• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Günaydın hanımlar geçmişe bakıcam, dün menüm çok iyiydi akşam eşim iki cıs yedirdi bana:( eşime diyeti söylemedim çünkü söylersem razı olmuyor sürekli emziriyorsun çok asabi oluyorsun sen diyet yapınca diye asla yapmamı istemiyor , yani gizli yapıyorum, akşam yediğimi yazsam canınız çeker mi ki abur cubur değil pişen bir şey:) diğeride bir kuruyemiş ama 6-7 tane yedim

Kahvaltımı yaptım ama bende bugün en iyisi çorba yapayım mis gibi, kabak var kabakla iyi olur:) dün oğullarım sütlü kabak çorbası yaptım bugün kendime detoks yapayım:)

Nego Nego bebisi az daha cok emzirirden hhemencik yakarsin.kaygilanmaaa
Sağol canım az da kaçamak olsa tamam gitti diyet diyorum, bebiş zaten hala saat başı emiyor bir yaşında ama emem bağımlısı, o yüzden kilo almıyorum yediğim halde

dilara koçak detoks diyeti

Beslenme uzmanı dilara koçak’ın kabak çorbası ve 3 günlük detoks tarifi burada.

kötü beslendiğinizi düşündüğünüzde ertesi gün kendinizi rahatlatmak için ve bedeninizi temizlemek açısından aşağıdaki dilara koçak tarifini uygulayın kendinizi daha rahat ve sağlıklı hissedeceksiniz

Malzemeler
2 kabak(düşük kalorili lif ve su oranı yüksek bir sebze)
2 yemek kaşığı bulgur(tam tahıl olduğu için lif ve bitkisel protein içerir üstelik tok tutar)
2 soğan(iyi bir antioksidandır)
2 domates(içerdiği likopen önemlidir)
2-3 diş sarımsak(bağışıklık sistemini güçlendirir,kalp için faydalıdır)
birer demet, nane, maydanoz, dereotu
limonsuyu(c vitamini)
1 çorbakaşığı zeytinyağı(kalp dostudur)
2-3 bardak su ve az tuz

Hazırlanması ve Uygulanması
hepsi beraber pişirilir,blandırdan geçirilir.aşağıdaki 3günlük diyetle birlikte 3 gün boyunca uygulanır çorbanın etkisi böylelikle daha çok artırılır. 3 günlük diyet sayesinde detos yaparak vücudunuzu temizleye bilirsiniz.

Miyav_su sen bekar mısın tatlım ya.
Ne güzel spor yapmışsın.
Ah ah bekar dönemim aklıma geldi.
Bende spora gider ama yediklerime dikkat etmezdim.
Şimdiki kafa olsa nasıl zayıf olurdum o zamanlar
Hayır evliyim Canım 6 senelik:KK48: bebişim yok birde ben turizmciyim Kasımda sezon biter nisanda tekrar başlar nisandan sonra yürüyüşlerim ya sabah olur yada akşam haftasonum bile olmaz 7 ay ful çalışırım

Sibel Can 2 ayda 10 kilo verdi

Sibel Can Londra'da İngiliz bir doktor eşliğinde 2 ayda 70 kilodan 60 kiloya indi.

Sibel Can, "İKabak Çorbası' sayesinde hiç aç kalmadan zayıfladım. Her gün 1 saat ya yürüdüm ya da yüzdüm" dedi.

SABAH: 1 yeşil elma fırında pişiriliyor. Yerken üzerine tarçın konuyor. Küçük bardak diyet süt ya da iki kaşık diyet yoğurt eşliğinde bir kase müsli.

ÖĞLE: Kabak çorbası (istenirse limon konabilir) ve 1 dilim siyah ekmek.

AKŞAM: 1 parça ızgara somon ve 1 tabak haşlanmış sebze.

YATMADAN ÖNCE: 1 bardak diyet ılık süt.

NOTLAR: Diyet bile olsa kola yasak. 2.5 litre su içilecek. Acıktıkça kabak çorbası serbest. Tuz tüketmek yasak.

İŞİN SIRRI KABAK ÇORBASI 4 kabak, rendelenmiş 2 domates, 1 demet maydanoz, 1 demet nane, 1 demet dereotunu makul miktarda su ile kaynatın. Sonra bu karışımı mikserden geçirin ve acıktıkça için. Yağ ve tuz yasak. Baharat serbest

Nego Nego bu kilolardan arınma yeni ay detoksu
sağol canım:)
Sabah yumurta süt peynir zeytin öğlen şehriye çorbası akşam da çok çok az makarna yanına da yoğurt ama suyu az içmiş olabilirim dün.
su da olmuştur canım yediklerin normal çünkü
Kilo 79.700

Bu hafta 77.300

Fark 2.400:KK55:

Yuzdelik oran 3.01
tebrik ederim
Selamn kizlar galiba bn sonuncu oldym :) 500ram vermisim okdar diyete karsi
gecen hafta64.0
bu hafta 63.5
giden 500:KK43:
500 gr normali zaten canım en sağlıklısı
bu arada menümü paylaşayım
SABAH
1 adet yumurta ekmek arası

ARA
avuç içi kadar beyaz leblebi

ÖĞLE
1 tabak nohut yemeği
2 kaşık mercimek çorba
4 tane küçük turşu

ARA
2 adet eti form bisküvi

AKŞAM
1 kase çorba
salata

ve yoğurt kürü yapacam inşallah

4 litre su
menü de içtiğin su da süper
Sabah
1 kepekli tost (lor peynirli domates)
1 bardak süt

Öglen
1 küçük kase kisir (bol sebzeli)
1 bardak ayran

Aksam
Firinda balik
1 kase marol salatasi

Ara öğün
1 yesil elma

Su 2litre

Spor
1 saat yürüyüş
Mekik
menü ve spor çok iyi
Dolapta en sevdigim tatli vardi. Evet bir kase dolusu tatli :kk77: o bana bakti ben onaaa :KK53: hem de her buzdolabni actgmdaa :kk77: Niye biraz ucundan bakmayayim ki dedimmm :KK47: azicik yaa bir kasikkk :kk77::kk77: yada uc kasik :kk77::kk77::kk77: hayir Nill dedim kendine gelll :KK11: bu sefer hic bakmicaksn tadina dedim. O kotu sesi dinlemeee :KK47: evet yemedim cidden hala orda duruyor beni bekliyor :confused: yemedimmm yemicemmmm :KK71::KK71::KK71::KK71:

Esime su tatliyi ye artik diyorum yemiyorrr :confused: yesene be adam sunuuuiuuuui :confused: neyse ben gidip kafami dagitaym biraz :KK75::KK75:
tebrik ediyorum iradeni:)
Bende yarın zencefil alıcam buradaki aktarda toz varmış ben tazesini alıcam yarın başlarım :KK50:
hadi başla canım ben içiyorum şimdi
Merhaba kızlar maşallah herkes ne güzel vermiş kiloları bu yarış cook iyi oldu teşekkürler yesa yesa ve herkese
Bugun ki menüler gelince
Sabah peynir 4 zeytin 1ceri domates maydonoz 1 çay kaşığı bal
Öğlen yeşil mercimek yarım tabak 1 light ton balığı
Ara armut
Akşam fırında 4 köfte 4 patates dilimi cacık yarım kasede un çorbası

1 saat yürüyüş yapabilirsem en az 1 milde leslie yaparım.
2,5 lt su
menüde sporda çok iyi
Bugünki menüm kahvaltıda 2 kase çorba ve 2 dilim peynir 4 saat spor yaptım salonda hoca program değiştirdi sonra arkadaşımda yedim fırında mantar ve salata
süpersin canım yine
Ne güzel ya hemen hemen herkes eksilerde maşallah :nazar::nazar: 1. Yarın mı açıklanacak hehe

Bugün ki menüm:
KAHVALTI:
1 dilim kepek ekmek
Salatalık - marul

Öğlen:
2 kepçe bezelye yemeği
1 kepçe yoğurtlu brokoli (haşlanmış)
1/2 dilim kepek ekmeği

Akşam:
2 kase lahana çorbası
4 köfte
1 dilim kepek ekmeği

Su 2,5 lt
Spor: 1 saat yürüyüş Ben
menü spor çok iyi
Eki Görüntüle 1767878
Birde bu var Canım tatlı krizini önlüyormuş bir bak
meyan kökü yok onsuz yapayım:)
Şu an için ebrarece49 ebrarece49 görünüyor birinci son 3 saatte oylama değişmez ise pardon bildirim :KK70:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71::KK71::KK9::KK9::KK9::KK9:
tebrik ediyorum @ebrarece :KK9::KK9:
Bende bugün ki menümü yazıyım

SABAH
2 haşlanmış yumurta
2 hindi salam
3 tane örgü peynir
3 ceviz
1 kupa nescafe

Ara
2 kuru incir
1 avuç bademle fındık

AKŞAM
1 kase çorba
7-8 tane etli yaprak sarma

2,5 litre su

YATANA KADAR YARIM LİTRE DAHA İÇERİM Bİ DE YEŞİL İÇECEGİM
menü iyi canım
bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek
1 dilim patatesli omlet
3 zeytin
tulum peyniri
öğle
1 kase nesfit
ara 1 su brd iğde
100 gr siyah üzüm
akşam
yarım tbk taze fasulye
yarım tbk hamsi
salata

2 lt su içildi
45 dk eliptik bisiklet yapıldı.
menünde sporunda çok iyi
Günaydın arkadaşlar... Pazar pazartesi biraz kaçamak oldu ama bu gün sıfırdan başlıyorum... Şimdi sıkı bir kahvaltı yapıp yürüyüşe çıkacağım
hadi bakalım:)

Günaydın hanımlar geçmişe bakıcam, dün menüm çok iyiydi akşam eşim iki cıs yedirdi bana:KK43: eşime diyeti söylemedim çünkü söylersem razı olmuyor sürekli emziriyorsun çok asabi oluyorsun sen diyet yapınca diye asla yapmamı istemiyor , yani gizli yapıyorum, akşam yediğimi yazsam canınız çeker mi ki abur cubur değil pişen bir şey:) diğeride bir kuruyemiş ama 6-7 tane yedim
Günaydın Can'ım o Zaman en mantıklısını yapmışsın eşine söylemeyerek çok sinirli oluyorsan diyet diye düşünmemeye çalış sağlıklı besleniyorum de olur mu

Günaydın Can'ım o Zaman en mantıklısını yapmışsın eşine söylemeyerek çok sinirli oluyorsan diyet diye düşünmemeye çalış sağlıklı besleniyorum de olur mu
haklısın diyet deyince geriliyorum dediğin gibi düşünmek daha doğru, bende şey diyorum canın çok isterse tadına bakarsın sorun değil kasma rahat ol :) böyle düşününce yemiyorum bile, diğer türlü yasak olunca canım çok istiyor

haklısın diyet deyince geriliyorum dediğin gibi düşünmek daha doğru, bende şey diyorum canın çok isterse tadına bakarsın sorun değil kasma rahat ol :) böyle düşününce yemiyorum bile, diğer türlü yasak olunca canım çok istiyor
İşte Canım ben bir kitap okudum beden aklıyla zayıfla diye beyne giden mesaj çok önemliymiş bak bulmuşsun bile öyle yapmaya devam et

09.02.2016

Kahvaltı: :Bir haşlanmış yumurta, peynir,közlenmiş kırmızı biber, iki dilim ekmek, şekersiz kuşburnu

Ara: Bir portakal

Öğlen:Tarhana, salata, bir dilim tam buğday ekmeği, bir parça tavuk, kahve

Ara: Bir muz, iki galeta

Akşam: Kabak çorbası, patates yemeği, yoğurt, bir dilim t.b. ekmeği

Ara: Bir elma ve maalesef cısss

Bende yoğurt kurunu yapicam kesinlikle gobek eritiyor kuzenim duzenli yaptı bide mekik cekti sonuç cok guzel bende bi yaptim iki yaptim biraktim artık birakmicam bende baslicam canım
canim buarada regli insan en az 1 kilo fazla cikiyor bence sen haftaya reglinde biticek cok - gorursun;)
canim cok tesekkur ederim insAllah dedigin gibi olur birakmak yok vala sizin sayenizde motive oluyoum yogurdaa da basliyayim oyleyse :)

Bence gayet iyi canım sağlıklı beslenip spor yaparak verdiğin için kalıcı da olur. Regl den dolayi da vardır fazlalık böyle devam etsen sağlıklı ve kalıcı vermiş olursun üzülme :KK200:
ayykizlar cok sagolun ya yeniden motive oldumm insAllah guzel sonuclar alcaz hep birlikte :) optummmm :)

Back
X