1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

İmkani yok sürekli kaçamak yapti kendisi

Hahahah dimii anca almisimdir ben o 3 kiloyu

Cannmmmm nasil bir site o bana gonderir misinz lutfennnnnnnn

Yarın corba detoxsu yapicam. Areser ile birlikte hatta.

Corba detoxu nasil oluyor sadce corba mi iciyorsunzz ??

yüzdelik hesaplamasına göre 2. sırada kaldı canım nill

Ama haftaya hic birsey belli olmaz kiiiiiiii cok hirslandim su andaaaaaaa

Can'ım vücudun şişmiştir birde sakın spordan sonra tartılma çünkü kaslarımız şişiyor

Kizlar bende yogurt kürü yapiyorum inanin artik karnm gurulduyor resmen baya faydasi olmaya basladi. Hic birakmiyorum hatta dun gece uyuya kalmisim kalktgmda saat 00.00 di kalktim yaptm geri uyudummmm...

Birde bu hafta zencefil zerdecal kürünü denicem baya gobegim cokmeye basladi..
Bizde buradaki @eflalim sağolsun zencefili çay tarifi paylaştı onu yapıcaz bu aralar tv çok baktığımdan hep reklamlarda abur cubur nefsim çekmeye başladı umarım işe yarar

Kizlar bende yogurt kürü yapiyorum inanin artik karnm gurulduyor resmen baya faydasi olmaya basladi. Hic birakmiyorum hatta dun gece uyuya kalmisim kalktgmda saat 00.00 di kalktim yaptm geri uyudummmm...
Çok iyi Canım devam et küre sana faydası var

Tatlım ananaslı narlı kürü yaptın mı ?

Sogan bol olunca evdeki kokuyu bilin artık. Ay inş oglumla eşim etkilenmez:)
Canım soğan doğal antibiyotik çocuğu arkadasım çocukları hasta olunca evde süt ile soğan pişiriyor sonrada onu sabaha kadar yattıkları oda bırakıyorlar hoş sabah oda kebapçı gibi kokuyor ama olsun şifa kaynağı

Maşallah herşeyin süper Canım bende iğdeye bayılırım malesef yiyemiyorum aniden şekeri çıkarıp düşürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…