::KK70:

Merhaba iremcim,
Ben de yakın zamanda aynı siteden bir şok diyet denedim ve bir haftada 3 kilo verdim. Öncelikle siteyi herkese tavsiye ediyorum. Diyetler oldukça özenli hazırlanıyor gerçekten. Sorularıma da hep karşılık aldım. Şimdi de yine geçenki gibi önemli bir yemeğe katılacağım ve hızlı bir incelme yaşamak istiyorum. Bu yüzden de kendime diyet arayayım dedim kendimi burda buldum :KK70: Aynı diyeti yine uygulayacam heralde. Ben uzun süreli diyetlerde zorlanıyorum, benim favorilerim şok diyetler.
İnşallah sizlerde istediğiniz kiloya bir an önce ulaşırsınız.
Kızlar azmedin, uygulayın, abur cuburu unutun, gerisi kolay. siz bile farkına varamayacaksınız nasıl eridiğinize.
Yeni bebeklilerin de bebelerini Allah analı babalı büyütsün.

Cannmmmm nasil bir site o bana gonderir misinz lutfennnnnnnn:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Yarın corba detoxsu yapicam. Areser ile birlikte hatta.

Corba detoxu nasil oluyor sadce corba mi iciyorsunzz ??

yüzdelik hesaplamasına göre 2. sırada kaldı canım nill :KK68:

Ama haftaya hic birsey belli olmaz kiiiiiiii:mad: cok hirslandim su andaaaaaaa:KK69::KK73::KK73::KK37:

Ay kizlar regl den dolayi sislik de var bi kac gune yada yarina olcam ama moralim bozuldu biraz o kdr spor yaptim duzenli beslendim bir kilo gitmis sadece neyse bunada sukur diyelim ekstradan bisi yapsam bu hafta napsam ki kizlarrr yaa leslie flan pc im olmadigi icin smdilik yapamiyorum amaa ip mi atlasam aksamlari yogurt limon pulbiber karisimi ise yarar mi deneyen var mi kizlar ya :KK43:
Can'ım vücudun şişmiştir birde sakın spordan sonra tartılma çünkü kaslarımız şişiyor

Kizlar bende yogurt kürü yapiyorum inanin artik karnm gurulduyor resmen baya faydasi olmaya basladi. Hic birakmiyorum hatta dun gece uyuya kalmisim kalktgmda saat 00.00 di kalktim yaptm geri uyudummmm...

Kizlar bende yogurt kürü yapiyorum inanin artik karnm gurulduyor resmen baya faydasi olmaya basladi. Hic birakmiyorum hatta dun gece uyuya kalmisim kalktgmda saat 00.00 di kalktim yaptm geri uyudummmm...
Çok iyi Canım devam et küre sana faydası var

Bende yoğurt kurunu yapicam kesinlikle gobek eritiyor kuzenim duzenli yaptı bide mekik cekti sonuç cok guzel bende bi yaptim iki yaptim biraktim artık birakmicam bende baslicam canım
canim buarada regli insan en az 1 kilo fazla cikiyor bence sen haftaya reglinde biticek cok - gorursun:KK66:
Tatlım ananaslı narlı kürü yaptın mı ?

Sogan bol olunca evdeki kokuyu bilin artık. Ay inş oglumla eşim etkilenmez:)
Canım soğan doğal antibiyotik çocuğu arkadasım çocukları hasta olunca evde süt ile soğan pişiriyor sonrada onu sabaha kadar yattıkları oda bırakıyorlar hoş sabah oda kebapçı gibi kokuyor ama olsun şifa kaynağı

bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek
1 dilim patatesli omlet
3 zeytin
tulum peyniri
öğle
1 kase nesfit
ara 1 su brd iğde
100 gr siyah üzüm
akşam
yarım tbk taze fasulye
yarım tbk hamsi
salata

2 lt su içildi
45 dk eliptik bisiklet yapıldı.
Maşallah herşeyin süper Canım bende iğdeye bayılırım malesef yiyemiyorum aniden şekeri çıkarıp düşürüyor

Back